Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

hemen hemen hepsinin bahanesi bence çok basit veya olmayan şeyler.Fatih Terim ilk defa konuştu.Pc başında twitter ntvspor ibrahim seten ligtv anahaberi takip ederek takım içinde neler oluyor hoca acaba neye bozulmuş bilemeyiz.O yüzden öyle fatih terim efsaneside bitmiştir falan bunlar hoş değil.Hakan Şükür Galatasaray tarihinin en büyük efsanesidir bence.ben metin oktayı izlemedim tanımıyorumda kıyas yapamayacağım ama benim için Galatasarayın gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu en saygıdeğer futbolcusu Hakan Şükürdür sizler ne düşünürseniz düşünün benim için önemli değil.Hasan Şaş ıslıklarla ayrıldı takımdan.Neyseki Fatih Terim sayesinde takım içinde tekrar.Hakan ünsal için ne demek istedin anlamadım.Adnan polat yönetimini çok eleştirirdi belki ona bozulmuşsundur.

Ben sevdigim saydigim degerli hocama bundan sonraki yasantisinda basarilar diliyorum.Bence yanlis yapti ve ileride bir gun baskan olursa anlar o zaman.

Bugun yaptigin rezillikti hocam.

Kusura bakma.

Geçen sene seni 4 4 2 taktiginden dolayi gelmeni istemedim.

Ama öyle ya da boyle sampiyon olduk.

Allah razı olsun.

Yönetimin payı oldugu kadar senin de payın var. geçen sene cikip kimseye laf dalasina girmedin tek kelime ses etmedin sampiyon olduktan sonra ne degişti?

Aldıgın kupalardan sonra ne degişti? neden bahsedersin bunlardan? Senin görevin eger 40 yillik Galatasarayliysan, Galatasaray'i en üst noktaya taşimaya calismak degil mi zaten? Sen o kupalardan bahsetmesen biz bilmiyor muyuz onlari?

Sen bu laflari medyada FATİH TERİM ALTTA KALMADI dedirtmek icin basin toplantısı yapmadın mı?

Konusamadın mı kendi klubünün baskaniyla.

Yazıklar olsun.

Kendi adınızı kirletmemek icin Galatasaray'ı kirlettiniz.

Bu medya dalaşi beni geriyor, Aysal da Terimde sucludur. Ama medyanın gazına gelip bir ELEMAN kelimesine bu kadar yüklenmen nedir?

Madem hiç birşey Galatasaraydan büyük degil, sende Galatasaray'in bir elemanısın. Galatasaray bir kümeyse, sen bu kümenin yalnızca elemanısın, ne kümenin, ne de bu kümesin(yönetimin) sahibi degilsin.

Sorunlarınızı önümüzde paylasmayin, hani derler ya ebeveynler cocukların önünde kavga etmesinler, o misal.

Siz kavga ettikce medya bu sorunlari daha da büyütcek.

Kolu komsu konusacak ve iyice gerileceksiniz.

Ama siz birbirinize laf skmaya devam edin.

Nasil olsa size göre egonuz Galatasaraydan önemli.

Fatih Teriim gibi teknik direktör yok demeyin, var.

Fatih terim otoriter ve oyuncuları dizginleyebilen birisi olabilir evet ama bence taktik anlayisi, oyuncu anlayisi ve oyun okuması zayif.

Fatih Terim'e saygım var, ama kendini update etmesi gerekiyor.

Sen teknik direktörsün, senin işin takim. Yönetimde kimin ne yaptigi, kimin yer aldigi seni iilgilendirmez.

Umarım kendinize ceki düzen verirsiniz, sezon ortasında bi aksaklik cikmaz.

Ama FT giderse ben Aysaldan inat olarak gündem yaratıcak birini bekliyorum.

Ama umarım sorunlar cözülür ve CL de ve ligde basari saglariz.

Re: Fatih Terim | Teknik Direktör

FT gozumden dustu malesef.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Bugun yaptigin rezillikti hocam.

Kusura bakma.

Geçen sene seni 4 4 2 taktiginden dolayi gelmeni istemedim.

Ama öyle ya da boyle sampiyon olduk.

Allah razı olsun.

Yönetimin payı oldugu kadar senin de payın var. geçen sene cikip kimseye laf dalasina girmedin tek kelime ses etmedin sampiyon olduktan sonra ne degişti?

Aldıgın kupalardan sonra ne degişti? neden bahsedersin bunlardan? Senin görevin eger 40 yillik Galatasarayliysan, Galatasaray'i en üst noktaya taşimaya calismak degil mi zaten? Sen o kupalardan bahsetmesen biz bilmiyor muyuz onlari?

Sen bu laflari medyada FATİH TERİM ALTTA KALMADI dedirtmek icin basin toplantısı yapmadın mı?

Konusamadın mı kendi klubünün baskaniyla.

Yazıklar olsun.

Kendi adınızı kirletmemek icin Galatasaray'ı kirlettiniz.

Bu medya dalaşi beni geriyor, Aysal da Terimde sucludur. Ama medyanın gazına gelip bir ELEMAN kelimesine bu kadar yüklenmen nedir?

Madem hiç birşey Galatasaraydan büyük degil, sende Galatasaray'in bir elemanısın. Galatasaray bir kümeyse, sen bu kümenin yalnızca elemanısın, ne kümenin, ne de bu kümesin(yönetimin) sahibi degilsin.

Sorunlarınızı önümüzde paylasmayin, hani derler ya ebeveynler cocukların önünde kavga etmesinler, o misal.

Siz kavga ettikce medya bu sorunlari daha da büyütcek.

Kolu komsu konusacak ve iyice gerileceksiniz.

Ama siz birbirinize laf skmaya devam edin.

Nasil olsa size göre egonuz Galatasaraydan önemli.

Fatih Teriim gibi teknik direktör yok demeyin, var.

Fatih terim otoriter ve oyuncuları dizginleyebilen birisi olabilir evet ama bence taktik anlayisi, oyuncu anlayisi ve oyun okuması zayif.

Fatih Terim'e saygım var, ama kendini update etmesi gerekiyor.

Sen teknik direktörsün, senin işin takim. Yönetimde kimin ne yaptigi, kimin yer aldigi seni iilgilendirmez.

Umarım kendinize ceki düzen verirsiniz, sezon ortasında bi aksaklik cikmaz.

Ama FT giderse ben Aysaldan inat olarak gündem yaratıcak birini bekliyorum.

Ama umarım sorunlar cözülür ve CL de ve ligde basari saglariz.

tek forvet baslamisti :rolleyes:

Fatih Terim giderse

GECMIS OLSUN INNIT FISHER TOPLADS HEPSI...

4-4-2ye devam ilerde top tutacak bi forvetinin olmamasi kusura bakmayin amator ligte bile komik durur.Necati gibi bi adami gonderdik hepsini toplasan forvetlerin bi Necati etmez.

Onlarin hepsi Adnan Polat'la calisdi Terim'de kabul etseydi Polatin teklifinide gorseydik neler olacagini.Ha Rijkaard ile Skibbe iyi hoca degildi onu bizde soyledik ilk gunden ama Hagi'nin hakki kotu yendi o haketmemisti.Ben iyi bir yonetimle Hagi'nin basarili olabilecegine hala inaniyorum kim ne derse desin.

Adnan Polat yanlış yönetse bile arkadan dümen çevirmiyordu en azından..

Terim düsmanlari dolusmus yine köpekler istedi diye atlar ölmez

İmparator Fatih Terim :ayatollah:

[video=youtube;cRcp3nXkQXU]https://www.youtube.com/watch?v=cRcp3nXkQXU[/video]

Fatih Terim: ''Kazanacaksınız, kazanmak için uğraşacaksınız. Ama netice ne olursa olsun siz benim gönlümde hep kazandınız. Hep şampiyonsunuz ve öyle kalacaksınız!'' Allah Yardımcınız Olsun
nokta.gif
.!

[video=youtube;_XxvyRfgCWI]https://www.youtube.com/watch?v=_XxvyRfgCWI[/video]

gs_uefa_winner.jpg

Fatih+Terim.jpg

fatih hocam, sen bizim için çok çok değerli bir insansın. yaptığın başarılar asla unutulmaz, unutulamaz. teknik bilgini tartışacak insanın alnını karışlarım. bu ülkenin en büyük futbol adamısın. seni kimseye yedirmeyiz. sana olan desteğimiz asla bitmez.

fakat hocam özeleştiri de bir erdemdir. bugün kulübün başkanı içerideki tüm çatlak seslere rağmen sana sahip çıktı, sezon başında hangi futbolcuyu istediysen ses çıkarmadan yüksek bedeller vererek aldı. amrabat gibi bir futbolcuya 9 milyon verdi. hamit ve melo'nun gereksiz nazını çekti, ünal aysal gibi büyük bir işadamı melo'nun küstahça laflarına sırf sen istiyorsun diye ses çıkarmadı. bence başkanın kıymetini iyi bil.

bugünkü takım senin kurduğun bir takım. sadece bir sol bek istedin de alınmadı, o da biliyorsun ki ujfa'nın son dakikada çıkan sakatlığı yüzünden oldu. şu an sahada kötü oynayan senin transferlerinden oluşmuş bir takım var. sence bunda senin hiç mi sorumluluğun yok? yıllardır (milan'a gittiğinde bile) seni izleyen biri olarak transfer konusunda zayıf olduğunu düşünüyorum. geçen yıl ki transferlerden başarılı olanlara baktığımızda eboue haricinde hepsi yönetimin transferleri. peki o zaman neden bu konuda bu kadar diretiyorsun? yönetime istediğin özelliklere sahip futbolcu tarif et, yönetim bu özelliklere sahip alabileceği oyuncuları çıkarsın, sen de bu oyunculardan birini seç ve transfer olayı bitsin. değer mi inat edip gs'ye zarar vermeye?

