Fatih Terim'in Maç Sonu Açıklamaları!

Hocam güzel diyorsun ama ikinci yarıya Belhanda ile başlasan belki farklı olacaktı. Topu yere indirmek varken şişirerek geçirdik dakikaları.

Eren ve Gomis ile ikili forvet olmaz. Bizde hareketli forvet olmadığına göre ekstrem durumlar dışında bunu denemeyeceğiz. Umarım tekrar yapmaz.

Neyse en azından akla yatan açıklamalar yapmış. Tekrar aynı şeyleri yapmayacağını umuyorum. Zaten kadromuz dar. Hatalı tercih yapacak kadar tercih hakkı yok. :)

Sana güveniyoruz hocam. Bu maç sana yazmaz zaten, Feghouli değişikliği dışında bir hatan yoktu. İşin çok zor maalesef, Fernando - Ndiaye'den Tolga - Donk'a veya kadrodaki herhangi bir oyuncuya düşmeyi açıklamaya kalksak, attan inip eşeğe binmek tabiri bile hafif kalır.

Bu 11 i cıkaran FT değil mi?
Bu Japon nedir yaa? Bu hata değil mi? Linnes bu Japon a 10 basar..
2 kazma (Donk ve Tolga) ile oyun kuramadık. Bu hata değil mi?

Hatasından ders almak mı? Yahu siz terim'i tanıdığınıza emin misiniz terim kendi hatası'da olsa ders almaz ders verir.

Bu sefer ne olur feghouli'yi falan keser belhandayı oynatır ne bileyim donk-tolga yerine bu sefer selcuk-belhanda olur. Aynı bokun laciverti gibi birşey işte.

Orta sahan sakat diğerinin satılma ihtimali var ve transfere 4-5 günün var ilk önceliğin muhakkak orta saha olur en azından bir anda 2 oyuncudan mahrum kalmış olmazsın. Döndük dolaştık yine o orta sahadaki kara deliğe geri geldik. Ellerim patlarcasına alkışlıyorum fernando iyileşecek form tutacak falanda filan en iyi ihtimal 20 gün var. Muazzam planlama muazzam zeka.

d447bd64113a4ee8920fd8d168233212.jpeg

Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-1 kaybedilen Demir Grup Sivasspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim’in karşılaşma sonrası sözleri şu şekildeydi:

“Sivasporu’u tebrik etmek lazım. Açıkçası ne mağlubiyeti ne de oyun kalitesinin bu kadar düşük olmasını bekliyordum. Beni üzen taraf oyun kalitesinin bu kadar düşük olması. Bizim bir şablonumuz var. Bunu hiçbir şekilde sahaya yansıtamadık. Beni bu üzer. Liderliği kaçırdığımıza mı, 3 puanı kaçırdığımıza mı, oyun kalitesisin düşük olmasına mı yanalım… Ben üçüncüye daha çok önem veriyorum. Galatasaray takımı bunların üstesinden gelebilmeli. Geriye düşebilir, öne geçmeli. Bugün bunlardan çok uzak bir oyun anlayışı ve kalitesi sergiledik. İyi başlamadık. Sizin dışınızda bir başlangıç olur bazen. Buna rağmen 5 pozisyonumuz var. 2-2, 3-2 olsa da bunları söylerdim. Biz Galatasaray takımıyız, herhangi bir şekilde böyle olmamalı. En önemli özeliğimiz topun bizde olması, topun kontrolünün bizde olması… Bunu da bugün pek sağlayamadık. İki duran topu da iyi değerlendirdiler, Sivasspor’u tebrik ediyorum."

http://www.galatasaray.org/haber/futbol/beni-en-cok-uzen-oyun-kalitesi/37770

Bu maç sınıfta kaldın hoca lamı cimi yok. Bunlar edebiyat bunları geçelim.

Sen Fatih Terim'sin. Bu ülkenin en başarılı ve bu ligi en iyi tanıyan hocasısın. Kariyerine yaklaşabilen ikinci bir adam yok. Biraz filozof Şenol var işte o kadar. Elbet herkes hata yapabilir kabul ediyorum sen bile yanlış bir kadro sahaya sürebilirsin lakin senin tecrübene sahip bir adam, iş işten geçmeden yanlışından dönebilmeli. Sen bugün dönemedin. Donk ve Yasin ile olmuyorsa ne diye ısrar ediyorsun? İkinci yarıya bunları değiştirip başlasan ne olur allasen? İncilerin mi dökülür yoksa egon mu incinir? Takım ileri gidemiyorsa demek ki orta sahan ve kanat oyuncularında bir sıkıntı var demektir. Bunları ne maçı ne de özetini izlemeden yazıyorum çünkü nasıl oynadığımızı yazılanlardan gayet iyi anladım izlemiş kadar oldum.

