Fatih Terim'in Üç Büyük Projesi

fatih terim ünal aysal ve yerine gelen mancini Galatasaray'da olduğu sürece bizim lehimize bir işe imzasını atmaz.

Allah yardımcımız olsun. Başarılı olmamız için gerçek bir Galatasaray'lı gibi davranıp yardımcı olacağına inanmıyorum.

UEFA/FIFA sunlari tez zamanda tokatlasa da kurtulsak. Ulan bir futbol var hayatimizda. Onun da her türlü icine yapmaya calisiyorlar hiyarlar.

Fatih_Terim_134482332.jpg

Türkiye kupasının marka değeri önemi diyorsun. Her yerde uygulanan 6 hakemi kupada uygulamıyorsun, sonra goller penaltılar güme gidiyor. Sonra çıkıp değerden markadan bahsediyorsun

..... gülelimmi? sevinelimmi?? agliylalimmi ???

Elestirim Fatih Terim'e degil ama bulundugumuz duruma...

Milli takim hocasi ne islerle ugrasmasi durumunda kaliyor? Ozaman Fatih Terim TFF Baskani olsun... bunu yapacak ayri ayri görevler vardir. Bir kisi Milli Takim hocasi olur, bir kisi TFF baskani olur bir kisi basin sözcüsü olur digerleri grup grup hakem, tahkim, futbol "gelistirme" görevleri..

TFF'nin Amatörce ve verilen talimatlara göre yürüdügünü biliyoruz ama hic bir sekilde profesyonellik olmadigini hepimiz biliyoruz ve bu haberle yine hatirliyoruz. Yok renktaslar bu 70'li den itibaren taaa 90'li yillari icindeki "yönetim" isleri ile görevlenmis sahislarin futboldan cikmadigi sürec keyfimize göre devam ederiz ...ondan sonra Neden Avrupa Sampiyonasinda veya Dünya Sampiyonasinda yokuz diye isyan ederiz......

zaten Türk futbolunun en büyük sorunu bunlar.

sarı kart uygulamaları, ziraat kupası, ve oscar.

nokta atışı yapmışlar yine.

Efsane olacagin yerde kestaneligi secdin kebapci, seni sevdigim saydigim günlere yaziklar olsun.

mesela neden bütün organizasyonlara devlet kurumları sponsor olmuş.

spor toto süper lig

ziraat türkiye kupası

ptt 1. lig

marka değeri tavan yaptığı için mi acaba?

Ben de duyunca yabancı sınırını geçtim artık da altyapı için bir şeyler yapılacak zannettim.

Rezilliğe bak.Adam gözümüzün içine baka baka bizimle dalga geçiyor...

Futblun oscarları ne yahu ne alaka nasıl bir proje bu kendisi ile alakası nedir? Ha tabi bir yerlerinden ödül uydurup onu almak isteyecektir. Egosuna megosuna diye başlayacağım şimdi.

haha aynen hep kendine verir ödülleri :happy:

Fatih Terim'in en büyük yanlışı bu zaten. sen teknik direktörsün takımla ilgilen gerisine karışma.

başka yerlere sıçrama.

ha başka işler yapmaya niyetin varsa yönetici ol, başkan ol, ondan sonra el at bu işlere.

yani hem hoca olayım bu işten maddi manevi kazanç sağlayayım,

hemde yönetici başkan itibarı göreyim. saçmalığın daniskası.

ya seçilmiş olacaksın yada atanmış. ortası yok bunun.

Bence yapacağınız en büyük proje ligleri ve kupaları iptal etmek her tarafınızdan şike pislik şaibe fışkırıyor o Demirören'i al ve kaybol

Bu pislik düzene lige bir kuruş marka değeri kazandıran herkesin Allah belasını versin Aziz mafyasının uşakları

İşi yok adamın napsın, uyduruyor bişeyler. Milli takım hocalığı parayı aydan aya cebe indirip yan gelip yatma yeri. Demirörende futbolu olduğu gibi ona bırakmış ( Sanki başka branş varmış gibi. ) Oturup konuşuyorlar akşama kadar. Film filan izliyorlardır kimbilir sıkıntıdan. Oscar fikri oradan gelmiştir akıllarına.

Hakikatten tek sorunumuz oscardı o da halloldu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri
Üst Alt