Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

fatih hocanın artık kaybedilen her maç sonrası, eften büften bir bahane üretip daha sonra ama bu bahane olamaz demesinden sıkıldım artık.

Bu akşam da Rüzgar bizi çok engelledi ama bunu bahane olarak kullanamayız. :mad:

fatih terim basın toplantısında yine cebinden kağıt çıkarıp başkalarını suçlamış mı yine maşallah her yenilgide kendisinden hariç herkes hatalı

fatih terim basın toplantısında yine cebinden kağıt çıkarıp başkalarını suçlamış mı yine maşallah her yenilgide kendisinden hariç herkes hatalı

Keşke böyle yapmasa.Bu şekilde hem kendine ve bize zarar veriyor. Daha çok tepki topluyor. Bazen yönetimi, bazen medyayı, bazende futbolcularımızı karşısına alıyor. Hocam bazı akıl almaz hatalardan vazgeç. 2. yarı değişiklikleri yine fiyaskoydu.

hoca sen toparlanırsan takımda toparlanacak, önce kendini yen, nasıl bir laf olduysa bu da sanki rocky :asd:

kepazadt gidion hoca, 1 degil 2 degil 3 degil 4 degil. 5 te degil. nereye kadar kendini 3. bulacan bi anda

eleştirenleri biliyorum onlara sözüm yok ama ne kadar kuş eleman varsa ki onlar biliyor kendilerini neyse ağzımı bozmayacağım.

Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

Bu sene sampiyon olamazsak seneye hoca devam eder mi sizce.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Şampiyon olsak bile bence hoca bırakır. Yani koyu bir Terim hayranı olduğum halde, görünen bu şekilde.

Üzülerek söylüyorum, şu an 15 puan fark atmadıysak bunun sorumlusu Fatih hoca..

ve hoca form tutmazsa işimiz yaş..

hoca'yı çok severim her zaman da arkasındayız ama şu basın üzerinden gönderimler yapmayı bırak hocam gözünü seveyim... biliyoruz ki bütün basın şu anda galatasaray'da polemik yaratacak cümleler arıyor... "malzeme veriyoruz" dediğin basına ilk sen malzemeyi veriyorsun...

her şeye rağmen sen bizim "imparatore"mizsin...

Nedeni Kasımpaşa maçından sonraki açıklamaları. Bildiğin ültimatom verdi. Yani yönetim bir yere gitmeyeceğine göre, hoca sezon sonu bırakır. Yoksa bu böyle devam edemez. Hocam sanki zoraki bir şekilde şu an iş başında gibi bir izlenim var. Görüyorsun yani, rahat değil. Yoksa bana kalırsa sağlığı elverdiği sürece kalsın. Takıma da konsantre olamıyor.

Ah be hocam vazgeç inadından alma artık şu aydın denen adamı ya iyisin hoşsun da şu inadın olmasa be İMPARATOR!

Puan kayıpları olmayana kadar hatasını fark edemiyor hoca malesef..Haftaya Burak ı mecbur ilk 11 e alacak..

Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

kendini gelistirmek icin ugrasmasi lazim.cogu zaman surekli ayni oyunu oynuyoruz ama degisime gitmeyi dusunmuyor.sen yapma bari hocam ya

Bu kadroyla acık ara şampıyon oluruz ama gel gör ki Fatih hoca sınırları zorluyor..

kendi kendine küsüyor, triplere giriyor garip bir imparator oldu başımıza

hodja heyecan arıyor başka açıklaması olamaz

Sezon başından beri ilk defa takır takır paslaşan bir takım sahaya sürdü. Ama taktiksel hatalar, Bursa' nın yeni antrenör gazı daha iyi bir sonuca fırsat vermedi. Sneijder' in ilk 11 başlamamasının açıklaması olamaz bence. Bu takım aylarca Hamit'e, Amrabat'a katlandı takıma alışşsın diye, yıllarca Aydın'a katlandı alışsın diye. Hiç alıştırmdan CL maçlarında mı oynatacağız Sneijder' i?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt