GSCimbom
Fatih Terim'in Son Gözdesi; Trezeguet
Vasfi Vural

Fatih Terim'in Son Gözdesi; Trezeguet Sayfa 2

Vasfi Vural ·

Cevap
52
Okunma
3,4K
Sayfa
2/3
Begendigim 1 oyuncu.

Hiz var, calim atma yetenegi var, pozisyon yaratiyor, son vuruslari da fena degil, takima mac kazandirir.

Fofana, Aminu, Trezeguet, 2-3 milyona kimin kulubu teklifi kabul ederse birini alalim, Rodrigues'i de 15m uzeri satalim.

İyi akşamlar değerli Galatasaraylılar. Ben Mahmoud Ahmed Ibrahim Hassan Trezeguet. Gündem hakkında açıklama yapmak için bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Türkiye'de oynadıgım sürede beni gerek stadı gerekse de taraftarı ile en cok etkileyen takım Galatasaray oldu. Sürekli kazanmaya oynayan ve hedefe kilitlenmiş bir takım var. Ben de bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyarım. Umuyorum ki önümüzdeki senelerde bu takıma hizmet edebilirim. Gelişmeleri heyecanla takip ediyorum. Görüşmek üzere.

İyi akşamlar değerli Galatasaraylılar. Ben Mahmoud Ahmed Ibrahim Hassan Trezeguet. Gündem hakkında açıklama yapmak için bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Türkiye'de oynadıgım sürede beni gerek stadı gerekse de taraftarı ile en cok etkileyen takım Galatasaray oldu. Sürekli kazanmaya oynayan ve hedefe kilitlenmiş bir takım var. Ben de bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyarım. Umuyorum ki önümüzdeki senelerde bu takıma hizmet edebilirim. Gelişmeleri heyecanla takip ediyorum. Görüşmek üzere.

??

GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Issizlik

Belçika menşeli Het Nieuwsblad gazetesi, Galatasaray ve Beşiktaş’ın ciddi şekilde ilgilendiği, 11 gol + 5 asistle oynayan Trezeguet’nin 2,5M euro’luk satınalma opsiyonunu kullanmak için Haziran ayını beklemeden kaynak arayışına girdiğini yazmış.

1521970531685.webp

İlk başlarda iyi çıkış yakaladı ama daha sonra çok bireysel takılmaya başladı. Topla çok fazla oynamaya başladı. Bu tip futbolcuların maksimum seviyesi Kasımpaşa'dır. 1 veya 2 tık yükselir ama bu Galatasaray seviyesine gelmeleri için yeterli değil.

Garry Rodrigues'i İngiltere'ye satmayı planlayan Galatasaray, Kasımpaşa'da Anderlecht'ten kiralık olarak oynayan ve Beşiktaş'ın da talip olduğu Trezeguet için 5 M €'yu gözden çıkardı. Kasımpaşa'nın 2.5 M €'luk satın alma opsiyonu var. (Sabah)

Hoşgeldin mahmut kardeş ben de muslera.

Takım oyunu sıfır, topu ayağında gereğinden fazla tutuyor, arada denklerse de bitiriyor, tipik Anadolu topçusu, aatıf-amrabat'ın üstüne çıkamaz.

Geri
Üst Alt