Fatih Terim'in Galatasaray'a Geri Dönmesini İster misiniz?

Fatih Terim'in Galatasaray'a Geri Dönmesini İster Misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    85
Ne oldu hepiniz boylesiniz iste isinize gelmeyince kafa piril piril oluyo ozgursun git Alex sev yazdim ne var bunda iste siz bana boyle gelince bana kufur etmek kaliyo ozgursen ozgurlugunu yasa hemen hakaret ama siz kibar hakaret ediyonuz bisey olmuyo ama ben simdi ana avrat girecem ceza olcak

Dalga geçer gibi cevap verirsen kusura bakma ama ben de dalga geçer gibi cevap veririm. İnsan yerine koyup açıklamışız neyin ne olduğunu, hakaret edercesine bana yazdığın cevap "git Aziz'i sev". Oldu, ben de seni ciddiye alıp güzelce cevap yazayım. Ne güzel dünya di mi?

Dalga geçer gibi cevap verirsen kusura bakma ama ben de dalga geçer gibi cevap veririm. İnsan yerine koyup açıklamışız neyin ne olduğunu, hakaret edercesine bana yazdığın cevap "git Aziz'i sev". Oldu, ben de seni ciddiye alıp güzelce cevap yazayım. Ne güzel dünya di mi?

Kafa piril piril yazacagina yazma ozaman tiye alma beni neden hakaret ediyosun

Kafa piril piril yazacagina yazma ozaman tiye alma beni neden hakaret ediyosun

Renkdaş, bana yazdığın cevabı kendime hakaret saydım, ondan ben de hakaret edeyim dedim. :asd2:

Doğrusunu istiyosan hakaret etmek gibi bi amacım yoktu, ağız alışkanlığından yazmış bulundum, kusura bakma o ifade için. Ancak diğer yazdıklarım geçerli.

Renkdaş, bana yazdığın cevabı kendime hakaret saydım, ondan ben de hakaret edeyim dedim. :asd2:

Doğrusunu istiyosan hakaret etmek gibi bi amacım yoktu, ağız alışkanlığından yazmış bulundum, kusura bakma o ifade için. Ancak diğer yazdıklarım geçerli.

Tamam haklisin .

Semih'i şikayet edicem

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

floryada otobüse kapıyı açan görevli olarak başımın üstünde yeri war imparotiriçenin

Semih Cigdem bana surekli "bak kizarim ha, bak kufredicem" vs. tarzindaki yorumlariyla sakinligini kesis edasiyla tuttugunu sanmasiyla, kufretmemesini lutuf sanmamiz gerektigini dusunmesiyle Nejat Can'i hatirlatiyor

Geri
Üst Alt