Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Hocamızda taktik bilgi falan var maşallah. Ama yadsınamayacak bazı kötü huyları var. Geçen sene zor durumda Semih ile Emre'yi monte etti takıma, tuttu da. Ama bu sene emre olmuyor ama hocada 'Emreyi emre yapan benim' moduna girmek istiyor sanırım vazgeçmiyor. Ama hocam Semih'i bize kazandırdığın için zaten çoooook memnunuz valla bu bile yeter bize. Yeter ki şu takımı tekrar güzel top oynatacak radikal kararları al.

Fatih Hoca aslında iyi bir takım ortaya sürdü. Kzarşımızda yeni hoca gazıyla sürekli top yapan, sıradışı pres yapan Bursapsor olduğu halde takır takır futbol oynadık.

Bu takım 70-90 arası Bursapor yorulduğunda öldürücü darbeleri vurabilirdi. Herşey anlamsız bir şekilde Aydın ve Amrabat' ınanılmaz bir şekilde

oyuna alınmasıyla bozuldu.

İkinci yarı sadece Sneijder girmeliydi. O da takımın beyni Selçuk yerine, çünkü iki beyin yanyana olmazdı.

hocam doğruyu en sonunda gördun burak yılmazın takıma hiç bir yararı yok! ne olur böyle devam et biz senin herzaman yanındayız bu sene şampiyon olmasak bile bize artist oyuncular değil sahaya yureğini koyacak oyuncular lazım

Madem artist oyuncuları oynatmıyo..Melo yu da kessin takımdan..Melo dan artistimi var?

Cevap: Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

Melih, o zaman şu sorumu cevaplarsan sevinirim.

Burak oynadığı zaman bu adam pres yapmıyor diye eleştirilmiyor muydu? Takım tek forvete dönse forumdaki futbol profesörleri işleyen düzen bozulur mu yeaaaa demeyecekler miydi? Sneijder ilk 11 çıksa hazır olmayan adamı oynatıp taraftarın önüne niye atıyorsun demeyecekler miydi? Tamam eleştiri yapılabilir, bu günkü oyundan memnun olan futboldan anlamıyordur zaten ama Fatih Terim'e gitsin, taktik bilgisi sıfır gibi yakıştırmalar yapmak da nedir? Bu forumdaki insanların yaşı kadar Galatasaray'ı yönetmiş, başarıdan başarıya koşturmuş bir adama taktikten anlamıyor yeeaaa demek nasıl bir kafa yapısıdır?

Bu soruyu dürüstçe cevapla, ben de haklısın deyip özür dilerim.

Geçen sezon yaptığı hataların farkına varıyordu. Düzeltiyordu. Moral veriyordu. Ama bu sezon. Ne hatasını görüyor. Ne moral veriyor.

Cevap: Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

Ne egosu senin gozlerin kararmis. Cik disariya biraz nefes al, su ic soguklan biraz.

Burak forumsuz degilmiydi ? 5 haftadir gol atamiyor yanilmiyorsam..

Burak oynadigi halde kac mac kaybettik.

Hangi hoca kendi ayagina sikar. Sacma sapan yorumlar yapmayin..

Bence Fatih Hoca, Drogba'nin gelisiyle Umut-Elmander'in bir daha 11'e giremeyecegini bildigi icin oynatiyor. Hazir Burak forumda degilken diger ikiliyi oynatiyor hoca. Haftaya oynatir hepiniz sus pus olursunuz.

4 haftadır gol atamıyor. Bunların sadece 2sinde oynadı. Son 2 maçta oynamadı. Oynamayan yedek oturan nasıl gol atacak ? Bence sen bir çık nefeslen.

[video]https://amkspor.com/video/bastostan-harika-bir-gol.html[/video]

bastos çıktığı ilk maçta gol atıyor sen daha sneijderi yedek beklet hocam

Hocam üzerinde bir cenabetlik var abdest al 4 rekat namaz kıl, eleman intikamını bize ödetme artık işine konsantre ol. Allah aşkına hocam. Nerede ilk yarıdaki coşkun. Geçen seneyi söylemiyorum bile. :confused:

Hocam üzerinde bir cenabetlik var abdest al 4 rekat namaz kıl, eleman intikamını bize ödetme artık işine konsantre ol. Allah aşkına hocam. Nerede ilk yarıdaki coşkun. Geçen seneyi söylemiyorum bile. :confused:

O da kurtarmaz bence:D

F.Terimin kafadaki PC ELEMAN programindan bloke oldu ve bazi EGO virusuda C diski maf etti!

