- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Ispanyadan puan almamiz halinde avatarimi ft yapacagim.İspanyadan puan alirsak dillemeni isteyecegim 1 vatansever olarak
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ispanyadan puan almamiz halinde avatarimi ft yapacagim.İspanyadan puan alirsak dillemeni isteyecegim 1 vatansever olarak
Koalisyon yapacaz Aysaldash, Sukruyu vereyim karsiliginda 5 oy istiyorum
Kirilan kalbimizi bir nebze olsun onarir bu hareketin reyiz.Ispanyadan puan almamiz halinde avatarimi ft yapacagim.
Aysalcilarin sanalda Sedat Peker, reelde pamuk şeker oldugunu mu ima ediyorsun?1 Terim'ci 10 Aysalcıyı yok eder yalnız gençler.![]()
Aysalcilarin sanalda Sedat Peker, reelde pamuk şeker oldugunu mu ima ediyorsun?
Aysalcilarin sanalda Sedat Peker, reelde pamuk şeker oldugunu mu ima ediyorsun?
Erman Türkerİma etmiyorum direkt olarak hükmediyorum rengdash.
Üstünde R yazan oluyor renktaş.Geri vites nerede yahu.ley:
Üstünde R yazan oluyor renktaş.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Hayırlısı.Ehliyetim yok yalnız. Alacağım inşallah bu yaz çıkışı![]()
Menfaatlerimiz icin fedakarlik yapmamiz gerekiyor Sukru yillarca hocamizi dillemis 1 renkdasimiz,seve seve bedenini feda edecektir,devrim once kendi evlatlarini yer.İktidara gelince Sukruyu onore edip anilarini yasatacagiz.Şükrü hangi dünyada 5 oy eder?
Şükrü'nün değeri 3 oy falandır. Ozan Puki veya Adem Çakar en çok oy değeri olan Terimcilerden bence. En az 20'şer oy bunların karşılığı. Hele hele Ozan.
Mesela Nejat Can da aşırı Terimci bir arkadaşa benziyor ama onun oy değeri Şükrü den bile az olabilir çünkü aklınca hakaret ederek her postunda Aysalı küçük düşürdüğünü sanıyor. Seviyesizleşmeye gerek yok, sevmiyorum de geç.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk