Refik Arkın
Tecrübeli Üye
- 4 Haziran 2011
- 5.609
- 0
- 1.021
Tüpçü gibilere kalmaktansa fatih terim gibilerine kalsın her türlü karlı çıkarız emin ol.
Ha tüpçü ha terim, ha tüpçü ha kebapçı fark yok aralarında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüpçü gibilere kalmaktansa fatih terim gibilerine kalsın her türlü karlı çıkarız emin ol.
O nedir ya?
Fatih terim bu ülkenin futboldaki kurtuluşudur bence ne kadar kırgında olsam kendisine öyledir.
Senin için öyle olabilir.
tüpçüyle tüpçünün elemanı arasında ne fark var
Sen böyle bakarsan zaten o farkı göremezsin kardeşim.Tüpçünün elemanı belkide senin galatasaraylı olmanı sağlayan kişidir.Anlatabildim mi?
Sarı kart uygulamasının içeriğini burada yazmamış. 4 sarı kart sınırına ulaşan oyuncu cezasını önünde ki 2 maçtan hangisinde isterse onda çekecekmiş! Hayatımda böyle fantezi görmedim ben. İyice içine edecekler.
Boşver Refik. FT'ye Galatasaray'a görmek isteyen Galatasaray tarihini bilmiyordur. Bu kulüpte arsizliga yer yoktur. Herkes efendi efendi işini yapar. Kimse imparator olup kulüp anahtari isteyemez. Huzursuzluk yaratanin bu camia da yeri olmaz. Terim inde bu son gidişi, bir daha gelemez.
Bahsettiğin kişi arkasında siyasi güç olmadan hiç bir şeydir.
Taktik teknik bilgisi olmayan biridir.
Ayrıca Galatasarayın belki de tarihindeki en büyük atılımına engellemeye çalışanlarla birlik olmuş bir haindir
Aziz yıldırım?