Fatih Terim'den Flaş Galatasaray Açıklaması!

Beşiktaş maçından sonra gelmesi yüksek ihtimal.Gelmesini kesinlikle istemiyorum.Tudor yaptığı sistem fantezilerine yansın.Yine bu paratörü başımıza saracak.Bu döngüden sıkılan sadece ben miyim?Dön dolaş paratör !

Tudor'u kovun geleyim demiş kısacası. Tam bir win-win, yönetimi göreve davet ediyorum.
Şenol ağlaklığına son verecek yegane insan olduğu konusunda fikir birliğine varmamız beni ziyadesi ile sevindirdi. Sadece ben değil sevgili Terimdashım Ozan Puki de sevinmiştir diye düşünüyorum.

Terim mı güneş mi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şenol ağlaklığına son verecek yegane insan olduğu konusunda fikir birliğine varmamız beni ziyadesi ile sevindirdi. Sadece ben değil sevgili Terimdashım @Ozan Puki de sevinmiştir diye düşünüyorum.

Östersund maçından beri o çizgideyim zaten, yanımıza gelmeniz bizi memnun eder.

Beşiktaş maçından sonra gelmesi yüksek ihtimal.Gelmesini kesinlikle istemiyorum.Tudor yaptığı sistem fantezilerine yansın.Yine bu paratörü başımıza saracak.Bu döngüden sıkılan sadece ben miyim?Dön dolaş paratör !

Adam işini yapıp parasını aldığı için mi paratör oluyor ya da yüksek maaş aldığı için mi ?

Öncelikle fenomen yanlış anlamda kullanılıyor. Yaygın anlamda değerlendirirsek evet Mehmet Demirkol fenomen Kenancığım. Daha da ilerisi iyi bir futbol yorumcusudur.
Ben begenmiyorum.
Yaptigi dogru yorumlar yok degil ama yine bunlarin karsiliginda bir cok kez sacmaladigi oluyor.

Son düzenleme:
ne fatih terimi yaw kebapci basmaya mi gidiyoruz

Geri
Üst Alt