- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
karmaşa dedin çok güzel söyledin bir türlü oturtamadım olayları yerine hani bir iki kişiye yoğunlaşılmıyor bi ton karaktere yayılıyor tek bir olay. birde danışman dedektif nerede hayal kuruyor nerede gerçekleri görüyor yakalayamıyorum ki tripleri ve yaşadığı sorunlar çok yapmacık.sürekli triplerde olmasının anlamı yok.ormanda gövdelerine mantar ekilip gömülen 8 10 adamı hatırlarsın onlardan biri çürüdüğü halde canlandı mesela halen anlamadım o adam canlımıydı danısmanın hayalimıydi. ya ben kendimi veremiyorum çünkü haksızlık ediyorum biliyorum ama anthony hopkins, edward norton, julianne moore ne biliyim judie foster performansları veya o performanslara yakın bişeyler bekliyorum ister istemez karakterlerden. filmi çünkü olağanüstüydü.ha burası benim kusrum biliyorumda bişeylerde eksik dizide yav yakalayıp yerli yerine oturtamıyorum bi türlü. gerçi 1haftadır ilk sezon 4.bölümün sonlarına anca geldim. biyerde testere1 filmi terk bi final varmış onu bekliyorum işte.
Yalnız şimdi hatırladım da ben bu dizinin ilk 2 sezonunu 3 günde mi ne bitirmiştim. Son sezonu ise haftada bir izlemiştim, ve ciddi kopmuştum bazı yerlerinde... Sanırım işin sırrı günde 3-4 bölüm izlemekte

Oyunculuk konusunda öyle yüksek bir beklenti içinde olmazsan iyi olur