Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Şampiyon olunca ne değişecek ki ?

Böyle fersah fersah önde olmamız gereken yerde puan farkını açamıyoruz.Sıkıntıya giriyoruz.

Gelecek sene için aynı hatalarla şampiyon olabileceğimizi sanıyor musunuz?

Sadece tek bir sağlam takım olsaydı bize farkı takmıştı.

Dediğim gibi FT sene sonuna kadar gider ama gelecek sene için bu kadro FT'ye emanet edilmemeli

Fatih hocanın bu tür şeylerine alışmak lazım artık. Macera arıyor bazen hoca. Bu verdiği kaçıncı maç ben saymadım. :)

Böyle bi yönetimi bi daha zor bulursun hocam.

Umarım seneye seni yönetimde görürüz. Teknik direktörlüğe de taktik yönü kuvvetli bir hoca gelir umarım. Feneri şampiyon yapmak için elinden geleni yapıyosun. Bıkmadın 4-4-2'den bıkmadan Elmander-Emre Ç'den.

B_cf0a01ca1a1c97fed91534cd095c3f72.jpg

Hocamın bugün takımın başındaki 350. maçıydı. :ayatollah:

Kadroya bak, oynanan oyuna bak:005: 20 maçta 37 puan helal:005: 20 maç 37 puan bak bi daha. Bi daha bak ki ligde lideriz CL'de bilmem ne diye zırlama. 20 maç 37 puandasın.

Böyle fersah fersah önde olmamız gereken yerde puan farkını açamıyoruz.Sıkıntıya giriyoruz.

Dediğim gibi FT sene sonuna kadar gider ama gelecek sene için bu kadro FT'ye emanet edilmemeli

Kime emanet edelim isim verirmisin? Bende eleştiriyorum hocanın yanlıslarını fakat cılkını cıkarmayalım bu kadar.

İyi hoş diyorsunuz da. Yerine kim gelicek Fatih hocadan daha iyi? Türkiye'de öyle biri yok. Yabancı teknik adam da, her zaman maceradır. Bu ülkeye kimler geldi kimler. Lucescu dışında hangisi başarılı oldu? Biraz da Gerets diyebiliriz. Başka?

Burak Yildizz adlı üyenin uzaklaştırması açılabilir mi acaba rica etsem ? Adam takımını korumaya çalışıyordu yöneticiler yapmayın lütfen .:yenieek:

Fatih Terim Türkiye'nin en büyük hocasıdır ama ben bir katkısını göremiyorum son zamanlarda... Neden mi göremiyorum açıklayayım.

Biz transfer yapınca futbolcudan birşeyler bekliyoruz diğerlerinden farklı olduğunu kanıtlamasını falan filan ama ben bakıyorum ki oyuncu geldiği gibi oynuyor hiç bir gelişim gösteremiyor... Bunun 2 nedeni vardır ; 1-Teknik ekipden dolayı 2-Oyuncunun kendine pek iyi bakmaması.. Porto zamanında Hulk'u transfer etmişti ve ben bunu komik bulmuştum.. Hulk ilk geldiği zamanlar çok vasat bir oyun ortaya koyuyordu ve şimdi nerelere geldiğini hepimiz biliyoruz.Emre Çolak aynı emre, Amrabat aynı amrabat(belki daha gerilemiş bir amrabat)Aydın Yılmaz zaten hiçbir zaman gelişim kaydedemedi..

Lig bitecek ama Fatih Terim hala hangi kadroyla maça çıkacağını bilmiyor. Bugün ki kadro tamamen fiyaskoydu.. Son 3 deplasman maçından 2 puan çıkarmış bir takım.. Sen elindeki mevcut şartlarla bu puanları alıyorsan demek ki burada birşeyler ters gidiyor.

Kendisini Ergin Ataman'a benzetiyorum.O da sürekli hiç olmayacak oyuncuları oynatıyor.Bu da.Maç için hataları eleştirilir ama çok çok çok formsuz demek falan biraz abartıdır.Bu sene inişli çıkışlı sezon yaşıyoruz ve takımlara illa böyle şeylere olabiliyor.Tabii bende bi yere kadar eleştirilmesi gerektiğini destekliyorum.Emre'yi çıkarmaması büyük hataydı.

İyi hoş diyorsunuz da. Yerine kim gelicek Fatih hocadan daha iyi? Türkiye'de öyle biri yok. Yabancı teknik adam da, her zaman maceradır. Bu ülkeye kimler geldi kimler. Lucescu dışında hangisi başarılı oldu? Biraz da Gerets diyebiliriz. Başka?

