Onur DEDEOĞLU
Tecrübeli Üye
- 23 Kasım 2008
- 7.414
- 911
- 1.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-----------muslera----
---donk----ahmet--marcao--
mariano---seri-belhanda--ömer
------feghouli---emre-----
-------------adem-----
60dan sonra onyekuru girer fit şekilde, gerideysek ahmeti çıkarıp falcaoyu da sokup 4 4 2 yaparız, en mantıklı 11 bu şuan için. Keşke lemina olsa da bunları hiç konuşmasak.
Ömer ve marianoyu defansı 2. plana attırıp sürekli hücüma çıkarabilirsek çok bela açarız başlarına, en önemlisi bu olur ki lemina varken de 3lü oynayıp bekleri ileri atıyorduk lemina giriyordu 3lünün ortasına.
Yani rakibin maç boyu yorulup Onyekuru oyuna girdiği zaman fiziki eksikliği hissedilmeyecek duruma gelmesi bizim avantajımız
Onyekuru nun koşullarına cevap verecek ona yetişecek bir oyuncuları zaten yok Fenerin
ömer de kırmızı yelektiAntrenman formlarından anladığıma göre ilk 11
Muslera
Mariano Donk Marcao Saracchi
Seri Belhanda Akbaba
Fegh Falcao Onye
bu fb deplasmanına giderken niye kadro bozuluyor hiç sekmez yıllardır
o zaman görmediklerimden saracchi mi yedek acabaömer de kırmızı yelekti
Bu yelek olayının pek bir önemi yoktu sanırım. Bir kaç maç daha böyle ilk 11'i tahmin etmeye çalışanlar olmuştu ama başka ilk 11 çıkmıştı diye hatırlıyorum.Antrenman formlarından anladığıma göre ilk 11
Muslera
Mariano Donk Marcao Saracchi
Seri Belhanda Akbaba
Fegh Falcao Onye
evet öyle galiba önceki antrenmanlara baktım. çoğunluk 11 oyuncusunu aynı forma altında görmüşlüğüm var ordan yanıldım demekBu yelek olayının pek bir önemi yoktu sanırım. Bir kaç maç daha böyle ilk 11'i tahmin etmeye çalışanlar olmuştu ama başka ilk 11 çıkmıştı diye hatırlıyorum.
sent via GSC
nasil yaniBursaspor taraftar orobüsü yoldan çıkıp devrilmiş