Fatih Terim'in Maç Sonu Açıklamaları!

Melih Açıkgöz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Fatih Terim: "Sivasspor'u tebrik ederek başlamak lazım. Açıkçası ne mağlubiyeti ne de oyun kalitesinin bu kadar düşük olmasını bekliyordum. Beni üzen taraf bugün iyi oynamayışımız. Başka tarafları tartışılır ama oyun anlayışımızın hiçbirini sahaya yansıtamadık."
Fatih Terim: "Liderliği kaçırdığımıza mı yanalım, üç puan verdiğimize mi yoksa yine söylüyorum oyun kalitemizin kötü oluşuna mı? Bence en önemlisi sonuncusu, bizi biz yapan oyun kalitemizdir."
Fatih Terim: "Muslera onu yaptı bu bunu yaptı... Galatasaray takımı oyunuyla bunun üstesinden gelebilmeli. Üst üste bir şeyler gelebilir, son 10 dakika da Denayer sakatlandı ama bu oyunun bahanesi değil hiçbiri."
Fatih Terim: 'Açıkçası ne mağlubiyeti bekliyordum ne de oyun kalitesinin bu kadar düşük olmasını bekliyordum."
Fatih Terim: "2-2 olsa da 3-2 olsa da bunu söylerdim. Biz Galatasaray'ız, böyle olmaz. En önemli özelliğimiz topun, oyunun ve top kontrolünün bizde olması. Onu da sağlayamadık bugün. Sivasspor iyi oynadı, iki duran topu da iyi değerlendirip kazandı, tebrik ederim."

donkla tolgayla oyun kontrolünü tutabiliceğini sanıyor
vah vah
ligdeki takımları hic tanımıyor demek

Yabancı hoca yapsa şunları eyvvalah Galatasaray iki tane 6 ile oynamaz

abv juve

Hoca birşeyleri görmüş. Mutlaka düzeltmeye çalışacaktır. Bazıları gibi aynı hatayı 10 kez yapmaz.

Iki takoz + 3 kanatla neyin kontrolünü sagliyorsun hoca kendine gel.

Sana güveniyoruz hocam. Bu maç sana yazmaz zaten, Feghouli değişikliği dışında bir hatan yoktu. İşin çok zor maalesef, Fernando - Ndiaye'den Tolga - Donk'a veya kadrodaki herhangi bir oyuncuya düşmeyi açıklamaya kalksak, attan inip eşeğe binmek tabiri bile hafif kalır.

Doğru açıklama.

Tudor malı gibi birşeylerde inat edeceğini sanmıyorum.Bu mağlubiyet birşeyleri görmesi için iyi bile olmuş olabilir.Bundan sonraki maçlarda 0 kayıp ve derbilerde ekstra oyunlar gerektirecek malesef bu sonuç

Oyun plani 2013'de kalmis Sinjor, bence devamli yeni futbolcu yaratmaya calisma, olanlari kullan.

Mesela Belhanda 10, Feghouli sag kanat ve Yasin yedek olarak basliyabilirsin?

Mesela Denayer'in 2 mac iyi oynadi diye hemen her mac ilk 11 oynatmana gerek yok?

Bu macin sorumlusu sensin, degisikliklerin fiyasko

Hoca belki yanlış kadro yapmış olabilir ama akıllı adamdır kesinlikle. Bazı adamların olmayacağını kendisi de görmüştür mutlaka. Hayırlı bir mağlubiyet olur inşallah ne diyelim...

Bu geriye yaslanma hastalığı tudorun bıraktığı eserdir!
Bunu silmek kolay kolay değil

Doğru düşünceler doğru açıklamalar ne olursa olsun Terim 'in arkasındayım

Yasin-Donk-Denayer 'de filan ısrar edeceğini düşünmüyorum hocanın

İyi buna da şükür , Tudor olsaydı iyi oynadık bilmem ne zırvalar dururdu.Ama bir daha bu hataları yapmayacağından emin olamıyorum çaldığım düdük hesabı devam eder gibi geliyor

Hocam madem gördün kalitesiz oynu, neden daha da kalitesizleştirmek için Eren'i alıp "hadi şişirin ileri" diyorsun? Neden iyi kötü topla ilişkisi fena olmayan Tolga'yı çıkarıp, top kullanmasını bilmeyen Donk'u tutuyorsun? Neden maç boyu bir kez doğru hareketlenmeyen, doğru pası atamayan ve alamayan Yasin'i en son çıkarıyorsun?

Takimin sorunu , biz 1 puan almayi beceremiyoruz

en gozume carpan sey , trabzon , malatya ve sivas

3 puan fazlamiz olabilirdi .. millet bir sekilde berabere kalabiliyor

Kesinlikle. Hakem makem röreöröerörö öö laflarına girmedi hiç.
Anlamıştır ama Donk ve Tolga'yla olmayacağını bence.
Fatih Terim hakem diye ağlamaz, zaten sahada tepkisini verir ya kavga eder ya atılır, sonunda da sert açıklamalar yapar, ama ağlamaz ne Aykut ne de Şenol gibi.

Haftaya galibiyeti alırız, içim rahat ama dediği gibi giden liderliğe mi, kötü oyuna mı, puan kaybına mı, hatta hocanın bugün ki kötü hamlelerine mi yanalım? Şaşırdık bu akşam.

Hayırlısı olsun, şampiyonluk yolu böyle şeylerden geçer. Moral bozmamak lazım.

Garry Belhanda Feghouli
Gomis

bu dörtlü bundan sonra oynamak zorunda çünkü elimizde daha iyisi yok...

Geri
Üst Alt