Fatih Terim: "Umarım buradan kazasız, belasız gideriz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1524325772778.webp

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda oynayacakları maç öncesinde yayıncı kuruluşa kısa bir röportaj verdi. Terim, planlarını anlattı.

Maç öncesi hedeflerini açıkladı

Fatih Terim yaptığı açıklamada, ”Herkes için ayrı önem taşıyan maçlar. Kimi üst taraf için, kimi alt taraf için uğraşıyor. Kimisi başka bir hedef için uğraş veriyor. Klasik cümleleri kullanmayacağım. 450 dakikamız var. Bu dakikaları yürekli, istekli görüp 3 puanları almalıyız. Oyuncularıma da aynı şeyleri söyledim. Umarım buradan kazasız, belasız gideriz” ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR)

Iyi ki 3 puani aldik ama su Eren sevdasindan vazgec hoca.

Maç gidiyor maç.. Yedekte oyuncu yok skoru değiştire bilecek işte eren hariç ki oda santrfor olduğu için düşünüyor hoca işte.

Yoksa oda secenek değil aslında.
Eren'in sonradan oyuna girip faydasi dokundugu yok. Oyle mac kazanamiyorsun iste, Sinan sansa golu atmasaydi yine puan kaybetmistik. Eren ile Gomis yan yana geldi mi sacmaliyorlar.

Maç gidiyor maç.. Yedekte oyuncu yok skoru değiştire bilecek işte eren hariç ki oda santrfor olduğu için düşünüyor hoca işte.

Eren'in sonradan oyuna girip faydasi dokundugu yok. Oyle mac kazanamiyorsun iste, Sinan sansa golu atmasaydi yine puan kaybetmistik. Eren ile Gomis yan yana geldi mi sacmaliyorlar.
Kimi koyacaksın ki yedekten maça?

Ahmet Selçuk?

Ahmet Selçuk?
Sorun da burada, malesef Sinan ve Yasin den baska adam yok. Ikiside iyi oldugu icin soylemiyorum ama bunlar adam eksilten rakip kaleye dogru topla gidebilen adamlar oldugu icin yazdim. Baska kurtarici denilecek biri yok malesef. Kadromuz cok dar.

Eren neysede sinan niye giriyor oyuna diyenler vardı maç forumunda oha yani sırf eleştirmek için eleştirmeyin sinan yedekten oyuna giricek ilk topçu.

Daha cok forvet daha cok gol demek degil. Sunu ogrensen artik.

Ahmet Selçuk?
Sorun da burada, malesef Sinan ve Yasin den baska adam yok. Ikiside iyi oldugu icin soylemiyorum ama bunlar adam eksilten rakip kaleye dogru topla gidebilen adamlar oldugu icin yazdim. Baska kurtarici denilecek biri yok malesef. Kadromuz cok dar.
Yasin de faydadan daha çok zarar veriyor açıkçası... Yok işte... Vallahi zor bu iş bu kadroyla açıkçası hocanın... Herhangi bir hocanın işi zor olur. Tudor içinde bu geçerli olmuştur nekadar ndiaye artısı olmuş olsada onda. Sadece bir Faslası işte

Maç gidiyor da Eren gibi hiçbir katkısı olmayan adamı almak doldur boşaltla bir şeyler yapma çabası demek. Orta sahada eksiliyoruz bir kere. Asıl sıkıntı topu ileri taşıyamamak olduğu için forvet almanın hele Eren gibi vasıfsız bir kütüğü almanın hiçbir faydası olmuyor. Hoca bu hatayı çok yaptı maalesef..

Maç gidiyor da Eren gibi hiçbir katkısı olmayan adamı almak doldur boşaltla bir şeyler yapma çabası demek. Orta sahada eksiliyoruz bir kere. Asıl sıkıntı topu ileri taşıyamamak olduğu için forvet almanın hele Eren gibi vasıfsız bir kütüğü almanın hiçbir faydası olmuyor. Hoca bu hatayı çok yaptı maalesef..
Çaresizlik diyorum buna ben açıkçası. Hoca dışarıdan hamle mecburiyetten dolayı elinde kağıt üstünde kalan tek bunlar işte. Hiç değişiklik yapmasa belki daha iyi ne bileyim

Çaresizlik diyorum buna ben açıkçası. Hoca dışarıdan hamle mecburiyetten dolayı elinde kağıt üstünde kalan tek bunlar işte. Hiç değişiklik yapmasa belki daha iyi ne bileyim

Eren'i alacağına yapmasa daha iyi bence. Gomis zaten yorulmuş oluyor yardım edemiyor orta sahaya Eren de girince iş şansa kalıyor..

Geri
Üst Alt