Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ünal aysal soruşturmada tanık olarak dinleniyor... ama iddianame 2 yıl hapis...
bunu ifşa eden ROK ve soruşturma onun hakkında şikayetten açılıyor... ama 1 yıl 6ay hapis...
bunu haber yapan kim?... habertürk... yani fatih altaylı...
siz mal taraftar olmaya devam edin...
Tanık olarak dinlenip 2 yıl hapis istemi nasıl oluyor acaba![]()
ettiğin hakaretleri sana aynen iade ediyorum. tabi senin gibilere çanak tutan forum yönetimide suçlu.gram seref olmaz mi bir insanda.
buna hala efsane diyenler var ya inanamiyorum. bu rezil herifin basligi efsaneler bolumunden acilen kaldirilmalidir. nefret ediyorum su fatihten, ne guzel kicina tekmeyi basip kurtulduk derken deyim yerindeyse tipki bir fahise karilar gibi pesimizden surekli ama surekli kosturup duruyor resmen sakiz gibi yapisti yahu adam dus artik yakamizdan. bu camianin hic birseyisin artik. galatasarayda cayci bile olamazsin. defol git fenere arkadas ne yuzsuz bir herifmissin
ettiğin hakaretleri sana aynen iade ediyorum. tabi senin gibilere çanak tutan forum yönetimide suçlu.
Sen diyosan öyledir.Adam mesajlari gosterdi sen hala ne diyon ya![]()
fatih terim hakaret edersen ceza yemelisin, sen kabul etsende etmesende fatih terim GalataSaray efsanesidir ve her zaman öyle kalacaktır. bu forumda forum kullanıcıları dışındaki herkese hakaret etmek serbestmi ? heleki fatih terim gibi aslan bir GalataSaraylıya.Forum yonetimi ettigim laflardan oturu bana ceza veremez. Cunku forum kurallarina aykiri degil benim mesajim. lakin seninkisi ise direkt olarak bana hakaret oldugu icin forum yonetimi sana ceza vermelidir. Fakat forum yonetimi bu ceza konusunda biraz esnek ve cezayi ikinci planda dusundukleri icin cezadan yirttin yine iyisin.
Fatih'e gelince, forum yonetimine attigin iftira dolu bir mesaj var "bizim gibilere canak tutma" konusu. Sizin gibilerde fatih'e kayitsiz sartsiz bagli ve ona canak tutuyorsunuz. Galatasaray dusmani bir herif icin Galatasaray'i 2. plana atip fatih'e cilginlar gibi baglisiniz. O yuzden milleti alintilamadan once 2 kere dusun ondan sonra yaz. Sana tavsiyem bu.
ikinci defa alinti yapmayacagim, engel yiyosun.