Fatih Terim Yuvasına Dönmelidir

Yeter artık be kardeşim dönüp dolaşıp bu adama mı yalvarıcaksınız.

Valla bu adamı en çok sevmeyenlerden biride bendim ama yuvaya dönsün Yanal_Şenol_Abdullah Avcıyla mücadele edemeyecek kadar tecrübesiz Ft hem Selçuk Sabri Semih gibi danaları Türkiyede kesebilecek tek Td imPARAtor'dur JoR cesaret bile edemez

Teey Allahım ya şu Riekerink ağzıyla kuş tutsa size yaranamayacak hemde yerine istediğiniz adama bakın yazık gerçekten

Yerine istedigimiz adam Turkiyenin tek uefa kupasi kazanan adami milli takimin kotu olmasi Galatasarayda kotu olacagi anlamina gelmez hic degilse biraz hirsli takim izleriz bam bam bammmmmmm

Katılıyorum.

Maalesef yumuşak ve disiplin olarak zayıf teknik direktörler sebebiyle resmen futbolcuya dayalı bir düzen oluştu Galatasaray'da

Bunu çözebilecek yegane isim fatih terim'dir.

Yoksa Riekerink gider, prandelli 2 gelir. Bir sey değişmez.

Nasıl yapılır bilmiyorum ama fatih hoca milli takimda ısrar ediyorsa hem kulüp hem de milli takımı çalıştırabilecegi bir formül uzerinde durulmalı ve imparatorun tekrardan yuvaya dönmesi sağlanmalıdır.

Terimin disiplinini de gördük oyuncuların büyük kısmını göndermek lazım yoksa terim felan hikayeee

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih terim sayesinde 1985 ve sonrası neslin büyük bölümü Galatasaray'li oldu.

Adam daha ne yapsın.?

Bi dutturu dunyaaa yaa... 3 yil Riko pasa diyorum ben

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Adaletin olduğu yerde takılmaya devam etmesi en hayırlısı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bizde keyifle, hayirli bir sekilde son 20 küsür yilda yakaladigimiz 50%´lik sampiyonluk oranini, 30%´lara inmesini mi izleyelim ?
Dükkanı kapatalım o zaman bu adamın (Allah uzun ömür versin) öldüğü günden sonra.

Dükkanı kapatalım o zaman bu adamın (Allah uzun ömür versin) öldüğü günden sonra.

Neden kapatalim, sampiyonluk oranimiz düsünce, takimi mi birakacaz :D 50 yillik süperlige bakarsan, Galatasaray´in son 20 yilda adeta bir altin cagi yasadigini görürsün. Bu ilelebet sürebilecek mi sence ? Benzer maddi imkanlara sahip, üc kulüp söz konusu sonucta. Tabiki düsecek bir gün, ama Galatasaray her daim basarili olabilmesi icin, en iyisini kullanmaya mecburdur.

Galatasarayın Fatih Terime ihtiyacı yok.

Aksine Fatih Terimin Galatasaraya ihtiyacı var.

Bu takım son 6 hafta hocasız şampiyon oldu.

Bu takım 4. yıldız gitti denilen sene beğenilmeyen Hamza Hoca ile şampiyon oldu 3 kupa aldı.

Bu ligde Ersun Yanal x Aykut Kocaman Ertuğrul sağlam

Zico , daum lorant ları gördük.

Ziya doğan ile Bülent hoca trabzonu ve sivası 2. Yaptı.

Yani Türkiye liginde şampiyonluk için çok üst düzey hocanın olmasına gerek yok.

Bu hocaların hiç biride çok üst düzey Hoca değil.

Fatih Terimde değil.

Başarının en büyük anahtarlarından biri iyi yönetimdir.

Ve oda bizde yok.

Geri
Üst Alt