pahallı oyuncu istemiyorum diyorsun, kaka'yı istiyorsun. açık konuşayım kaka'yı şu an istemek bir ihanettir. adam hem sneijder'den daha pahallı, hem daha yaşlı, hem çok formsuz. üstelik biliyor musun kaka "şampiyonlar ligi'nde oy-na-ya-ma-ya-cak." adam tarihin en kötü brezilya milli takımında bile kadroya alınmıyor. yani böyle yanlış bir karar üstünde neden diretiyorsun? nedeni alsında belli. sneijder'i tulun istedi. ve sırf onun dediği olmasın diye, gs'ye 40 milyon euro'ları bulacak şampiyonlar liginde oynamayacak, henüz sakat olup olmadığı bile belli olmayan bir futbolcu transfer ettireceksin. sence bu senin gibi bir galatasaraylı'ya yakışıyor mu? kulübün bu transfer sonrası çok büyük zarara uğrayacağını göremiyor musun?

ayrıca hemen her yönetim ile ters düştüğün konuda basına malzeme vermen şart mı? bazı şeyleri takımı yıpratmamak adına içeride halletmek daha doğru değil mi?

dediğim gibi hocam sana güvenimiz sonsuz, ama lütfen takmın iyiliği için yanlışlarında diretme, hatalarını gözden geçir..

Nasilda biliyorsun kendini ,buyrun sizin olsun bu klup sadece liselilerin, anadolunu cocuklari dislansin

imparator fatih terim :ayatollah:

[video=youtube;crcp3nxkqxu]https://www.youtube.com/watch?v=crcp3nxkqxu[/video]

fatih terim: ''kazanacaksınız, kazanmak için uğraşacaksınız. Ama netice ne olursa olsun siz benim gönlümde hep kazandınız. Hep şampiyonsunuz ve öyle kalacaksınız!'' allah yardımcınız olsun
nokta.gif
.!

[video=youtube;_xxvyrfgcwi]https://www.youtube.com/watch?v=_xxvyrfgcwi[/video]

gs_uefa_winner.jpg

fatih+terim.jpg

liseciler yapti demi bu basariyi

Fatih Terim kalir, yönetim gider. Yönetim aklini basina alsin, haddini bilsin.

Zengin mengin dinlemeyiz, vururuz tekmeyi valla.

Elinde 4-4-2 ye uygun forvetin olmamasınıda gectim. Biz 4-4-2 oynayabilecek ne yapıyoruz ki hala 4-4-2 oynuyoruz. Kaleye şut 1 tane, pres desen gecen senenin yanına yaklasamaz. Önde zaten top tutamıyoruz o ayrı.

Hoca içeriden baktığı için daha iyi bilir diyoruzda sezon basından beri 4-4-2 ile oynadığımız 1 tane iyi mac yok. Ne zaman tek forvete gecip, ortayı beşlemişiz o zaman Manchester'ı bile kaleye yaklastırmamısız. Hala ne diye bu sistemle oynuyoruz ?

Ayrıca son olarak oyuncularda devre arası kampını bos gecirmis gibi. Fizik olarak hala ilk devre gibiyiz. Hatta Melo için ısrarla 2.devreyi bekleyelim diyordum. Melo sezon basına geri dönmüs. Dün ki macta coğu zaman Selçuk savunmanın önünde,Melo kafasına göre takılıyordu ki olması gerekeni anlatmama gerek yok herhalde.

Başkana karsı her ne kadar savunsamda Fatih hocada işine baksın.

elinde 4-4-2 ye uygun forvetin olmamasınıda gectim. Biz 4-4-2 oynayabilecek ne yapıyoruz ki hala 4-4-2 oynuyoruz. Kaleye şut 1 tane, pres desen gecen senenin yanına yaklasamaz. önde zaten top tutamıyoruz o ayrı.

Hoca içeriden baktığı için daha iyi bilir diyoruzda sezon basından beri 4-4-2 ile oynadığımız 1 tane iyi mac yok. Ne zaman tek forvete gecip, ortayı beşlemişiz o zaman manchester'ı bile kaleye yaklastırmamısız. Hala ne diye bu sistemle oynuyoruz ?

Ayrıca son olarak oyuncularda devre arası kampını bos gecirmis gibi. Fizik olarak hala ilk devre gibiyiz. Hatta melo için ısrarla 2.devreyi bekleyelim diyordum. Melo sezon basına geri dönmüs. Dün ki macta coğu zaman selçuk savunmanın önünde,melo kafasına göre takılıyordu ki olması gerekeni anlatmama gerek yok herhalde.

Başkana karsı her ne kadar savunsamda fatih hocada işine baksın.

sen bu işin sistemle alakasi oldugunumu düsünuyorsun

kusura bakma hala uyuyorsun

hoca takimi boslamis diger olaylardan dolayi

oyuncularda bundan etkillenmis

Tulun efendi getirsin bakalim hayalindeki hocayi da bizde izleyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt