Fatih Terim ve Ümit Davala PFDK'ya Sevk Edildi!

Merdiven boşluklarını boş bırakmamışız diye kulübü de sevketmişler yine.
Derbiyi seyircisiz oynatmak derdindeler bunlar. Şikeciler neredeyse her maç küfür ediyorlar ama tabiki birşey yok.
Çok pis oyunlar dönüyor ama bizim yönetim ve taraftar halen uyuyor.

Hoca ceza aldığında kenarda takımı iyi yönetebilecek bir beyin yok maalesef ve bunun çok fazla eksikliğini yaşıyoruz.

Buradan bir şey çıkaramazlar herhalde
Savunma verirken açıklanabilir de açıklanmazsa direk ceza verirler, çünkü bunlar direkt olarak Galatasaray lehine hata yaptılar diye bu hakemler görevden alındı demek istedi algısı oluşturabilirler.

Fiko da bugün TFF için laf atmış, onu etmezlerse ciddi savaş başlar artık.

Tedbirsiz de ceza çıkıyor muydu
Çıkabilir, tedbirsiz olma sebebi mevzunun yoruma açık olması, laf aleni TFFyi de hedef alıyor olabilir, medyayı da olabilir, bazı şahısları da olabilir çünkü. Direk cezalık olsa tedbirli sevk ederlerdi.

Oradaki mantık o.

fiko acıklamayı bugun yaptı bakalım sevk edeceklermi ?

yalnız haftalardır söylüyorum bizim yönetim neden bukadar pasif ve sessiz bu pasiflik yüzünden hep hoca konusuyor

Sus diyeceğimde bu adam dışında kimse ağzını açmıyor arkadaş Galatasaray'ın menfaatleri için.

çok zor değil kulüpte bir çok profesyonel var her hafta birini sçzcü seç ve tff nin , hakemlerin , algıcıların içinden geçsin , hak mahrumiyeti verdikleri maçı evde izler , kimse yoksa sırf bunun için 34 kişi kiralasınlar

Geri
Üst Alt