Cevap: LigTV:"Hakan Şükür'le Anlaşma Sağlanamadı, Terim'e teklif yapıldı"
Fatih Terim 2. geldiği dönemde gerçekten çok havalardaydı. Ben ne yaparsam olur, benim her yaptığım doğrudur mantığıyla hareket etti ve sonunda başarısız olarak kovuldu. Şimdi ise teknik direktörlük kariyeri açısından büyük düşüş yaşayan biri konumunda. 1 yıldır boşta olmasına rağmen talibi yok. Yani onun da Galatasaray'a ihtiyacı var. Bu sefer de başarısız olması durumunda bir daha büyük hoca sınıfına yükselemeyeceğinin ve kariyerinin sonuna geleceğinin o da farkında. Bu yüzden teklifi kabul edecektir ve işine 4 elle sarılacaktır. Yeniden kendini ispat edip, yeniden tartışılmaz hale gelmek için gayret gösterecektir. Bu sefer ben yaparsam olur modundan sıyrılıp, temkinli adımlar atacaktır. Ayrıca Özhan Canaydın dönemindeki gibi para sıkıntısı aşırı derecede olmadığı için, Olimpiyat Stadı gibi berbat bir yerde değil de Aslantepe gibi yıllardır beklenen muhteşem bir statta takımın başında olacağı için bu sefer çalışma iştahı da fazla olacaktır. İşte tüm bu sebeplerden dolayı Fatih Terim zamanıdır. Hem bizim ona hem onun bize çok ihtiyacı var. Bu da başarıyı getirecektir diye düşünüyorum..