Fatih Terim'den Belhanda Sürprizi

Seri 6 no he xd Ozan pres yaptiginda sacmalayacak... belhanda zaten cöpün teki

Fatih Hocam dünyanın herhangi bir liginde herhangi bir maçta Seri, Belhanda, Emre Akbaba üçlüsü ile deplasman maçına çıkan takımın kazanma şansı yok

Ne Belhandası yahu Lemina iptalse Ömer oynamalı işte. Orta sahada güç lazım Ömer de hareketli biri. Onyekuru solda Feg sağda bu kadar basit

Kesinlikle Orta Sahada Belhanda olacaksa yanında Donk Oynamalı Donk Belhanda Akbaba en İdeali Ahmet riskini almak lazım.Başka çare yok

sürpriz derken Lemina yokken Belhanda'yı oynatıyor zaten medyada 3'lü oynar diyenlere bile şaşıyorum Kayserispor maçında Lemina cezalıydı o maçtaki 11 ile çıkar Belhanda sürpriz değil :asd:

Onyekuru sola Ömer içe geçmeli.

sent via GSC

Belhanda - Seri ikilisi kritik yerlerde yapacakları top kayıpları ile hem gol yememize sebebiyet verirler, ayrıca Belhanda-Seri-Akbaba 3lüsü defansif anlamda çok zayıf, Belhanda kolayca sinirlenir ve takımımızı 10 kişi bırakır. Fb rahat bir galibiyet alır ne yazık ki.
Terim'den böyle bir hamle bekliyorum, Selçuk fln da oynatabilir büyük ihtimal o zaman da kırmızı yemesek bile Selçuk zaten ruh gibi olduğu için 10 kişi olmamızdan farkımız olmaz.

Gorende Leminanin yerine oynayacak sanir sakstlandi iste adam 3 secenek var Belhanda Selcuk Taylan

bu yumoş orta sahayla 6-0 ın rekorunu kırar bay terim. cidden bunu yapacak kadar kafayı yediyse durum vahim

Umarım böyle bir şey yapmaz.

Seri'nin defans çok kötü.
Belhanda'nin defans çok kötü.
Emre'nin defans çok kötü.

Donk orta saha oynamalı. Donk'u orta saha oynatmamak sonuçtan bağımsız saçmalık olur. Hızını, tek hamlelik oluşunu, laubali hareketlerini beğenmesem de orta sahaya sertlik getirecek tek oyuncu Lemina'nin yokluğunda Donk'tur.

Yalan haber olmasını umuyorum.

Soke Soke orta sahada Donk oynayacak. Seriyi- Emreyi falan Ozan ayisi gobegiyle dover. 4-3-3 cikmak durumudayiz tandem Donk geride capa onunde Omer ve Emre ikilisi kanatlarda Feg ve Onyekuru ileride Adem

Dün uğur karakullukçuyu dinledim adam 3lü defansla başlamaktan bahsetti bencede mantıklı Donk Ahmet Marcao önlerine Seri Belhanda Emre yapsan hiçbir sıkıntı olmaz zaten fenerin kanatları yok merkezi yani Kruse Vedatı kitle adamlar kitlenir

—————Muslera————-
Mariano-Donk-Marcao-Linnes
———-Seri——-Ömer——-
Feghouli——Emre——Saracchi
——————Adem—————

60 dakikalık canları var zaten. 60’da Linnes-Onyekuru, Adem-Falcao değişiklikleri ile fişi çekeriz. Saracchi sol beke geçer.

Defans hattının bozulmamasından yanayım bende. Ligin en az gol yiyen takımıyız. Ama Belhanda tercihi intihar olur. Yediğimiz 17 golün 13'ü Belhanda'nın 11 oynadığı maçlar. Seri-Ömer-Emre olabilir orta sahada. Feg Onyekuru ve ileride Adem. Ki çıkacak kadro bence bu olacak. Saracchi de sol bek olur tamam işte.

Ha hoca çok yumuşak gördü orta sahayı, Donk gelir o zaman orta sahayas ve Ahmet 11 oynar. Konya, Başak, Antep ve Rize maçlarında Ahmet 11 çıktı ve Başak maçında 1 gol yedik diğer maçlarda gol yemedik. Yine 2.seçenek bu olur. Ama Belhanda asla ve asla tercih olmamalı.

Hocam başlatma belhandana yeter yahu, son maç kriz geçirdim zaten zar zor ölü takıma karşı

belhandayı böyle bir kurguda top kesici ve mücadele edici bir beklenti ile sahaya koyarsa olabilir.

Muslera
Donk Ahmet Marcao
Mariano belhanda seri saracchi
Feg Akbaba
Falcao

Boyle bir duzen olabilir ama boyle olsa da seri-omer seklinde cikar bence

Belhanda sacma olur

Geri
Üst Alt