Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Tutturduysa tutturdu nedir? İşi zaten hedefi tutturmak. O zaman Lucescu'yu da eleştirelim, bizim millet balık hafızalıdır zaten eleştirmiştik de neyse, korkak futbol oynatıyor. Göze hoş gelmiyor. Ama adam sonuca gidiyor mu, gidiyor. Hedefi tutturduysa başarılıdır, nokta. Senin futbol anlayışına uyması gerekmiyor.

Taktiksel bilgisi zayıf olan adam o kadar kupayı nasıl almış, ona bir açıklama getiremiyorsun ama. Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum, bunun adı nankörlük başka bir şey değil.

Bunun adı nankörlük değil. Tam anlamıyla CAHİLLİK.

2 Manu maçı.. Gurur duyduk mu ? DUYDUK

Dışardaki Cluj maçı gurur duyduk mu ? DUYDUK

Dışardaki Braga Maçı gurur duyduk mu ? DUYDUK...

İçerdeki Cluj Maçı gurur duyduk mu ? DUYDUK..

Bi oturun Talha sakinleşin..

ManU maçının neresinden gurur duyayım, Norwich bile ManU'ya karşı öyle oynuyo. 2. maçtan bahsetmiyorum bile, ManU'nun bebelerini güç bela yendik, hayatlarında belki de ilk defa o 11'deki adamlarla sahaya çıkan çocukları zar zor yendik. 0 takım kimyası olan bi takım...

Dışardaki Cluj maçı... Gurur duymuş olabilirim.

Dışardaki Braga maçı: 1 gram gurur duymadım. (maç olarak, gruptan çıktığımız için duydum) Sebebi de iddiasız bi takım karşısında 1-0 geriye düşüp, o iddiasız takım artık maçı bırakınca anca kazanabilmemiz.

İçerdeki CLuj maçı: 50 tane top şişirdiğimiz maçın neresinden gurur duyayım? Zemin zemin diyorsunuz, zemin iyi olsaydı Cluj'un da işine gelirdi, adamlar manyak kontratak yapıyo...

Neyse, kime anlatıyosam...

fatih hoca çok büyük bir hoca ama basit hatalar yapmakta üzerine yok sabriyi küstürmemek için ilk 11 de oynatıyorsun ne gerek var başla eboue ile hamit kötü sneijderi çıkartana kadar hamiti çıkart sok amrabatı sağ kanata yani bilmiyorum ama içeride iyi oynayamıyoruz inşallah almanyada yener turu geçeriz

Bunun adı nankörlük değil. Tam anlamıyla CAHİLLİK.

Evet cahillikten kırılıyorum.

Cahil olan kim bi daha bak. Böyle "nankörlük değil, cahillik" diyeceğine yazdıklarıma sebeplice cevap ver (Yiğit Ateş'in yaptığı gibi [katılmasam da en azından açıklayarak tartışıyor]). Kim cahilmiş şimdi? Ezbere konuşan sen mi yoksa herşeyi sebeplice söyleyen ben mi?

Fatih Terim'i bazen anlamak gerçekten güç.

Sen doğru taktik dizilişi (4-2-3-1) sahaya sürsen yenilsek dahi kimse eleştirmezdi. Ama tutarda 4-4-2 sisteminde Sneijder'i solda harcarsan ve maçı kaybetme derecesine gelirsen herkes eleştirir seni! Fatih Terim'i yıllarca takımın başında görmek isteyen birisi olarak söylüyorum ki taktik bilgisi son derece zayıf olmasına karşın motivasyon uzmanı olarakda üstüne tanımam kimseyi..

bundan sonra hoca drogba dan asla vazgeçmez. zorda kalırsan şişir drogbaya kafayla indirsin, zaten zamanla bu alışkanlık haline gelir artık bol boldrogbaya top şişişiriz. hoca buraktanda vazgeçmez. bence olan sneijdere olacak. fazla sürmez yakında gitmek ister. hem sneijder hem drogba hem burak oynatmaz bir daha hoca.

Bence elestirilere acik olmalisiniz, Hocayi iyi yonleriyle ovdugumuz kadar kotu yonlerinide elestirebilmeliyiz.

Herzaman soyledim ve halada soylemeye devam edecegim, hocamiz turkiyenin en iyi Yerli teknik direktorudur, ve motivasyon yonuyle takimi atesleyen bir ozellligine ragmen,

taktik bakisi 0.0 bir hocadir. Cikartigi kadro, ve ikinci yari degisikligiyle bunuda ispat etmistir.

gece maçtan dönünce üzgündüm birşey yazmadım, hatta foruma bile girmedim. şimdi sakin kafayla girdim baktım ki yine başalmış fatih hocaya saydırmalar. unutmayın ki galatasaray daha son sözünü söylemedi.

cluj braga gibi dandik takımlar söylemi daha çok fener medyası ağzıdır. daha güçlü bir takımı eleyip üst tura çıkınca artı puan vermiyorlar kimseye. galatasaray gruptan çıktı mı, çıktı. daha neyi eşeliyorsunuz. ülkemizdeki futbolun seviyesi ne ki galatasaraydan daha ne bekliyorsunuz. fatih hoca bu ülkenin yetiştirdiği en iyi teknik direktörlerden biridir ve burada onu eleştiren herkezden daha fazla futbol bilgisine sahiptir. yanlış yapar mı, tabii ki yapar ve gelecekte de yapacaktır. ama daha iyisini yapılana kadar türkiyede en iyisini yapmıştır ve yapmaya devam edecektir.

Tutturduysa tutturdu nedir? İşi zaten hedefi tutturmak. O zaman Lucescu'yu da eleştirelim, bizim millet balık hafızalıdır zaten eleştirmiştik de neyse, korkak futbol oynatıyor. Göze hoş gelmiyor. Ama adam sonuca gidiyor mu, gidiyor. Hedefi tutturduysa başarılıdır, nokta. Senin futbol anlayışına uyması gerekmiyor.

Taktiksel bilgisi zayıf olan adam o kadar kupayı nasıl almış, ona bir açıklama getiremiyorsun ama. Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum, bunun adı nankörlük başka bir şey değil.

Korkak futbol oynatmıyodu bence, haddini biliyodu. Terim had mad bilmiyo. "Benim kafamda şu var bunu oynıycam" diyo. Rakibe göre taktikte düzenleme falan yapmıyo, rakibin zayıf noktalarıymış falanmış filanmış umrunda değil. Bu da taktiksel eksiklik ve(ya) egodan kaynaklanıyor.

Getirdim. 10 sene önce futbol daha farklıydı ve Hagi gibi dünya tarihinin en iyi oyuncularından biri vardı.

Sen de 2. FT dönemine açıklık getirirsen sevinirim. 7. sıradayken kaçtığı "ceketimi astım" dediği...

bundan sonra hoca drogba dan asla vazgeçmez. zorda kalırsan şişir drogbaya kafayla indirsin, zaten zamanla bu alışkanlık haline gelir artık bol boldrogbaya top şişişiriz. hoca buraktanda vazgeçmez. bence olan sneijdere olacak. fazla sürmez yakında gitmek ister. hem sneijder hem drogba hem burak oynatmaz bir daha hoca.

Sneijdere çok yazık olacak gerçekten. Adamı ikinci yarının başında oyundan alıyoruz hemde iyi oynadığı bir maçta. ve bunun hata olmadığını savunanlar var.

Hocaya taktiniz kafayi....!2 yeni transfer eski sistemimizi maf etti!Care bulacaz!Hatirlayin yazdiklarinizi Braga ve Cluj macindan sonra!Iki UGURSUZ var takimda ........biri SABRI degeri HAMIT..!Baska problem yok!Ayde simdi hocaya sallamaya ....devam!:sgr: :sgr:

Nankörlük , Zayıf insanların işidir. Kudretli insanlar içinde asla nankör olana rastlamadım... Goethe..

Bu kupaları bazıları babalarının aldığını zannediyor herhhalde..

UEFA%2B%25C4%25B0MPARATOR.jpg
fft99_mf2532663.Jpeg

arkadaşlar işe geldim direk sayfayı açtım acaba ne yazılmış,hatalarımızla ilgili ne düşünülüyor diye ama moral motivasyon sıfır şu anda.hocanın sayfasında hocaya yapılan hakaretleri, aşağılamaları görünce utancımdan yerin dibine girdim.sanki herşey bitmiş,turu kaybetmişiz gibi.varsayalım ki öyle de oldu.bu neyi değiştirir ya.hakaret etmemiz mi lazım.biz değilmiydik (ki başkan bile buna dahil) bu sene şampiyonlar liginde üst tura çıkmak ilk hedef.bunu başarırsak başarılı sayacağız kendimizi diyen.ama bakıyorum ortada daha kaybedilen birşey yokken,sadece ilk maçta 1-1 lik bir sonuç alınmışken,hocaya hakaret edenler,küçümseyenler,hocanın nerdeyse yetersiz olduğunu söyleyenler vs vs. ne olacak şimdi.ben size söyleyeyim bu akşam ezikler bateye elenirse,hafta sonu da paşa bunlara çakarsa bizde ordu galibiyeti alırsak tsl şampiyonluğu garanti.iki hafta sonrada deplasmanda schalkeye vurursak (ki benim buna olan inancım sonsuz) ve çeyrek finale çıkarsak o zaman ne diyeceksiniz.acaba azda olsa utanacakmısınız.kendi kendinizede olsa yanlış yaptık,hata ettik,pişmanız diyebilecekmisiniz?bunu kendinizede olsa itiraf edebilecekmisiniz?gruplarda 3 maçta 1 puan aldığında bizle,hocayla dalga geçen insanlardan ne farkınız kaldı.bu takım puan bile alamaz deyip bizle t..şak geçenlerden ne farkınız var şimdi.galatasaray olarak her zaman ilkleri başardık,her zaman son ana kadar mücadele ettik,her zaman olmaz denilen anlarda imkansızı başardık ve yine böyle olacak ben buna inanıyorum.acaba o zaman neler söyleyeceksiniz çok merak ediyorum :mad:

Sneijder bu şekilde oynarsak, yani kanat olarak oynarsa çok durmaz..

şl bu kadar kolay olsaydı her yıl 2 3 yıldız oyuncu alınır kupa kazanılırdı ya da barcelona avrupanın en iyi takımı olarak her zaman kupayı alırdı. şimdi milan yendi diye teknik direktörleri istifa mı etsin. nankör olmayın

Hhahahhahaha :D ^^^^^^^^^^^^ Cevap kalmadı di mi? @Ergün Duran

Fatih terim sonuca nereye gidiyor gruptan zar zor iddiasız takımları yenip çıktık tkupasından elendik ligde o kadar puan kaybı var allahtan rakipler kötü. Luce korkak oynatıyordu ama büyük maçlarda eldeki kadro leş olduğundan öyle oynatmak zorundaydı ligde tskım yine akıyordu heyecan veren top oynuyordu. Bu takımda ne bir heyecan var ne bişey. Kötü oynamak için srbep de yok kadro birkaç transfer dışında syet alternatifli ve daha iyi oynamaya müsait. Şalkede de defans yok ama adamlar ellerindeki hücumcuları nasıl kullanacaklarını çözmüşler biz de o da yok topu şişir drogbayla burağa. Olur mu böyle futbol. Lucenin hiç bu kadar aciz top oynattığını hatırlamıyorum şahsen

Ben hocanın kafasındaki sisteme yani 4-4-2 uyamayan adamalarla maça başlamasını anlayamadım. Sniiejderin sol açıkta ne işi varki zaten kanayan yara rieranın kanadı. Valla dua edelim adamlar 1-2 gol daha atmadılar bir şekilde şansımız hala yüzde 50

Nankörlük , Zayıf insanların işidir. Kudretli insanlar içinde asla nankör olana rastlamadım... Goethe..

Resim vs

Bu kupaları bazıları babalarının aldığını zannediyor herhhalde..

Ergünü ciddiye alacaksak işimiz var

ManU maçının neresinden gurur duyayım, Norwich bile ManU'ya karşı öyle oynuyo. 2. maçtan bahsetmiyorum bile, ManU'nun bebelerini güç bela yendik, hayatlarında belki de ilk defa o 11'deki adamlarla sahaya çıkan çocukları zar zor yendik. 0 takım kimyası olan bi takım...

Dışardaki Cluj maçı... Gurur duymuş olabilirim.

Dışardaki Braga maçı: 1 gram gurur duymadım. (maç olarak, gruptan çıktığımız için duydum) Sebebi de iddiasız bi takım karşısında 1-0 geriye düşüp, o iddiasız takım artık maçı bırakınca anca kazanabilmemiz.

İçerdeki CLuj maçı: 50 tane top şişirdiğimiz maçın neresinden gurur duyayım? Zemin zemin diyorsunuz, zemin iyi olsaydı Cluj'un da işine gelirdi, adamlar manyak kontratak yapıyo...

Neyse, kime anlatıyosam...

Hernanes-Welbeck-Andersen-Young-Flethcer-CarrickMacheda-Lindegaard bunlar bebe değil mi ?

Ya sizin Fatih Terim nefretiniz futbolu unutturmuş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt