Fatih Terim: "VAR'a gidiyorsun, penaltıda da git güzel kardeşim"

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
1579118194254.png

Fatih Terim: "18'in içerisinde, rakibin ayağına basarsanız bu penaltı mıdır değil midir? Hakemler, o, bu falan demiyorum, açıkçası hiçbirinin kötü niyetli olduğuna da inanmıyorum. Ceza yememek için özenle seçiyorum kelimeleri. VAR'a gidiyorsun, penaltıda da git güzel kardeşim."

Fatih Terim: "Zaman zaman ikinci yarının nasıl geçeceğini söylüyoruz."

Fatih Terim: "Ben artık bu tuzağa düşmem. Ceza almamak için içeriye girdim. Ben size soruyorum. Ceza sahası içinde ayağına basılıyorsa penaltı değil midir?"

Fatih Terim: "İstediğimiz oyun yavaş yavaş geliyor. Tüm maç boyunca oyun kontrolünü, pas trafiğini iyi ayarlayan, bazı pas istasyonlarında hatalar yapan ama oyunu domine eden bir Galatasaray önemliydi bizim için."

Güzel kardeşim nerde lan belhanda delirtme adami hocam

güzel kardeşim Mariano ve Nagatomo dayıları niye oynatmıyorsun, sezona bu dayılarımızla girdin ne güzel böyle bir maçta niye kulübe de oturttun ki

Güzel kardeşim ocak da ocak ocak da ocak ocak da ocak ocak da ocak ocak da ocak dedin ocak bitiyo noldu ocak?

önce sahadaki oyuncular hakeme itiraz edecek tek 1 oyuncu bile itiraz etmiyor hocam

fenerde olsa akbaba gibi hakemi yemişlerdi

sende gitsene hocam yaw.

ne güzel ailen var, torunların oldu. git torunlarınla vakit geçir, bizde sinir krizi geçirmeyelim maç izlerken

%100 doğru. Ruhsuz herifler hakemi baskı altına alamıyor ki

aynen orada hakemi baskıya alsan büyük ihtimal gidecek vara ama bizde tek 1 kişi bile itraz etmiyor
böyle takım nasıl sampiyon olsun
senin hakkını yerler sende kuzu gibi oturur seyredersin önce sahada bagıracan cıkaracan sesini

Geri
Üst Alt