Fatih Terim‘den Maç Önü Açıklaması!

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
Fatih Terim: "Muslera hayırlı olsun, bizim için önemli. Arda da soyunma odasında kaptanlık bandını çıkarıp, Muslera'ya vermiş. Bunların sevincini yaşıyoruz."

Fatih Terim: "Belki hadiseleri tekrardan hatırlatmak lazım. 10 kişimiz, ön görülemeyen sakatlıklar yaşadılar. En hafifi Babel'di, koronavirüse yakalandı ve 12 kilo verdi. Muslera'nın ayağı kırıldı, Emre Akbaba'nın iki kere kırıldı. Nagatomo'nun ciğeri söndü."

Fatih Terim: "Andone'nin 2 kere bağları koptu. Sıtmanın ölümcülü Onyekuru'ya denk geldi, birden bire Monaco'ya geri çağırıldı. Omar, kendi ailesiyle yılı karşılarken Allah canını bağışladı. Belhanda'nın çenesi ve göz altındaki bütün kemikleri kırıldı."

Fatih Terim: "Bugün Omar geldi. Onu orada karşıladık. Çok duygusal anlar yaşandı. Omar ve ailesi, bizim için kendi ailemiz gibidir. Biz onun yanındayız. Tedaviyi sevgiyle yapacağız inşallah. Yüzündeki yanıklardan neredeyse iz kalmadı."

Fatih Terim: "Gözünün de her geçen gün iyiye gideceğine inanıyorum. Biz ondan her ne olursa olsun sevgimizi esirgemeyeceğiz."

Son düzenleme:
Yav bahane sevmem ama hocanın anlattıkları da harbi yaşanılası şeyler değil bir takım için

1 kişi de hocam bu akbaba haftalardır ne halta yarıyor da hala oynatıyorsun diye sormuyor şu adama.

Hoca ayağının kırıldığını bizde biliyoruz, hep bunu söylemen gerekmiyor. Adam oynayamıyorrrrrrrrrr.

Fatih Terim: "Gözünün de her geçen gün iyiye gideceğine inanıyorum. Biz ondan her ne olursa olsun sevgimizi esirgemeyeceğiz."

omar konusunda hoca aglayacakti demekki omarin duruma halen iyi degil :(

kaptan arda olmalıdır

Bunlar gerçekten başka hiçbir takımın başına gelmedi misal fenerdeki at hirsizlarinda kolay kolay bağ bile atmıyor nasıl iş anlamadım herifler rezil.oynadiklari maçlarda bile ilk şutta gol stiyor bizde gol atmak için inanılmaz zorlanıyoruz yani hakemleri saymıyorum bile bu sene şans hiç yok yanımızda ilahi adalet zaten futbolda yok

Yardim kampanyasina hocada katilir umarim. Bi 500 de sen salla hojam

Adam 300 maç oynamış, 5 kere şampiyon olmuş, Galatasaray tarihinde en çok lig maçına çıkmış 7. Oyuncu ve Arda jest yapıp kaptanlık bandı vermiş öyle mi? Arda kim lan Muslera'nın yanında!

Geri
Üst Alt