:sgr: :sgr:

Beşiktaş derbisi ve Bursa deplasmanı sert maçlardı bu yuzden forvette Elmander-Umut gibi presi fizik gucu yuksek çalışkan adamları kullandı. Ancak evinde Antalya gibi hucumu seven ama sert olmayan bir takıma karşı ve Akhisar'a karşı Elmander-Umut ikilisi gereksiz kaçar. Burak iki maçta da oynayacaktır.

ve artık 4-4-2 den 4-2-3-1 ya da 4-3-1-2 ye geçmenin vakti geldi Antalya ve Akhisar maçlarından daha uygun maç bulamazsın.

hocanın 2 çok farklı yüzü var.siyahla beyaz gibi..bu kadroyla dani mani emre memre ile şampiyonlar ligi şampiyonu olabilirize inanıyorsam fatih hocanın takımın başında olmasından dolayıdır.inandırma kendi değerini hissettirme konusunda belkide birinci dünyada.gel gör ki bilimsellik ve modern futbola uyumu bu seviyede bir adama yakışmayacak kadar kötü.

beşiktaş maçı ve bursa maçı aynı mı hocam?

kaldi ki bursa eksik bursa hocasız bursa pamuk ipliğine bağlı.geçen hafta iyi oynadılar diye umut ve elmanderi oynattım + snejderi koyunca umutu çıkarmadım fizik mizik vs vs...

bunları duyunca maçın neticesinden daha çok üzüldüm.GS kadrosunun değerini bilmiyor hoca anladım.risk alamıyor diye dalga geçtiğimiz aykut kocaman geçen hafta antepte hemde yenikken semih memih aldı şansınında yardımıyla aldı 3 puanı görmedik mi?

bu kadroyla bu ligte ilk golü yedikten sonra çevirdiğin maç yok hocam farkındamısın?

iyi imajına güvenip hiç ders çalışmayan nasılsa bi şekilde geçerim diyen öğrenci gibisin..

melonun alternatifi engin olur mu hocam?

yekta bile yumuşak kalırken orda engin gibi ölüsü emreden ve bu amrabattan daha iyi kanat olan adamı defansif orta saha kullanmak ben yaparım olur egosu değilde ne?

tarihimizin en iyi kadrolarından birine sahipken başkan kimi istesin alırız derken trip yapıp defansa takviye istemiyorsun maçtan sonra laf sokuyorsun yine neden?

drogbayı alan sneijderi alan bir kulüp başkanı için stoper ve sol bek transferi yarım saatlik bir iştiare toplantısına bakarken sadece tarih yazmayı değil eleman sözcüğüne takılıp kalmayı seçiyorsun neden?

seni sevmeyen çok az taraftarın arasında.istiyoruz ki yerli fergusonumuz ol ona sir diyorlar biz sana sinyor diyelim.GSARAY dan başka bir coğrafyada bu denli güven sevgi ve destek ortamı bulamayacekken elindekinin değerini bilmiyor tafra yapıyorsun bu camiaya neden?

Aslında FT hiçte başarılı falan değil bu yıl, kağıt üzerinde başarılı sadece. Baktığımız zaman ŞL'de zar zor, ite kalka çıktığımız grup evlere şenlik, UEFA Avrupa Ligi'ne koysan sırıtmayacak bir grup. O derece. Ona rağmen son 3 maçta kötü oynayarak çıktık. Ligde desen normal şartlar altında 4. 5. olmamız gereken yerde rakiplerin berbat gidişatı yüzünden lider konumdayız. Kupada 2. lig takımına elendik. Kağıt üzerinde başarılı ama derine indiğimiz zaman hiçte değil bana göre. O istikrarsız 2008-2009, 2009-2010 sezonlarından farklı değiliz şuan.. Çok şanslı Fatih Terim.

AW: Fatih Terim | Teknik Direktör

Aslında FT hiçte başarılı falan değil bu yıl, kağıt üzerinde başarılı sadece. Baktığımız zaman ŞL'de zar zor, ite kalka çıktığımız grup evlere şenlik, UEFA Avrupa Ligi'ne koysan sırıtmayacak bir grup. O derece. Ona rağmen son 3 maçta kötü oynayarak çıktık. Ligde desen normal şartlar altında 4. 5. olmamız gereken yerde rakiplerin berbat gidişatı yüzünden lider konumdayız. Kupada 2. lig takımına elendik. Kağıt üzerinde başarılı ama derine indiğimiz zaman hiçte değil bana göre. O istikrarsız 2008-2009, 2009-2010 sezonlarından farklı değiliz şuan.. Çok şanslı Fatih Terim.

Kardeş o büyük takimlarin ligdeki alip başlarını gitmesi artık azaldı.

önceden en az 10 hakem vardı büyük takım kollayan. Malum şike vesaire olaylarla makas iyice açiliyordu.

Simdi o hakem sayısı 3'e düştü, şike bu sezon pek yol gibi.

Ligde lideriz, derbileri yenilmedik. CL'de fikstü dezavantajına rağmen gruptan çıktık.

Kupada dandik bir yenilgi aldik başarısız olduk.

Ama isabet oldu.

2009/2010 gibi demişsin.

Hagiyi getirelim Td olarak bak bakalim eboue sneijder melo drogba bizi tercih edermi.

Romenleri doldurur takıma sonra 4.lüğe oynariz...Cl felan hikaye olur.

Ama senin gibi düşünenlere hak!

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Cevap: AW: Fatih Terim | Teknik Direktör

Kardeş o büyük takimlarin ligdeki alip başlarını gitmesi artık azaldı.

önceden en az 10 hakem vardı büyük takım kollayan. Malum şike vesaire olaylarla makas iyice açiliyordu.

Simdi o hakem sayısı 3'e düştü, şike bu sezon pek yol gibi.

Ligde lideriz, derbileri yenilmedik. CL'de fikstü dezavantajına rağmen gruptan çıktık.

Kupada dandik bir yenilgi aldik başarısız olduk.

Ama isabet oldu.

2009/2010 gibi demişsin.

Hagiyi getirelim Td olarak bak bakalim eboue sneijder melo drogba bizi tercih edermi.

Romenleri doldurur takıma sonra 4.lüğe oynariz...Cl felan hikaye olur.

Ama senin gibi düşünenlere hak!

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Ben kendi düşüncemi söyledim ve böyle düşünmekte özgür olduğumu düşünüyorum. Fatih hocaya karşı özel bir takıntım yok, tersine severim ama bu yıl başarısız buluyorum ve şans+rakiplerin rezilliğiyle bu noktada olduğumuzu düşünüyorum. Abartılacak bir durum yok. Tersine FT'i eleştiremessiniz, bu yasak düşüncesi çok saçma.

Hocanın en sevdiği şarkı;

[video=youtube;7bmO8JW193Q]https://www.youtube.com/watch?v=7bmO8JW193Q[/video]

Aylardir oynamayan Ziegler ve Emre ilk 11'de basliyor, Sneijder iki haftadir yedek.

Beşiktaş derbisi ve Bursa deplasmanı sert maçlardı bu yuzden forvette Elmander-Umut gibi presi fizik gucu yuksek çalışkan adamları kullandı. Ancak evinde Antalya gibi hucumu seven ama sert olmayan bir takıma karşı ve Akhisar'a karşı Elmander-Umut ikilisi gereksiz kaçar. Burak iki maçta da oynayacaktır.

ve artık 4-4-2 den 4-2-3-1 ya da 4-3-1-2 ye geçmenin vakti geldi Antalya ve Akhisar maçlarından daha uygun maç bulamazsın.

Sert maç mı? Bursapor maçına mücadeleci denebilir, ama o kadar sert değil. Bir ara maç sarı kartsız tamamlanacak sandım.

Dün karşımızda ferner veya bjk olsaydı kolay yenerdik. Bu yeni Bursapsor ikinci yarı çok canlar yakacak gibi gözüküyor işte buraya yazıyorum. Yeni teknik direktör gazı çok işe yaramışa benziyor.

Zamaninda Terim icin düsündüklerimi yazdim ve ceza aldim. Ama demek istedigim ortaya cikmistir heralde ki bir cok kisi 180°C dönmüs. O gün ego kelimesini kullanmistim..

Biraz cok duygusal kendisini. Hem yöneticiler hem Terim cocuk gibi davraniyor, yine diyorum. Sorun varsa cözülmeli, eger cözemiyorsaniz siz nasil her zaman kamera önünda "Galatasaray'in menfaatleri icin" cümle kuruyorsunuz. :o

Neyse, umarim en kisa zamanda bu catlak sesler kesilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt