Fatih Terim'den Mariano'ya: Forma Senindir!

Serkan Sabri

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
5304948.jpg

Linnes’in Norveç Milli Takımı kampında sakatlanması nedeniyle hazır olmaması üzerine tercihini Brezilyalı futbolcudan yana kullanan Fatih Terim, Mariano’nun performansını beğendi.

Trabzonspor maçının iyileri arasında yer alan Mariano göze girdi. Linnes’in Norveç Milli Takımıkampında sakatlanması nedeniyle hazır olmaması üzerine tercihini Brezilyalı futbolcudan yana kullanan Fatih Terim, Mariano’nun performansını beğendi.

Terim’in son dönemde 11’e uzak kalan öğrencisine övgüler yağdırarak, “Böyle olmanı istiyorum işte... Sen böyle oynadığın sürece bu forma senindir. Önümüzde final maçları var ve senin tecrüben ve yeteneğin bizim için çok önemli.

Kalan haftalarda da bu takım için en önemli isimlerden biri sensin. Sana güveniyorum ve elinden geleni yapacağını biliyorum” dedi. Mariano’yu motive eden Terim, “Bu süreçte takımın saha içindeki liderlerinden biri sen olacaksın. Bu sorumluluğu almanı bekliyorum” ifadesini kullandı.​

(Milliyet)

Kesinlikle. Sezonun ilk yarısındaki Mariano çok şey katar takıma, böyle devam etmesini umuyorum kalan final haftalarında.

Hücum aksiyonların gizli kahramanı

Mariano sırtındaki bek oyuncusunu öne çekiyor ve kurulan üçgenin ardından tekrar boşalan alana koşu yapıyor. Müthiş. SirArsenalist on Twitter
Alemin Tek Kralı

Geri
Üst Alt