- 26 Kasım 2012
- 179.099
- 241.105
- 5.688
Donunuz, sn emperor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dükkanı kapatalım o zaman bu adamın (Allah uzun ömür versin) öldüğü günden sonra.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
En son ne zaman Aysal gelsin dedim bulup gösterebilirsen sevinirim.Hep aynısını yazıyorsun,ama başkan olarak Aysal'ı istemekte bir problem görmüyorsun.Terim 63,Aysal 75 yaşında bir de.
Ya Alaves'in bile Uefa kupası var biz hala Uefa kupasını konuşuyoruz..
Ben unutulmaması gerektiğine katılıyorum ama artık bıktım ya her Mayıs'ta gösterimine,
Kardeşim biz Galatasaray isek batıya açılan kapı,niye üstüne koyamıyoruz niye niye?
Fatih Terim evet gençken çok kaliteli bir hocaydı şimdi Dünya'da hoca yok sanki..
Bıktım Fatih Terim isminden dün de egolar tavan yapmış anılacak tabi diyor ismim,ulan şu ukalalığın yüzünden istemiyorum işte,Galatasaray'ın başında zaten hoca var Riekerink'i seviyorum başarılı başarısız umrumda değil ama adam gibi adam..
Didiniyor adam futbolcular umarım reaksiyon verir de hoca da aramayız kupa da..
En son ne zaman Aysal gelsin dedim bulup gösterebilirsen sevinirim.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Serkan Şafak"Ah şimdi başkanım olacaktı var ya...","Dursun gitse de başkanım gelse." temalı postlarını hatırlıyorum sanki.
@Can BÜYÜK https://www.gscimbom.com/forum/f119...al-geri-donsun.html?do=showresults&pollid=247
Bu ankette kesinlikle evet işaretlemişsin mesela.
Tee gecen senenin bu sanirim![]()
Fatih terim sayesinde 1985 ve sonrası neslin büyük bölümü Galatasaray'li oldu.
Adam daha ne yapsın.?