# Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: LigTV:"Hakan Şükür'le Anlaşma Sağlanamadı, Terim'e teklif yapıldı"

Hakan Şükürle olacak iş değil zaten bu durumda gelecek tek isim Fatih Terim olmalı..

F t i i

Yine mi Terim :o Neyse ne demişler Fatih Terim Allah Kerim..

fatih hocam keske gelse ama bence teklifi kabul etmiyecek

Ne Terimi ya:( Abi yapmayın yönetim bu mu hamle. Terime bize bugüne sundukları için laf söylemek istemiyorum sağolsun varolsun ama Terim gelecekse Rijkaard kalsın yani bunu dedirttiniz sonunda. Serveti Sarpı Baltayı filan kadro dışı bırakın seneye de verin bütçeyi Rijkaarda daha iyidir Terimin gelmesinden. Hagi oluyordu hani:(

Beyler Terim gelirse Misimovic yolcudur benden söylemesi..

Felipe'yi koşmuyor diye yollamadı Fatih hoca, Felipe alacakları yüzünden kamptan kaçmıştı. Fatih hoca Felipe'yi çok istemişti, hatta bir röportajında ''Onu Fiorentina'dayken çok istemiştim, alamamıştık. Şimdi bizimle...'' demişti.

Yalnız Prates harbiden overrated bir oyuncuydu. Savunma yapmasını bilmeyen, ileri çıkışlarında geri dönmekte sıkıntı yaşayan bir bekti.

Felipeyi unutmuşum,aynı bahaneyle onuda yolladı takımdan,Galatasaray a gelen en iyi 2. 10 numaraydı.

Felipe'yi koşmuyor diye yollamadı Fatih hoca, Felipe alacakları yüzünden kamptan kaçmıştı. Fatih hoca Felipe'yi çok istemişti, hatta bir röportajında ''Onu Fiorentina'dayken çok istemiştim, alamamıştık. Şimdi bizimle...'' demişti.

Hadi ya bunu bilmiyordum dediğin gibiyse Terim'e olan bir önyargım kırıldı :)

İyide son maçlarda Misimovic en çok koşan futbolcumuz 90 dk tamamladığı maçlarda. :)

O zamanları çok iyi hatırlarım Felipeyi maç içinde oyundan filan çıkarıyordu koşmuyor diye. Her oyuncu koşacak diye açıklamaları vardı. Ne oldu biz asist manyağı bir adamdan olduk onun türevini fener aldı şimdi adam onlar için efsane olay bu

Fatih Terim 2. geldiği dönemde gerçekten çok havalardaydı. Ben ne yaparsam olur, benim her yaptığım doğrudur mantığıyla hareket etti ve sonunda başarısız olarak kovuldu. Şimdi ise teknik direktörlük kariyeri açısından büyük düşüş yaşayan biri konumunda. 1 yıldır boşta olmasına rağmen talibi yok. Yani onun da Galatasaray'a ihtiyacı var. Bu sefer de başarısız olması durumunda bir daha büyük hoca sınıfına yükselemeyeceğinin ve kariyerinin sonuna geleceğinin o da farkında. Bu yüzden teklifi kabul edecektir ve işine 4 elle sarılacaktır. Yeniden kendini ispat edip, yeniden tartışılmaz hale gelmek için gayret gösterecektir. Bu sefer ben yaparsam olur modundan sıyrılıp, temkinli adımlar atacaktır. Ayrıca Özhan Canaydın dönemindeki gibi para sıkıntısı aşırı derecede olmadığı için, Olimpiyat Stadı gibi berbat bir yerde değil de Aslantepe gibi yıllardır beklenen muhteşem bir statta takımın başında olacağı için bu sefer çalışma iştahı da fazla olacaktır. İşte tüm bu sebeplerden dolayı Fatih Terim zamanıdır. Hem bizim ona hem onun bize çok ihtiyacı var. Bu da başarıyı getirecektir diye düşünüyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt