Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Bir kesim taraftar Fatih Terim'e eleştiri yapanlardan neden rahatsız oluyor? Fatih Terim de bir insan neticede. Hakarete varmayan eleştiriler gayet tabi yapılacak.

ben anlayamadım? pres yapmayalım onlar oynasın hata yaparlarsa biz yararlanalım mı demek istedin??? top oynlardayken sadece savunma yapmak mı mantıklı olan?...

Top zaten %60 %70 bizim ayagımızda oluyor pres yapmanın amacı ne ? sen pas oyununu düzgün ve hızlı oynasan tamam ama yok pres yapacam karşı takımı yoracam mantıgı kalmadı artık

Top zaten %60 %70 bizim ayagımızda oluyor pres yapmanın amacı ne ? sen pas oyununu düzgün ve hızlı oynasan tamam ama yok pres yapacam karşı takımı yoracam mantıgı kalmadı artık

Aykut hoca foruma sızmış, pas oyunu diyor :D

önde pres'in mantığı karşı takımı yormak değildir zaten... kendi defansına yardım etmektir... rakibini mümkün olduğunca kalenden uzak tutmaktır... demode bir taktik olduğunu pek düşünmüyorum... ama herkesin futbol anlayışı keyfi farklıdır saygı duyarım...

önde pres'in mantığı karşı takımı yormak değildir zaten... kendi defansına yardım etmektir... rakibini mümkün olduğunca kalenden uzak tutmaktır... demode bir taktik olduğunu pek düşünmüyorum... ama herkesin futbol anlayışı keyfi farklıdır saygı duyarım...

Defansına yardım etmek istiyorsan önde top tutmalısın bence presle alakası yok pres tamamen karşı takımı yıpratma ataga cıkmasını engelleme vs ama 30 maçta 2 3 maçta tutar bi sistem

Recep, kızma lan. Pas oyununu görünce dayanamadım :D

Yok kızmak degilde bi taktik anlayışımız yok pata küte oynuyor herkes bi adını koyun ne yapıyorsunuz bi organize atak izleyelim :D

Yok kızmak degilde bi taktik anlayışımız yok pata küte oynuyor herkes bi adını koyun ne yapıyorsunuz bi organize atak izleyelim :D

Taktik anlayışımız millet toplanın hücuma çıkıyoruz hurrraaa şeklinde :D

Bu da bir sistemdir sonuçta, aslında Türk oyuncusuna en çok uyan sistem. 2008'de bize yarı final oynatan sistem buydu. Kaos futbolu. Baskın basanındır şeklinde bir futbol.

6.şampiyonluğu hep beraber yasarız.

Fatih Terim | Teknik Direktör

takim daha kotu nasil yonetilir bilemiyorum

{KEEP CALM AND PASS ME THE BALL}

hocam doğruyu en sonunda gördun burak yılmazın takıma hiç bir yararı yok! ne olur böyle devam et biz senin herzaman yanındayız bu sene şampiyon olmasak bile bize artist oyuncular değil sahaya yureğini koyacak oyuncular lazım

Muslera

Hamit Semih Dany Riera

Selcuk Engin/Yekta

Sneijder

Umut/Engin Burak Amrabat

haftaya bu kadroyu sahaya sür hocam...

bugünkü değişiklikler berbattı. burak'ın 11'de olmaması da sonradan alınmaması da hata üzerine hata idi

bizim taraftar gerçekten çok nankör 2 sene önce yerlerde surunen takımı şaha kaldırdı, hocam ş.liginiz kazansanda gene kimseye yaranamazsın bu ulkede herkes tekniktrektör takmışlar burağa neden oynatmadın umarım bir daha hiç oynatmaz doğru yoldasın hocam mucadele eden adamları oynat. artist oyuncuların yeri yok gsde.

şu durumda td ile papaz olmak bizi mahveder. üzerinde durulan sistemin değişmesi demek olur bu. böyle bir şey olsun istemem de sene sonu için bir şey diyemem.

Basarili oldugu donemlere bakin milli takimda, Galatasaray'da ve hatta Fiorentina'da. Futbolu takip eden cogu insanin itiraz etmeyecegi, cogunluk taraftara mantikli gelen kadrolari sahaya surmustur. Ne zaman bazi oyunculari oynatma veya oynatmama ve taktik konularinda inat etmistir o donemlerde kotu sonuclar almistir takimlari.

Milli takimi hatirlayin yari finale ciktigimiz turnuvanin ilk macinda bize sonradan maclari kazandiran oyuncular ilk mac yoklardi sahada. Italya'ya gitti ilk maclarinda kotu sonuclar aldi, UEFA'dan elendi. Herkes Chiesa'yi niye oynatmiyor diye elestiriyordu o donem Italya'da. Sonra oynatmaya basladi o oyuncuyu, Italya kupasinda finale cikartti takimi.

Gecen yil herkes neden cift forvet oynatmiyor, Eboue'yi neden asil yerinde oynatmiyor diye elestiriyordu, cift forvete donduk dokuz maclik galibiyet serisi geldi. Bu yil da yine inat ediyor takimin aksayan oyuncularinda, ve taktik konularinda. Insallah daha once yaptigi gibi gorur hatalarini da guzel futbol oynamaya baslariz tekrar.

Bir antrenor icin cok onemli olan liderlik, motivasyon, disiplin gibi ozellikler fazlasiyla var hocada. Taktik ,transfer, ilk onbir konularinda da herkes Mersin'e gidelim derken tersine gitmek istemese cok daha basarili olacagiz.

Hocam ne olur Allah askina Sneijder kullansin kornerleri, Emre Colak bütün toplardan uzak dursun! Yeter artik!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt