Bu maç sınıfta kaldın hoca lamı cimi yok. Bunlar edebiyat bunları geçelim.
Sen Fatih Terim'sin. Bu ülkenin en başarılı ve bu ligi en iyi tanıyan hocasısın. Kariyerine yaklaşabilen ikinci bir adam yok. Biraz filozof Şenol var işte o kadar. Elbet herkes hata yapabilir kabul ediyorum sen bile yanlış bir kadro sahaya sürebilirsin lakin senin tecrübene sahip bir adam, iş işten geçmeden yanlışından dönebilmeli. Sen bugün dönemedin. Donk ve Yasin ile olmuyorsa ne diye ısrar ediyorsun? İkinci yarıya bunları değiştirip başlasan ne olur allasen? İncilerin mi dökülür yoksa egon mu incinir? Takım ileri gidemiyorsa demek ki orta sahan ve kanat oyuncularında bir sıkıntı var demektir. Bunları ne maçı ne de özetini izlemeden yazıyorum çünkü nasıl oynadığımızı yazılanlardan gayet iyi anladım izlemiş kadar oldum.
Görüntü o ki artık Belhanda'yı ama 8 numara olarak ama 10 numara olarak kullanmak zorundasın. Çünkü orta sahada adam kalmadı. İyisiyle kötüsüyle artık Belhanda'ya mecburuz en azından Fernando gelene kadar mecburuz öyle görünüyor. O zaman ego yapmayacaksın. Gerekiyorsa Belhanda'yı forvet arkasına, Feghouli'yi kanada alıp Yasin'i keseceksin ki topu ileri taşıyabilmek için bir umudumuz olsun. Nedir bu ters ayaklı oyuncu sol bek oynayamaz takıntısı? Linnes'i koy belki aman aman oynamaz ama elindeki sol beklerin hepsinden iyi oynar. Ya şu saplantılarından vazgeç Allah aşkına! Senin en büyük düşmanın ne Aysal ne Aziz ne de bir başkası, senin en büyük düşmanın kendi egondur.
Koskoca Fatih Terim, sığır bildiğimiz Tudor'dan esintiler sunuyor ben bunu kabul edemiyorum ya etmek istemiyorum. Fatih Terim'in takımı da maç kaybeder ama böyle kaybetmez. Büyük takım gibi oynar öyle kaybeder. Neredeyse yine 5-1 lik Başak maçından sonraki hissiyata ittiniz beni ayıptır bize de yazık. Sol elden gireceğim mastürbasyondan çıkacağım yine zor tutuyorum kendimi. Durduk yere yine sinirlerimi zıplattınız yazıklar olsun.