Fatih Terim, Twitter Üzerinden Açıklama Yaptı!

Tudor açıklamayı nasıl beklemiştir sizce

Ali Dürüst adam gibi adamdır. Tartışılmasına gerek yok. Üzerine düşeni yapmıştır.

kader ortağı ali dürüst'te iyi satışa getirmiş kendisini.ali dürüst ne yapsın diyenler en yakın dostuna bu yapılanlardan sonra en azından kendisi de istifa edebilirdi ama g... yememiş anlaşılan!!

Siz istediginizi yazin

Imparator olmadan Galatasaray'in basarili olmasi imkansiz

eden bulur.bizi kimler için terkettiğini umarım anlamıştır

Sadede gel hocaa

Alacak sana mı düştü derdi?

Benim çok umurumda değil; alırsa alsın. Ama milli takım hepimizin parasıyla dönüyor. Buna rağmen yineliyorum umurumda değil. Ama milli takım başına geçince şu açıklamaları yapan milliyetçi vatansever olduğunu her fırsatta belirten biri 3.5 milyonu almaz

Fatih Terim A Milli Takım'la anlaştı! İlk sozleri... - Spor Haberleri

Ha bir de Hüseyin Şahin insanlarla kavga eder gibi saldırgan bir tavırla konuşmamanı tavsiye ediyorum. Biraz mutlu olmayı dene.

Siz istediginizi yazin

Imparator olmadan Galatasaray'in basarili olmasi imkansiz

RTE nin üstünü çizdiği adam bize gelse de başarılı olamaz.hakan şükür örneğinde olduğu gibi yarın öbür gün terim'in de üstünü çizin dese dursun ne yapacak bakalım?

Günün adamı olursan gücün arkasına sığınırsan gün gelir gel derler gidersin bir tarafların kalkar herkese atar yaparsın gün gelir o kişi git der şimdi mi deyip gidersin.

Yine basit konulari cetrefilli hale getirip sariyorsunuz

Eger bir isyeri suresinden once is akdini sonlandirdiysa calisanina suresi sonuna dek olan alacagini elbette odeyecektir . Hakli bir sebebi var da odemiyorsa mahkeme yoluyla taraflar sonuc alirlar

krala yaslanmayın düşersiniz!!

DF_09_vWAAA8fxg.jpg

Tazminat seven adam kac defa galatasaraydan tazminatini aldi acaba? Milli takimdan aliyorsa aliyor sizene bundan? Hiddink alacak ersun alacak galatasarayli fatih alinca tzminat sever isinize bakin..bize geldiginde de bi zahmet dediginiz gibigalatasarayliginizi askiya alin

O lafı söyleyenin ALAYI KUŞ YADA SEVİCİSİ!!!!!

RTE nin üstünü çizdiği adam bize gelse de başarılı olamaz.hakan şükür örneğinde olduğu gibi yarın öbür gün terim'in de üstünü çizin dese dursun ne yapacak bakalım?

Tek adamlığı nasıl da içselleştirmişiz!

Geri
Üst Alt