Fatih Terim'in Üç Büyük Projesi

En saçma şey budur zaten.

Adam 33. hafta'da sarı kart cezalısı oluyor ve sezon sonu takımdan ayrılacak belki.

Son hafta oynayacak ve cezası kalkmış olacak.

Bunun neresi ceza?

Ya böyle menfaate yönelik bir sistem olabilir mi? Mesela takımın en önemli oyuncusu derbi maçı öncesi sarı kart cezalısı durumuna düşüyor. Ve o derbi ligin kader maçı. Bu durumda rakip takım basbaya mağdur edilmiş oluyor, çünkü bu avantajdan yararlanamayacak. Resmen futbolun dinamikleriyle oynuyorlar, heyecanının da önüne geçiyorlar.

Hepsi de mantıklı öneriler ama bundan önce tartışılması gereken çok daha önemli konularımız var Türk futbolunda.

sarı kart olayı ıngılterede de var ancak onların ki daha mantıklı...ilk 4 sarı kartı goren oyuncu 1 mac cezalı toplamda 8 sarı kart goren oyuncu 2 mac cezalı 12 sarı kart goren 3 mac ceza alıyor ve boyle katlanıyor..bu daha mantıklı bence ve olması da gerekıyor...hangı macta cezasını cekecegı ıse cok sacma

O yapının içine girerek resman ayağına sıktın Hocam

Milli duygular vs Millet yemez bunları

5-6 ay önce salladığpın adamlarla poz vermek falan olacak iş değil

Mete Düren'e sövenler Terim e övgüler diziyor. ikiside Tüpçü nün adami yani, ne fark ediyor? FT'nin federasyona gittikten sonra lehimize tek laf söyledigini duyan oldumu?

Aslında mantıklı projeler gibi görününüyor.

Belki daha ciddi sorunlarımız da var ama bir yerden başlamak lazım.

TFF burayi izliyor. Futbolun Oskarlari ödülünü burdan calmislar :D

Kanal istanbul gibi bisey mi yapacakmis ne yani

Minör değil major değişiklik lazım türk futboluna ileri gidiceğimize geriliyoruz olmıycak yasaklar yüzünden. Ayrıca yöneticilerde iyi niyetli değil futboldaki bunada önlemler lazım.

aksine 3 maymunu oynuyor.

Eleman dendi diye taraftari huzursuz edip tüpçü nün yaninda eleman gibi davranmaktan geri kalmiyor. Neden? Çünkü bizdeyken Terimci tayfaya güveniyordu, Aysal beni kovamaz nasilda diye posta koyuyortdu. Hadi şimdi tüpçüye posta koysunda görelim. Arkasinda taraftar yok, ama 50€ milyonluk anlaşmasi var. Aysal'a yapmadigi saygisizlik kalmadi, şimdi tüpçü ye yapmadigi yagcilik kalmadi. Galatasaray sayesinde son bir vurgunla 50 milyon euro götürdü. Yoksa bodrumda unutulup gidecekti.

Valla ne yalan söleyim hayal kırıklığına uğradım resmen, burda terimin en büyük savunucularından biri de bendim, artık hiç bi şekilde savunamam kendisini, kendisini eleştiren insanların ne kadar haklı oldukları ortaya çıktı maalesef, her şeyden önce şu yabancı kuralına bir el atması beklenirdi ama görülüyor ki hiç umrunda değil..

Su kart olayi tam sacmalik ya.

Kupa statusu zaten degismeli. Dogru hamle.

Oscar olayi olsa da olur olmasa da olur. Beni fazla tinlamaz.

Dünyanın hiç bir ülkesinde milli takımdan başlayan bir yenileşme yoktur.

Yani yukardan aşağı değil tam tersi aşağıdan yukarı olur.

Federasyon belli kurallar koyar kulüpler ona göre şekillendirir sonra bir ekol oluşur.

Del Bosque hiç bir zaman şöyle yapayım ülkeyi kurtarayım demez.

Anlatabildim mi bilemiyorum.

Milli takım tdsinin görevi oyuncu takip etmek seçmek oynatmak.

Yabancı kuralına el atmasını bekleyen arkadaşlar dün size cevap verildi ,

FT dün , milli takımda daha evvel çalışırken hazırladığım raporda ne yazıyorsa aynısını düşünüyorum tarzında birşeyler söyledi .

Yani 5 sene evvel falan ne demişse o geçerli .

Ali Ağaoğlu kesildi başımıza

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Yabancı sınırını kaldır da camiana hizmet et

FİFA lig kupalarının şampiyonlarını özel bir ligde (şampiyonlar ligi gibi) toplamadığı sürece değerli bir kupa olamayacak. Ancak o zaman bir değeri olur bu kupaların. Ama ona da takvim yok gibi.

Arkadaş ya biz sorunu tam olarak teşhis edemiyoruz ya da şu futbolu yönetenler. Bunları yapsak ne olacak ki türk futbolumu kurtulacak.

Geri
Üst Alt