- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Hocama sen kötü mü demek istiyorsun?
iyi diyen var mı harbiden yaw?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocama sen kötü mü demek istiyorsun?
Satıldı.Güzel kardeşim nerde lan belhanda delirtme adami hocam
Sanki hocaya böyle sinkaflı bir şeyler söylüyor.eleştiri mi var ben mi öyle gördüm![]()
Sanki hocaya böyle sinkaflı bir şeyler söylüyor.
Bir iki ağzından kaçırmışlığı varçocukluğunda ne yaşatmış hocam acaba
kanatlı mı bu arkadaşımız
Bir iki ağzından kaçırmışlığı var
Ersun ve Ali şampiyon olacak gibi bir şeyler demişti.
Yalan mı @Melih Sönmez
Sen sağda kal, ambulans çağırdım ben, alacak o seni tamam.Güzel kardeşim nerde lan belhanda delirtme adami hocam
Bak bu da yalan söyleyen birisinin ilk tepkisidir: suçu başkasına yıkmak @Emre BariYalan olm. sen demiştin Ali koç içimizden geçecek diye
Bak bu da yalan söyleyen birisinin ilk tepkisidir: suçu başkasına yıkmak @Emre Bari
Şimdi de sana diyecek bir yalan, onu düşünüyor. @Melih Sönmez
İyi de niye kimse isyan etmiyor. Adamı sahada katletseler bizim takım ses çıkarmayacak. Aynı şey fbnin başına gelse kuduz köpekler gibi hakemin yanına üşüşürlerdi.
Ya alınan transferleri mi oynatabiliyoruz? Adam transferlerin geleceğinden bahsetti Ocak ayında ve geldiler. Şimdi sıra lisanslarında. Sanki yeni gelen futbolcuları oynatabiliyoruz da adam oynatmıyor.Güzel kardeşim ocak da ocak ocak da ocak ocak da ocak ocak da ocak ocak da ocak dedin ocak bitiyo noldu ocak?
Ya alınan transferleri mi oynatabiliyoruz? Adam transferlerin geleceğinden bahsetti Ocak ayında ve geldiler. Şimdi sıra lisanslarında. Sanki yeni gelen futbolcuları oynatabiliyoruz da adam oynatmıyor.
Aynen öyle. Transfer döneminin sonuna kadar Nagatomo ve Mariano'dan cüzi bir bonservis beklentimiz var bence de.benim anladıgım nzonzi kulüp bulamadı mariano ve japon kulüp buldular ama bizimkiler 1-2 para koparma derdindeler
bu tamamen oyuncu yapılarıyla alakalı bir durum.
nerde pısırık yetersiz adam var doldurmuşlar takıma.