Fatih Terim Yuvasına Dönmelidir

Mevcut hoca giderse kesinlikle dönmeli, ilk maçta Aydınus denen ılık fenerliyi sahaya gömmeli o stada gelenler elini kolunu sallaya sallaya çıkamayacağını bilmeli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İstifa etmeyeceğini beyan etti zaten. TFF kovarsa veya üst makam ile gemileri yakmadığı sürece Galatasaray'a gelmesi olası değil. FT'nin ciddi anlamda Dünya Kupası görme isteği de mecvut. Yani hayal satmanın izahı yok.
Bunların dışında Dursun gibi ne yaptığının zerre farkında olmayan birinin Terim'i getireceğine inanmak amiyane tabirle saflıktır.

Ya Alaves'in bile Uefa kupası var biz hala Uefa kupasını konuşuyoruz..
Ben unutulmaması gerektiğine katılıyorum ama artık bıktım ya her Mayıs'ta gösterimine,
Kardeşim biz Galatasaray isek batıya açılan kapı,niye üstüne koyamıyoruz niye niye?
Fatih Terim evet gençken çok kaliteli bir hocaydı şimdi Dünya'da hoca yok sanki..
Bıktım Fatih Terim isminden dün de egolar tavan yapmış anılacak tabi diyor ismim,ulan şu ukalalığın yüzünden istemiyorum işte,Galatasaray'ın başında zaten hoca var Riekerink'i seviyorum başarılı başarısız umrumda değil ama adam gibi adam..
Didiniyor adam futbolcular umarım reaksiyon verir de hoca da aramayız kupa da..

Ya Alaves'in bile Uefa kupası var biz hala Uefa kupasını konuşuyoruz..
Ben unutulmaması gerektiğine katılıyorum ama artık bıktım ya her Mayıs'ta gösterimine,
Kardeşim biz Galatasaray isek batıya açılan kapı,niye üstüne koyamıyoruz niye niye?
Fatih Terim evet gençken çok kaliteli bir hocaydı şimdi Dünya'da hoca yok sanki..
Bıktım Fatih Terim isminden dün de egolar tavan yapmış anılacak tabi diyor ismim,ulan şu ukalalığın yüzünden istemiyorum işte,Galatasaray'ın başında zaten hoca var Riekerink'i seviyorum başarılı başarısız umrumda değil ama adam gibi adam..
Didiniyor adam futbolcular umarım reaksiyon verir de hoca da aramayız kupa da..

Alaves'in kupası yok,finali var.

UEFA Kupası bu ülkenin ilk Avrupa Kupası olduğu,koca ülkeye bunca senede sadece 2 kupa geldiği için önemli,bu yüzden her sene anıyoruz.Yoksa ülkeye 5 Şampiyonlar Ligi,4 UEFA Kupası gelmiş olsaydi bir önemi olmazdı.İspanya ile bizim şartlarımız bir değil yani.

Fatih Terim'i sadece şu açıdan isteyebilirim, gelirse Sabri, Hakan, Selçuk, Semih gibi adamlar büyük ihtimalle gider. Ve bu oyuncuları ancak Fatih Terim gönderirse kimse laf etmez. Garibim Riekerink göndermeye çalışsa tüm medya adamı hedef tahtasına koyar. Vay efendim bu Selçuk Galatasaray'ı şampiyon yapmadı mı, Semih Galatasaray'ın alt yapısında yetişmiş evladı değil mi bla bla bla.

imPARAtor dedik ne kadar istemesekde Galatasaray olarak bizim Fatih Terim'e onunda Galatasaray'a ihtiyacı var Türkiye Teknik Direktörü olarak kalmaya devam ettiği sürece herkes ondan nefret edecek yavaş yavaş biz bile nefret ettik adamdan

Ama çok çabuk unutuyoruz tüm büyük zaferlerin arkasında hep Ft'yi teknik direktörümüz bu adam gönderildiği zaman hayatımda ağlamayan ben oturup ağlamıştım la
JoR insanlık olarak şu Türk futbolunun gördüğü en iyi en beyefendi adamdır ama bizim takımın seviyesinde değil maalesef korkak çıktı Sabri Semih Selçuk gibi danalara elleyemiyor üstüne Sneijder gibi torpilli topçusuda var onada elleyemiyor niye bu adamların forsu JoR'den daha fazla bu takımda ama Fatih Terim gelirse kimsenin forsu sökmez bu adama

Belki dünyanın en iyi teknik direktörü en iyi taktisyeni eğitmeni değil ama kesinlikle bizi yeniden ayağa kaldıracak lider Galatasaray yapacak yegane adam

hem futbolcu'ya yönelik düzene son verir hem Dursun'a Nazioğluna atarı basar hemde satılmış medya şikecilere ağzının payını verir

imparator_fatih_terim_by_seloyxx-d6wuac7.png

Fatih Terim - Galibiyetler | Transfermarkt

Saygı duyulması gereken adam Td olarak en efsanevi teknik direktörümüzdür de

Maleesef Ft'nin gömleği bile JoR'den daha tecrübelidir

Bu ligde en çok şampiyon olan bu ülkeye tek uefa şampiyonluğunu getirmiş yegane adamdır kendisi

96'da geldiğinde 02'de geldiğinde 11'de geldiğinde her geldiğinde 0'dan kadro kurup uzun yıllar ligi domine edecek kadroyu kurdurmuştur adam

Yine böyle 0'dan bir oluşuma ihtiyacımız var kesinlikle bunu Terim ile olmasınıda isterim adam istediği oyuncuyu zorlada aldırır JoR Serdar'ı Cavanda'yı tanımaz etmez bunları bu adam istemediği halde aldılar belliki Terim kimi istiyorsa onu aldırır

bazi sartlar olustugu taktirde gelmesine itirazimiz olmayacaktir
trdeki futbol anlayisiyla yabanci bir tdnin basarili olmasi hayli zor

Geri
Üst Alt