Fatih Terim: "Ve yine biz bize kalmıştık"

Bu twitle Göztepe ve Trabzon maçları için şimdiden 3'er puan yazabiliriz.Kontrollu kaos her zaman bizim takımı pozitif etkileyip ateşler rakipleri de baskı altına alıp panikle hataya sürükler.Ha ben tasvip etmiyorum ama Fatih Hoca da böyle naparsin... Sonuç işimize geliyor.

Bu twitle Göztepe ve Trabzon maçları için şimdiden 3'er puan yazabiliriz.Kontrollu kaos her zaman bizim takımı pozitif etkileyip ateşler rakipleri de baskı altına alıp panikle hataya sürükler.Ha ben tasvip etmiyorum ama Fatih Hoca da böyle naparsin... Sonuç işimize geliyor.
13 haftadayiz

23. Haftada ft geri doner

Bakalim ne kadar olumlu

hoca meşaleyi yakmış, artık aksiyon görmek istiyoruz takımdan

Yusuf g
Albayrak
Levent
Davala
Necati
Selçuk
Riera
Hakan balta vs

her hakkımız yendiğinde sahada FAA sloganı çeksin dönüşümlü ceza alsınlar hoca bulaşmasın o kadar adam var

13 haftadayiz

23. Haftada ft geri doner

Bakalim ne kadar olumlu
Fatih Hoca'yi yıllarıdır izleyen bütün taraftarlar hatta çalıştırdığı oyuncular bile söylüyor "hoca iklim yaratmayı sever" diye.Bunu bir motivasyon unsuru olarak kullanıyor.Zaten o kadar ceza almış bir teknik adam sürekli aynı şeyleri yapıyorsa yine bir bildiği, düşüncesi vardır..Benim tahminim sezon başı görmediği şampiyonluk ışığını rakiplerin de kötü oluşu ile şimdi daha net görüyor.Ancak bunun olması için de takıma takviye yapılması gerekliliğini biliyor.Takimi maxsimum puanla transfer dönemine sokup aynı anda camiayı da yeniden hareketlendirerek motive edip sezon sonu mutlu sona ulaşmak istiyor.Yoksa rastgele olan şeyler olmadığını(heleki majör bir hata olmayan Karagümrük maçıyla) biliyoruz.Hocaya ceza verseler de hoca taraftardan yönetimden ve oyuncudan istediğini alırsa locada da otursa biliyor ki"Şampiyon Galatasaray" olur.Zaten hocanın mottosu da budur:'Söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattir"der.

Fatih hocayı oyun üzerinden eleştirin anlarım da son maç niyet o kadar belliydi ki. Hakem geçen sene kaç maç yönetmiş mesela, açık ara ligin en kötü hakemi ilan edilmiş neredeyse. Bu sene de sadece 4 maç almış, ilk yarı sonunda faul sayıları 11-3 idi ki resmen ikili mücadeleye izin vermedi bizim lehimize. Yani adamın niyeti çok belliydi, üstelik hala tam bilmediğimiz bir sebepten hocayı atmış. Yine de hoca sabırlı olabilir miydi evet olmalıydı belki ama o adamın oraya gelmesi tesadüf falan değil aynı bu hafta metenin gelmesi gibi. cidden o kadar hakem arasından başka adam mı yok arka arkaya bu işler oluyor.

Bu arada normalde hocanın bu tweetleri hep işe yaramıştır ama seyirci yokken ne kadar etkili olur bilemiyorum.

Tribünde tek oturacağı için demiş sanmıştım :asd: Aydınlandım.

hocanın en büyük hatası bu yönetimi taraftarın önüne atmaması oldu al işte 1 tek kisi bile destekleyen yok başkanı salla

apo efendi sözde eski dostu ama hangi delikte bilen yok

Sosyal medyayi birak hoca isini yap. Iki hafta iyi iki hafta kotu olmuyor boyle.

Geri
Üst Alt