Medyanın iddiasına göre bizim yönetim Gerets'e sempati ile bakıyormuş. Ama o da gelse öğrencileri Aydın ve Amrabat gariplerini banko yapar diye tahmin ediyorum.

Kime emanet edelim isim verirmisin? Bende eleştiriyorum hocanın yanlıslarını fakat cılkını cıkarmayalım bu kadar.

Hoca bulması kolay iş.Eski örnekler bir önem teşkil etmiyor.Yabancı hocada çok rahat başarılı olur.Hocayı getirip eline bankasya kadrosu veren yönetim yok bu kez.

Fatih Terim Türkiye'nin en büyük hocasıdır ama ben bir katkısını göremiyorum son zamanlarda... Neden mi göremiyorum açıklayayım.

Biz transfer yapınca futbolcudan birşeyler bekliyoruz diğerlerinden farklı olduğunu kanıtlamasını falan filan ama ben bakıyorum ki oyuncu geldiği gibi oynuyor hiç bir gelişim gösteremiyor... Bunun 2 nedeni vardır ; 1-Teknik ekipden dolayı 2-Oyuncunun kendine pek iyi bakmaması.. Porto zamanında Hulk'u transfer etmişti ve ben bunu komik bulmuştum.. Hulk ilk geldiği zamanlar çok vasat bir oyun ortaya koyuyordu ve şimdi nerelere geldiğini hepimiz biliyoruz.Emre Çolak aynı emre, Amrabat aynı amrabat(belki daha gerilemiş bir amrabat)Aydın Yılmaz zaten hiçbir zaman gelişim kaydedemedi..

Lig bitecek ama Fatih Terim hala hangi kadroyla maça çıkacağını bilmiyor. Bugün ki kadro tamamen fiyaskoydu.. Son 3 deplasman maçından 2 puan çıkarmış bir takım.. Sen elindeki mevcut şartlarla bu puanları alıyorsan demek ki burada birşeyler ters gidiyor.

Her sene ligin farklı bir dinamiği oluyor. Bir bakarsın 70 puan bile alamayan takım şampiyon, bir bakarsın aynı puanla o takım ilk 3'e girememiş. Kaç puan aldığının bir önemi yok bence, nerede bitirdiğin önemli. Bu sene daha farklı bir lig oynuyoruz, geçen sene nasıl olsa play-off var havasındaydı çoğu takım.

Kadroya bak, oynanan oyuna bak:005: 20 maçta 37 puan helal:005: 20 maç 37 puan bak bi daha. Bi daha bak ki ligde lideriz CL'de bilmem ne diye zırlama. 20 maç 37 puandasın.

Bu mesajın nereseinde hakaret var , zırlamamı ,

adam doğruları yazmış , gerçekler acıtır 20 maç 37 puan ,

Fatih hocanın kaprisleri , egoları ve gereksiz inatçılığı nedeniyle kaybedilmiş 23 puan esas hakaret budur .

Bu mesajın nereseinde hakaret var , zırlamamı ,

adam doğruları yazmış , gerçekler acıtır 20 maç 37 puan ,

Fatih hocanın kaprisleri , egoları ve gereksiz inatçılığı nedeniyle kaybedilmiş 23 puan esas hakaret budur .

Hakaret falan yok

Medyanın iddiasına göre bizim yönetim Gerets'e sempati ile bakıyormuş. Ama o da gelse öğrencileri Aydın ve Amrabat gariplerini banko yapar diye tahmin ediyorum.

Gerets, bizi o fakir fukara kadro ile rekor puanla şampiyon yaptı. 2. ligden Mehmet Topal geldi, hiç gözünü kırpmadan Liverpool deplasmanında ilk 11'de oynattı. Mehmet Topal la liga'da oynadıysa, bunda Gerets'in katkısı da büyüktür. Arda'ya da ilk şansı veren ve yıldızının parlamasına sebep olan Gerets olmuştur. Yani nerden bakarsanız bakın Gerets olumlu bi teknik adam. :yenieek:

Ama bu kadar büyük bi kadronun ağırlığını kaldırabilir mi, onu bilemem. Herhalde Fatih hoca varken, bunları konuşmamız yanlış.

Geçen sezonki Fatih Hoca bu sezonki Fatih hocayı her maçta farklı yenerdi.

Arkadaşlar. Birbirinizle saygı çerçevesini aşacak tartışmalara girmeyin lütfen.

Bu tip tartışmalara girenler ceza alabilirler​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt