Üye Görüşü Fatih Terim'den Kurtulamıyoruz

O kadar paraci olsaydi neden tazminat parasi istemedi? Saçmalamayin.

Milli takımdan alacağı paranın yanında ne ki?Ayrıca sözleşmesinde tazminat maddesi yok diye de biliyorum.Ha diyeceksin paragöz madem neden tazminat koydurmadı?Bilerek çünkü Terim'in de son şansıydı 2011'de bizim başımıza gelmesi.

fatih terim taktikin t'sinden anlamıyodu bunu futbolcuları da söyledi
prandelli ise (özellikle yardımcısı) taktik profesörü olarak geldi :D :D her hafta taktik çalıştı takım :D :D sonuç?

terimi terim yapan Galatasaraydır. Galatasarayında Türkiye ve dünyada bu kadar taraftarı olmasının en önemli sebeplerden birisi terimin başarılarıdır
evet ft'den kurtulamıyoruz , kurtulamayız da
ama keşke şu çakma taraftarlardan kurtulsak (ft gelirse gsyi bırakırım diyen ve her gece fbye falan gitmesi için dua eden hatta bunu dillendiren
bu gelmesinde gerekirse 5. 6. olalım diyen zihniyet)

United taraftari ne diyecek ? 30 sene calitirdi ulu cinar Fergson takimi, adam bir gitti takim dagilmaya baslardi. Iyiki ordaki taraftar vefali, buradaki taraftar profili olsaydi muhtemelen; "Bunak herif giderayak takimi sabote etti" gibi laflar ederlerdi.
Çok doğru.

hayal dünyası modern futbol falan :) Türkiye de hiç bir zaman modern futbol göremeyeceksiniz :D

hagi'nin etrafinda sekillenmis takim iskeletinin dunya kupasinda 2-3 mac iyi oynamasiysa sozunu ettigin buyuk basari yunanistan daha buyugunu yapti 1'den fazla kere olmaz uzre.

hagi'nin gs'ye nihayetinde tr futbolunda verdiginden kendine pay cikarmis komisyoncu adana kirosunu ovup durmaniz yetti bnc.

ahahaha buram buram cehalet akıyor mesajdan, gerçi farklı bir şeyde beklenemezdi.

aysalcılar manevi babalarından yedikleri tokadın acısını fatih terimden çıkartmaya çalışıyor, ağlamalarını izlemek büyük keyif.

Ftnin elemanları artık forumda daha etkin olurlar. Bize yol göründü galiba.

lan siz haginin o takima ne kattigini bilmiyonuz heralde, ftnin katabilecegini hayal ettiginin 2 milyon mislini katmistir HAGI. ftyi ovucem diye ne yapacaginizi sasirdiniz

Altı boş eleştiriler değil Terim ve Albayrak'a karşı. Ama Hamza Hoca için acele etmeyelim. Haksızlık yapmayalım. Bunu Prandelli için de Mancini için de söylemiştim. Biraz sahada olacakları görmek lazım.

Benim için Hamza Hoca'nın devre arasına kadar ispatlaması gereken bir kaç nokta var. Onları görebilirsem destek olurum.

bize 5 şampiyonluk bir uefa kupası kazandırmıs insana bu kadar hakaret edilmesine göz yuman GSCİMBOM ADMİN LERİNİ KINIYORUM.. Böyle rezillik olmaz dı eskiden yazık!!!!!

hqdefault.jpg

Terim: "Su bir gercek ki yakalarasmam birakmam."

lan siz haginin o takima ne kattigini bilmiyonuz heralde, ftnin katabilecegini hayal ettiginin 2 milyon mislini katmistir HAGI. ftyi ovucem diye ne yapacaginizi sasirdiniz

Dibine kadar haklısın lakin büyük oyuncu dedikleri sneijder de hagini sol ayagının tırnağı olamaz bu da böyle biline...

Geri
Üst Alt