Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Zamaninda Terim icin düsündüklerimi yazdim ve ceza aldim. Ama demek istedigim ortaya cikmistir heralde ki bir cok kisi 180°C dönmüs. O gün ego kelimesini kullanmistim..

Biraz cok duygusal kendisini. Hem yöneticiler hem Terim cocuk gibi davraniyor, yine diyorum. Sorun varsa cözülmeli, eger cözemiyorsaniz siz nasil her zaman kamera önünda "Galatasaray'in menfaatleri icin" cümle kuruyorsunuz. :o

Neyse, umarim en kisa zamanda bu catlak sesler kesilir.

Emeklerin için sağol kardeş, o zamanda suskun sezsiz çoğunluk seni içinden destekliyordu mutlaka.

DİNLEYİN!!

bazen öyle bir puan alırsınız ki sampıyonluk icin cok onemli bir adımdır bakın sivas febeyi yendi bu haftanın en karlısı belkide biz olduk yorum yaparken düşünün hele hele İMPARATOR'a laf atarken iki defa dusun 3 ile carp kendi çapına böl!!!

burda bazı fenevliler galatasaraylı taraftarlarımızı gaza getirdi hemen gaza gelmeyin beyler olacak bakın drogbada geliyor bir kaç güne ebouede geliyor sneijderde alısacak burak tekrar takıma girecek o zaman görün LÜTFEN!! BİRLİK OLALIM İMPARATORA SAHİP ÇIKALIM!! NE OLURSA OLSUN .....

NE MUTLU CİMBOMLUYUM DİYENE!!! (kuslar defolun gidin kendi sitenize)

bursaspor-galatasaray-maci-icin-spor-yazarlari-ne-dedi--3009154.Jpeg

bakın beyler asıl hedefleri bu uyanın artık UYANIN!!! (aramızda bile fenevli düşük karakterli adamlar var gsli gibi davranan lütfen gaza gelmeyin )

çünkü İMPARATOR GALATASARAY'ımızın BAŞINDA olduğu sürece YIKAMAZLAR BİLİYORLAR!!BELKİ BU SENE ŞAMPİYON OLAMAYABİLİRİZ(KALDIantalya bejeke filan rakip değil şampiyonluk için en büyük rakibimiz febe ve onada 6 puan fark attık ve şuanda uyumsuz bir görüntü ciziyoruz kadroda drogba sneijder burak selcuk dortlusu tam olarak yok düşün ve uyan ileriki senelerde artık rakibimiz kalmayacak KORKUYORLAR! o yüzden lütfen BİRLİK OLALIM! (ne olursa olsun hocamıza sahip çıkalım her ne olursa olsun! )

Zamaninda Terim icin düsündüklerimi yazdim ve ceza aldim. Ama demek istedigim ortaya cikmistir heralde ki bir cok kisi 180°C dönmüs. O gün ego kelimesini kullanmistim..

Biraz cok duygusal kendisini. Hem yöneticiler hem Terim cocuk gibi davraniyor, yine diyorum. Sorun varsa cözülmeli, eger cözemiyorsaniz siz nasil her zaman kamera önünda "Galatasaray'in menfaatleri icin" cümle kuruyorsunuz. :o

Ha ha ha.Açı ölçüsü değil sıcaklık ölçüsü bu.Eğitim şart

çok sıcak olsa gerek:o

:lol:

Baba sevgisi besliyorum ama sana artık kurtul şu ben yaptım ben ettim egolarından. Emre Çolak'tan adam olmaz.Carlinhos'a o kadar para verilmez,Chadli gibi adamlar istenmez.

Sneijder'i almışssın hala mutlu değilsin hocam. Ben sabahları uyandığımda Sneijder bizde diye yataktan atlayarak kalkıyorum güne dinç başlıyorum. Drogba desen ayrı bir dünya.

Lütfen artık kendine gel. Kırgınlığı bitir.

Bu arada nice 250. maçlara adam gibi adam. :ayatollah:

Her şey güzel gidiyor bir kaç değişiklik yaptın mı başarılar teker teker gelecek hocam.

Tamam, imparator hatalar yapabilir,takımı kötü oynatabilir,inada bindirebilir bazı şeyleri, ama o yinede Fatih TERiM. Her şey iyi iken imparator, işler kötüye gidince yerin dibine sokulan basit bir insan yapıyorsunuz. Ne biliyim nankörlük gibi algıladım. Ağzıma bile almak istemediğim takımın taraftarları gibi davranıyorsunuz. Az sabırlı olun.

DİNLEYİN!!

bazen öyle bir puan alırsınız ki sampıyonluk icin cok onemli bir adımdır bakın sivas febeyi yendi bu haftanın en karlısı belkide biz olduk yorum yaparken düşünün hele hele İMPARATOR'a laf atarken iki defa dusun 3 ile carp kendi çapına böl!!!

burda bazı fenevliler galatasaraylı taraftarlarımızı gaza getirdi hemen gaza gelmeyin beyler olacak bakın drogbada geliyor bir kaç güne ebouede geliyor sneijderde alısacak burak tekrar takıma girecek o zaman görün LÜTFEN!! BİRLİK OLALIM İMPARATORA SAHİP ÇIKALIM!! NE OLURSA OLSUN .....

NE MUTLU CİMBOMLUYUM DİYENE!!! (kuslar defolun gidin kendi sitenize)

bursaspor-galatasaray-maci-icin-spor-yazarlari-ne-dedi--3009154.Jpeg

bakın beyler asıl hedefleri bu uyanın artık UYANIN!!! (aramızda bile fenevli düşük karakterli adamlar var gsli gibi davranan lütfen gaza gelmeyin )

çünkü İMPARATOR GALATASARAY'ımızın BAŞINDA olduğu sürece YIKAMAZLAR BİLİYORLAR!!BELKİ BU SENE ŞAMPİYON OLAMAYABİLİRİZ(KALDIantalya bejeke filan rakip değil şampiyonluk için en büyük rakibimiz febe ve onada 6 puan fark attık ve şuanda uyumsuz bir görüntü ciziyoruz kadroda drogba sneijder burak selcuk dortlusu tam olarak yok düşün ve uyan ileriki senelerde artık rakibimiz kalmayacak KORKUYORLAR! o yüzden lütfen BİRLİK OLALIM! (ne olursa olsun hocamıza sahip çıkalım her ne olursa olsun! )

gozlerim yasardi renktas sagol:005:

dinleyin!!

bazen öyle bir puan alırsınız ki sampıyonluk icin cok onemli bir adımdır bakın sivas febeyi yendi bu haftanın en karlısı belkide biz olduk yorum yaparken düşünün hele hele imparator'a laf atarken iki defa dusun 3 ile carp kendi çapına böl!!!

burda bazı fenevliler galatasaraylı taraftarlarımızı gaza getirdi hemen gaza gelmeyin beyler olacak bakın drogbada geliyor bir kaç güne ebouede geliyor sneijderde alısacak burak tekrar takıma girecek o zaman görün lütfen!! Birlik olalim imparatora sahip çikalim!! ne olursa olsun .....

ne mutlu cimbomluyum diyene!!! (kuslar defolun gidin kendi sitenize)

bursaspor-galatasaray-maci-icin-spor-yazarlari-ne-dedi--3009154.jpeg

bakın beyler asıl hedefleri bu uyanın artık uyanin!!! (aramızda bile fenevli düşük karakterli adamlar var gsli gibi davranan lütfen gaza gelmeyin )

çünkü imparator galatasaray'ımızın başinda olduğu sürece yikamazlar biliyorlar!!belki bu sene şampiyon olamayabiliriz(kaldi ki antalya bejeke filan rakip değil şampiyonluk için en büyük rakibimiz febe ve onada 6 puan fark attık ve şuanda uyumsuz bir görüntü ciziyoruz kadroda drogba sneijder burak selcuk dortlusu tam olarak yok düşün ve uyan ileriki senelerde artık rakibimiz kalmayacak korkuyorlar! o yüzden lütfen birlik olalim! (ne olursa olsun hocamıza sahip çıkalım her ne olursa olsun! )

imparatora laf atanlara kocamal yakir renkdaş boşver sen bunlara aldirma

gereken bilgileri birazdan paylaşıcam bekleyiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt