# Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: LigTV: "Terim'e teklif yapıldı"

Fatih Terim'in yerinde olsam kabul etmem. Asıl sorun teknik direktör filan değil bu yönetimin ta kendisi.

FT dememiş miydi bir daha TR de takım çalıştırmam diye. Milli takımada milli dava diyip geçti.

Fatih Terim bu yönetimin 2,5 sene içerisinde ki 6. teknik adamı olacak,galiba bu yönetimin başarısını ortaya koyuyor..

Cevap: # Fatih Terim

Rijkaard"in gidisi beni cok uzdu ama bu adam gelirse hepten yikilirim insallah boyle bir hata yapmazlar

Cevap: # Fatih Terim

insallah terim basarili olur

egosundan kurtulur

ve birinci dönem fatih terim olur

ikincisi hic cekilmez

birde sistem isteriz

öle hadi kocum dan bi bok olmaz

2 dönemde gördük

hayatımda hiç bir td nin gidişine bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum :(

fatih terim de sözünü yerse tam adnanlara yakisir olur

bu arada adnanlarin behlülü hain servet ne yapiyordur aceb

Umut Öfkeli Fatih Terim Yeni Teknik Direktörümüz Olmuştur. Hoşgeldin İmparator.. Allah Yardımcın Olsun.. Ayrıca Adnan Sezgin Artık "Sadece" Başkan Danışmanı Olarak Görevine Devam Edecek ve Artık Floryaya Bile "Sorumlu" Olarak Girmeyecekmiş. Alınan Duyumlar Bunlar. Camiamıza Hayırlı Olsun..

7 dakika önce

"Imparator geliyormus beyler" biyiklari kesin!

1313125252424252. Terim dönemi.

Şampiyon takımdan sonra Terim gelmişti takımda olanları gördük.

Fatih Terim, takımın başında hoca varken, yani Rijkaard görevdeyken sizle görüşme yapmam uygun değil demiş ve red etmiş ilk başta. Bunun üstüne Adnan'lar Rijkaard ile acil görüşüp karara varmışlar. Yani Fatih Terim %90 geliyor.

terimle beraber yine anlamsiz 4-4-2 ye ve sisirme uzun topa donus; elimizde batdal da varr tamamdir sisir batdal a topu olur biter !!

tamam bu sefer sampiyonlar ligi sampiyonu olacagiz :rolleyes:

fatih terim dakkasına sezgini saf dışı bıraktı helal valla :D

Fatih Terim = Basari

Kim ne sallarsa sallasin. Kariyerinin büyük bir bölümünde inanilmaz basarilar elde etmistir ve yine edecektir. Galatasaray onun evi. Yok 2. dönemi zart zurt. Sanki o zamanki berbat yönetim istedigi adamlari aldi da, Fatih Terim Bratu ve Petre olmazsa istifa ederim dedi dimi? Ben Fatih Terim´e sonuna kadar güveniyorum. Rijkaard gidecekse eger gelecek adam Fatih Terim olmalidir.

Fatih Terim = Basari

Kim ne sallarsa sallasin. Kariyerinin büyük bir bölümünde inanilmaz basarilar elde etmistir ve yine edecektir. Galatasaray onun evi. Yok 2. dönemi zart zurt. Sanki o zamanki berbat yönetim istedigi adamlari aldi da, Fatih Terim Bratu ve Petre olmazsa istifa ederim dedi dimi? Ben Fatih Terim´e sonuna kadar güveniyorum. Rijkaard gidecekse eger gelecek adam Fatih Terim olmalidir.

+1905

eskiden terime karşıydım ama artık anladım ki deveye diken bizim futbolculara..... lazımmış.efendi,taktik bilgili,donanımlı adamlar başarılı olamıyor.futbolcular koca balon olduklarından dolayı biraz gazlanmaya ihtiyaçları var

Fatih Terim = Basari

Bizim insanlarımız eğer Türk ise devamlı olarak başarısız olduğu dönemlere gönderme yaparlar.Yabancı ise başarılı olduğu dönemler ön plana çıkarılıp,başarısızlığı görmeyi bir türlü istemezler,başlarını yana çevirirler.

Fatih Terim pek tabii ki başarılı,kendini kanıtlamış,kariyerli bir hocadır. Fakat bu ortamda başarılı olur mu?! Takım şu anda onun takımı değil,kaldı ki Fatih Terim GS'nin başına ilk defa gelmiyor ve başarılı olacağını kesin olarak söyleyemeyiz.Fakat bir Türk hoca aranıyorsa,Galatasaray armasını kaldırabilecek yegane hocadır.Yine de Fatih Terim konusunda kuşkularım var, kesin gelsin diyemiyorum. Kendi değerlerimizi de bu kirli oyunlara alet etme taraftarı değilim. Ve Fatih Terim GS'de misyonunu doldurmuş olabilir...

fatih terim dakkasına sezgini saf dışı bıraktı helal valla :D

kendi kendime sormadan edemiyorum mademki sayin polat, sezgin i bu kadar kolay ozel danismani statusune getirebiliyor ve floryadan elini etegini fatih terim ugruna cektirte biliyor haldun ustunelin ne gunahi vardida adami gorevinden ettiniz .fatih terimin prensipleri var buyuk hoca o nederse o oluyor tamam,rijkaard ve neskens kimdi hangi sifati vardida dedikleri hicbirsey yapilmadi?

Takımı şu dönemde ancak Fatih Terim çıkarabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt