Kanatlara hızlı adam lazım üçlü savunmada takım çok geride kalıyor hücum özürlü oluyoruz.

-----------muslera----
---donk----ahmet--marcao--
mariano---seri-belhanda--ömer
------feghouli---emre-----
-------------adem-----

60dan sonra onyekuru girer fit şekilde, gerideysek ahmeti çıkarıp falcaoyu da sokup 4 4 2 yaparız, en mantıklı 11 bu şuan için. Keşke lemina olsa da bunları hiç konuşmasak.

Ömer ve marianoyu defansı 2. plana attırıp sürekli hücüma çıkarabilirsek çok bela açarız başlarına, en önemlisi bu olur ki lemina varken de 3lü oynayıp bekleri ileri atıyorduk lemina giriyordu 3lünün ortasına.

Burada defansa destek kimden gelecek Seri'den mi, Belhanda'dan mı? Gerçekten hocamız fantezi direktörü.

Ayrıca bu dizilişle Belhanda kesin kırmızı yer.

İşleyen sistemi bozmadan 1 kere gitmedik Kadıköye sonra niye kazanamıyoruz ulan nasıl kazanalım böyle topçular 20 30 dk anca yeni kurguya alışıyolar sonra da iş işten geçiyor.

Yani rakibin maç boyu yorulup Onyekuru oyuna girdiği zaman fiziki eksikliği hissedilmeyecek duruma gelmesi bizim avantajımız

Onyekuru nun koşullarına cevap verecek ona yetişecek bir oyuncuları zaten yok Fenerin

Yani rakibin maç boyu yorulup Onyekuru oyuna girdiği zaman fiziki eksikliği hissedilmeyecek duruma gelmesi bizim avantajımız

Onyekuru nun koşullarına cevap verecek ona yetişecek bir oyuncuları zaten yok Fenerin

Takımdaki tek hızlı topçunun dünyanın en ağır savunma takımlarından birine karşı yedek başlaması dünyanın en boş hamlesi olabilir takımında başka hızlı oyuncu da yok bu da rakibin daha da baskılı olmasına ve rahat rahat hücum yapmasına sebep olucak Onyekuru ne kadar kendini bulamazsa da takımın vazgeçilmez topçusu yedek başlarsa dk 60 olmadan 2 farklı geriye düşeriz ondan sonra girerse de girsin hiç önemi kalmıyor.

Lemina'nın alternatifsizliği çok kötü Ahmet ki oynasin Belhanda mı :(

Antrenman formlarından anladığıma göre ilk 11

Muslera
Mariano Donk Marcao Saracchi
Seri Belhanda Akbaba
Fegh Falcao Onye

Bu tür degisiklikleri hiç sevmem ama bu maç ozelinde olabilir.Mevcut taktikde Lemina stoperlerin arasına kadar gelip top alıyordu.Seri'nin o işi yapamayacağı net.Topla oynama kısmını yapabilir ama Lemina'nin savunma sertliğinin zerresi yok.

Eminim Ersun'un en buyuk planı Seri'nin üzerine baskı yaparak kazanılan toplarla pozisyon bulmaktir.O yüzden Fener'in planını bozabilir 3'lu savunma.

Antrenman formlarından anladığıma göre ilk 11

Muslera
Mariano Donk Marcao Saracchi
Seri Belhanda Akbaba
Fegh Falcao Onye
Bu yelek olayının pek bir önemi yoktu sanırım. Bir kaç maç daha böyle ilk 11'i tahmin etmeye çalışanlar olmuştu ama başka ilk 11 çıkmıştı diye hatırlıyorum.

sent via GSC

Bursaspor taraftar orobüsü yoldan çıkıp devrilmiş

Bu yelek olayının pek bir önemi yoktu sanırım. Bir kaç maç daha böyle ilk 11'i tahmin etmeye çalışanlar olmuştu ama başka ilk 11 çıkmıştı diye hatırlıyorum.

sent via GSC
evet öyle galiba önceki antrenmanlara baktım. çoğunluk 11 oyuncusunu aynı forma altında görmüşlüğüm var ordan yanıldım demek

Geri
Üst Alt