Görüntü o ki artık Belhanda'yı ama 8 numara olarak ama 10 numara olarak kullanmak zorundasın. Çünkü orta sahada adam kalmadı. İyisiyle kötüsüyle artık Belhanda'ya mecburuz en azından Fernando gelene kadar mecburuz öyle görünüyor. O zaman ego yapmayacaksın. Gerekiyorsa Belhanda'yı forvet arkasına, Feghouli'yi kanada alıp Yasin'i keseceksin ki topu ileri taşıyabilmek için bir umudumuz olsun. Nedir bu ters ayaklı oyuncu sol bek oynayamaz takıntısı? Linnes'i koy belki aman aman oynamaz ama elindeki sol beklerin hepsinden iyi oynar. Ya şu saplantılarından vazgeç Allah aşkına! Senin en büyük düşmanın ne Aysal ne Aziz ne de bir başkası, senin en büyük düşmanın kendi egondur.

Koskoca Fatih Terim, sığır bildiğimiz Tudor'dan esintiler sunuyor ben bunu kabul edemiyorum ya etmek istemiyorum. Fatih Terim'in takımı da maç kaybeder ama böyle kaybetmez. Büyük takım gibi oynar öyle kaybeder. Neredeyse yine 5-1 lik Başak maçından sonraki hissiyata ittiniz beni ayıptır bize de yazık. Sol elden gireceğim mastürbasyondan çıkacağım yine zor tutuyorum kendimi. Durduk yere yine sinirlerimi zıplattınız yazıklar olsun.

Tudor malı gibi birşeylerde inat edeceğini sanmıyorum.Bu mağlubiyet birşeyleri görmesi için iyi bile olmuş olabilir.Bundan sonraki maçlarda 0 kayıp ve derbilerde ekstra oyunlar gerektirecek malesef bu sonuç

derbileri kazanmak zorundayız zaten,bunun maalesefi yok.inşallahı var.

inşallah hocaya bu maç ders olmuştur.GS orta sahada 2 kazmayla oynamaz..bu maç belki hayırlı oldu hoca büyük bir aydınlanma yaşıyabilir..

Sinan ile belhandayi takıma sokmalı gomis le mariano 1 2 hafta yatmalı

abv juve

Ilk 11'i neredeyse hepimiz begendik,orta sahada Fernando ve ndiaye olmadigina göre fazla secenek kalmiyor

derbileri kazanmak zorundayız zaten,bunun maalesefi yok.inşallahı var.
Bugün 3 puan almış olsan ne başağı ne beşiktaşı yenmek zorunda olarak maçlara çıkmayacağına emin olabilirsin.Şu durumda başağı ne olursa olsun yenmek zorunda olarak maça çıkabilirsin.Beraberlik avantan kalmadı o maçlarda.Başak maçına arada 4 puan ve üstü bir avantajla girip yenilme avantan bile olabilirdi.Bugünkü sonuçla artık öyle ihtimaller çok çok azaldı

Başta senin yetersizliğin geliyor.
Yıl olmuş 2018 sen hala doldur boşalt taktiğinden medey umutorsun.
Futbol yetenekli oyuncular ile oynanır yeteneksiz donk,yasin,Nagotomo ve tolga ile oynanmaz.

Neyse şimdi yaz transfer dönemini heycanla bekliyordur.Paraları saçıp kendine yakın managerleri zengin etmek için

Yasin ilk onbirde isi yok. Feghouli sag acik oynat . Belhanda oyun kurucu olarak arkasinda tolga ve fernando , o gelene dek denayeri bile oynatirim orda yeterki selcuk oynamasin. Bakalim eray mi oynuyacak yoksa diger yabanci kalecimizmi

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Ndiayenin gidisiyle, belhanda maalesef oynamali. Merkez tam hantallasiyor yoksa

Geri
Üst Alt