Fatih Terim'i Galatasaray'ın Başına İstememek Neyin Kafası Arkadaşlar?

Saçma sapan maceralara atılmayacağımızı bilsem Terim'i istemem ama mevcut düzende en iyi seçenektir kendisi. Şöyle sağlam bir yapılanma olsa uzun vadeli plan falan ama buna girişsek ilk bunu isteyen taraftarlar laf etmeye başlar

papaz her zaman kebap yemez

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Bak kardeşim ben buraya üye oldum olalı tek kullandığım resim oda Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Söz konusu Ay yıldızlı bayrak ise o herşeyden üstündür anlatabildim mi?

anliyorum, fakat

kendi adiniza konusursaniz
seviniriz

hocam çeşmede tatildeymiş şuan köpeklerin peşine düşmüş yine galiba

Son düzenleme:
Ne demek neyin kafası ? At kafası olacak değil ya İnsan kafası. Bıkmadınız mı yahu bu çıkmaz döngüden ? 2 senede bir gelip gidiyor ne lan bu Almanya'ya ailesi göç etmiş çocuk gibi her tatilde git gel...

Takimdaki cöpleri yollayacaksa , evlatcilik yapmayacaksa , takimi genclestirip sahada son saniyeye kadar mücadele eden oyunculardan kuracaksa basimizi üstünde yeri var , yok yapmayacaksa , hollandali abimiz kalsin....

fatih terim demek kupa demek, gelsin müzemize yeni kupalar eklesin.

bekliyoruz imparator.

Her gelip gittiğinde de şampiyon yapıyor takımı. Bir keresinde de uefa kupası almıştı. Türkiye ligi tarih boyunca Avrupa'da kupalar kazanacak bir seviyede olmadı (kafa yapısından dolayı), bu adamlar bunu yapan ilk ve muhtemelen son kişiler.
2002-2004 arasında futbol ile aran kötüydü galiba.

Bula bula onu mu buldun? 1996-2000 ve 2011-2013 yıllarında aram iyiydi baya.
2002-2004 senesinde kötü olduğunu kabul ediyorsan sorun yok. Her geldiğinde şampiyon yapmış dersen yanlış ifade etmiş olursun.
Bu defa geldiğinde başarılı olacak diye de bir kaide yok zira Dursun Özbek ile başarılı olmak gerçekten büyük başarı.

2002-2004 senesinde kötü olduğunu kabul ediyorsan sorun yok. Her geldiğinde şampiyon yapmış dersen yanlış ifade etmiş olursun.
Bu defa geldiğinde başarılı olacak diye de bir kaide yok zira Dursun Özbek ile başarılı olmak gerçekten büyük başarı.

Ne kadar antipati duyarsanız duyun, ne kadar görmek isterseniz görün 8 yılda 6 şampiyonluk + 1 uefa kupası + 2 Türkiye kupası + 4 Türkiye Süper kupası dünyanın her yerinde her teknik adam için çok büyük başarıdır.

Her ne kadar kendisinin bizi birakip demirorene gitmesinden dolayi sevmesemde bu yonetimin getirebilecegi tek isim kendisidir. Galatasarayin sampiyon olma sansi varsa Terimle vardir. Onun icin istememezlik yapamam. Galatasarayin basarisi daha agir basiyor.

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Geri
Üst Alt