Fatih Terim'in Üç Büyük Projesi

Bir cacık olmaz , gündemi meşgul etmek için yapılmış zırvalar sadece ,

seneye kimin kalıp kimin kalmayacağı bile belli değil !

Şike yapmak serbestleşsin diyebilir yakında.

Sarı kart uygulamasının içeriğini burada yazmamış. 4 sarı kart sınırına ulaşan oyuncu cezasını önünde ki 2 maçtan hangisinde isterse onda çekecekmiş! Hayatımda böyle fantezi görmedim ben. İyice içine edecekler.

Ha tüpçü ha terim, ha tüpçü ha kebapçı fark yok aralarında.

Boşver Refik. FT'ye Galatasaray'a görmek isteyen Galatasaray tarihini bilmiyordur. Bu kulüpte arsizliga yer yoktur. Herkes efendi efendi işini yapar. Kimse imparator olup kulüp anahtari isteyemez. Huzursuzluk yaratanin bu camia da yeri olmaz. Terim inde bu son gidişi, bir daha gelemez.

Fatih Terim bizim için efsane biridir ama tükürdüğünü yalama konusunda ondan iyisi yok , önce TFF ile kanlı bıçaklı hale geldi Türkiye 'yi bahane etti takımın başına geçti şimdi ise kontenjan konusunda işine geleni yapıyor.Tabi kontenjan kalkarsa onun başarılarını tekrar edenler olabilir onun egosu sarsılabilir.

Sen böyle bakarsan zaten o farkı göremezsin kardeşim.Tüpçünün elemanı belkide senin galatasaraylı olmanı sağlayan kişidir.Anlatabildim mi?

Bahsettiğin kişi arkasında siyasi güç olmadan hiç bir şeydir.

Taktik teknik bilgisi olmayan biridir.

Ayrıca Galatasarayın belki de tarihindeki en büyük atılımını engellemeye çalışanlarla birlik olmuş biridir.

Sarı kart uygulamasının içeriğini burada yazmamış. 4 sarı kart sınırına ulaşan oyuncu cezasını önünde ki 2 maçtan hangisinde isterse onda çekecekmiş! Hayatımda böyle fantezi görmedim ben. İyice içine edecekler.

En saçma şey budur zaten.

Adam 33. hafta'da sarı kart cezalısı oluyor ve sezon sonu takımdan ayrılacak belki.

Son hafta oynayacak ve cezası kalkmış olacak.

Bunun neresi ceza?

Fatih Terim'in lehimize bir karar vermesi bile büyük sürpriz olur.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Boşver Refik. FT'ye Galatasaray'a görmek isteyen Galatasaray tarihini bilmiyordur. Bu kulüpte arsizliga yer yoktur. Herkes efendi efendi işini yapar. Kimse imparator olup kulüp anahtari isteyemez. Huzursuzluk yaratanin bu camia da yeri olmaz. Terim inde bu son gidişi, bir daha gelemez.

Zaten o süslü laflar falan hikaye. Adamın tarihi bu. Gelen ilk güzel, şaşalı teklifte teklifin üstüne atla rağbet görmediğin, atıl durumda kaldığın zamanlarda da Galatasaray'ı çalıştır. Galatasaray'ı hep basamak olarak gören bu elemanı kalbimizden sildik. Tüpçüsüyle ve tüpleriyle bir ömür mutluluklar diliyorum kendisine.

Milli takim hocasinin ugrastigi seylere bak. Hepsi bos icraatler. Birde buna cilgin proje basligi atilmis. Aziz Yildirim'in banka kuracam demesi kadar sacma bunlar.

Sen sinirlamayi kaldir hoca sanane Turkiye Kupasindan sari karttan oscardan. Git sag bek yetistir bir tane hala Gokhan Gonul bu ulkenin en iyi sag beki deme durumunda kalma.

Bir sey var sandim girdim basligi degistirin lutfen.

Geri
Üst Alt