Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

Burakla arasında birşey olmuş belli. Egolari ile takım yönetiyor. Yekta formayı hakeden adam. Oynaması gereken adam. Ama yok alıyor oyundan.

Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

Burakla arasında birşey olmuş belli. Egolari ile takım yönetiyor. Yekta formayı hakeden adam. Oynaması gereken adam. Ama yok alıyor oyundan.

Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Kötü oynuyoruz hocam.. :(

istedigini aldı 1 puan kardır tabi

Şampiyonluk hayal hocam , takım hala dökülüyor.Kusura bakma bu takımdan bi bok olmaz.Geldiğimiz nokta tamamen fubol şansıdır.

Burak ve Sneijder'in oynatılmaması çok saçma Elmander böyle oynayacaksa amaç neydi yani? Hediye etti resmen puanı.

Hocam sana desteğim sonsuzda burak neden yok sneijdere neden oyun kurmaya izin vermiyorlar aydın ve amrabat engin nedir hocam nedir insaf yaaaaaa

Açmayacağım diyorum ağzımı ama her maç aynı terane bıktım... Hızından başka hiç bir meziyeti olmayan Aydın'dan, seyir zevkimizi 0'ın altına indiren ChoLaq'ı izlemek zorunda mıyız? Hadi oynattın, bir kişi de bana duran topları neden ChoLaq'ın kullandığını açıklayabilir mi ? Ateistler bile açıklayamaz...

Çok önemli 2 puanı kaybetmekten değil, Sabri, Aydın ve Emre gibi çöpleri, hazır olmayan Engin'i, 9 milyonluk çöp Amrabat'ı izlemekten bıktı bu taraftar...

İlk yarıda daha çok ortadan, savunma arkasına atılan toplarla etkili olmaya çalıştık. Bu bölgedeki en başarılı adamımız kim? Burak, kenarda.

İkinci yarıda kanat organizasyonları ve ortalarla etkili olmaya çalıştık.En etkili adamımız yine Burak... Burak nerde? Aydın'ın oyuna girdiği maçta yedek.

Hatalarından ders çıkar artık imparator.

yektayı sağ kenarda oynatarak çok büyük bir şans verdin ona ! tebrikler fatih terim

Milli takımda emre belezoğlu ve tuncay egosu bu kez aydın emre çolak egosu.Yeter abi sıkıldık bu egolardan...

sifir ( 0 )

Arkadaşlar ben Fatih hoca ile görüştüm, arkadaşlar bir kurs açsın antremanımın olmadığı günler muhakkak katılır teknik taktik bilgimi geliştiririm dedi.

helal hoca :b5: Emre'ye sabretmen çok iyi oldu , A7'yi almak da müthiş bir hamleydi.. Burak'ı oynatmamaya devam et :b5:

Fatih Terim bu takımın başında durduğu her dakika takıma zarar veriyor. Sene başından beri diyorum :ayatollah:

Sahada hiç istek yoktu sanki galip gibi oynuyordu takım. Burak ile arasında ne olduysa biran önce düzelmesi lazım.

Yek suclu Fatih terim oyunculara suc bulmaya gerek yok..Egodan arınmadan hiç birşey olmaz...

hocam...canım ciğerim sultanım hünkarım imparatorum..... senle aynı maçı izlemediğimize o kadar eminim ki... digitürk yanlı yayın yapıyo derdik ama adamlar işi baya ilerletmiş heralde...

ya tek forvete döneceğin, çift forvetin işlemeyeceği belli. neden maçın başında burakla tek forvet başlamazsın. takımda hiçbir şey tam olamıyor.tek forvete dönüyorsun doğru bir hamleyle, ama takımında tek forveti en iyi oynayan adam olan burak yılmazı (şu an için) oyuna dahil edemiyorsun. ya aydından emre çolaktan her ne kadar sevsemde kurtarıcı olmaz hocam olmaz. kanatları hareketlendirelim bilmemne anlıyorum da yok zorlamayalım yok yere.

bi sözüm de amrabata. e be kardeşim bi ayakta dur allah rızası için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt