Fatih Terim'in Üç Büyük Projesi

Baslikta Terim varsa haybeden sallayanlar var okumadan çok yazik.

Yahu adam görüş bildirmiş olabilir yapılabilir şeyler belki Türk futbolunun sorunlarini cozmez tamam ama basliga girip bosaliyor çoğu fikrin varsa yaz yoksa kebapci deyip kaçma.

Yorum yapacak olursam başta en büyük 3 projesi bu olmamalı diyorum.

İkincisi kırmızı kart olayı eşitsizlikte çığır açar ve çok saçma

Sarı kart uygulaması kısmen mantıklı geliyor şu an için. Ama manüpile'ye açık bir yeri var mı diye iyice düşünülmeli.

Sonuncusu ( Futbol Oscar'ları) ise normal bir futbol ülkesi için doğru, eğlenceli bir uygulama olur, ama adaletin olmadığı, anketlere bile hilenin karıştığı, ve bu adamların atadığı YD TFF'sinin ülke futbolunu yönetip bu ödüllere aday olup kazanma ihtimalinin bile olduğu bir tören olduğundan çok karşıyım.

Bu ülke de hangi organizasyon tarafsız yapılmış ki hak eden kişiye bir ödül verilsin.Barış değil daha çok kavga getirir, kin getirir.

Yapabileceğiniz en iyi icrat hocam susarak, yanınızda yer aldıklarınızı ( TFF yönetimi) da mümkün mertebe susturarak yolunuza devam etmeniz.

Başarılı olduğunuz zaman da sevmese de takdir edecek bir sürü insan var zaten hala. Onları da kaybetmeden sadece buna odaklansanız iyi edersiniz.

üç büyük projeye bak.

bende sandım ki genç oyuncuları nasıl daha iyi yetiştiririz? Nasıl altyapıdan daha çok genç çıkartırız projeleri?

Herşey tamamdı dünya kupasında mastır final deyiz bi bunlar kaldı.

Sarı kart uygulaması yanlış ayrımcılık resmen Türkiye Kupası mantıklı Futbolun Oscar ı da sadece renk katar ama futbolun gelişimine birşeyler katacak proje değil bunlar.

Uyu artik habib

* LG G2 Tapatalk *

71187259uy3rz9.jpg

önce türk futbolunun önündeki en büyük engel olan yabancı sınırını kaldırsın, sözünün arkasında dursun.

merak ediyorum şu futbolun oscarlarını. kasıtlı olarak ünal aysal'a bu ödülü hiç vermeyecekler. ayrıca o türkiye kupası statüsü ne ya? zaten önceden öyle kral kupası gibi eleme usulü değilmiydi? senin vizyoner(!) başkanın getirdi grup maçlarını zaten! bide marka değeri denilmiş:D neyse sayın imparator sen sadece vizyoner(!) başkanını uyarı da bulun da, şikeciler yüzünden milli takım dahil toplu men edilmeyelim uefa ve fifa tarafından, yoksa anca bizim halısaha ekibiyle maç yapar milli takım. haa orda öyle topu yere attırmam bilesin.

Futbolun oscarları değil olsa olas fbnin ve tüpçünün oscarları olur. futbol dünyasını her bir yanda fbliler sarmışken selçukşahin bile oscar alabilir. bu tür bir şeye bende karşıyım. buna gerek yok zaten medya şirketlerinin kendi ödül törenleri düzenleniyor futbolcularla ilgili.

Hiçbir zaman haddini bilmedi FT. Sen takımınla uğraş; Oscar yapcaz, kural değiştircez demek sana mı kaldı be adam. Artık ayın elemanı ödülünü verirler bu kadar girişimden sonra.

tff başkanı mı zannediyor kendini.td ne zamandan beri proje yapar oldu

1-kebapların yanında şalgam suyu ikramı

2-kebap servisinden önce fındık lahmacun ikramı

3-kebap servisi sonrası künefe ikramı

Gerizekalı beyinsizler !!!

Şikeyi görmezden gelmişsin, yabancı sınırı diye çağdışı bir uygulamayı savunuyorsun, TFF başkanı olacak dallama onun bunun kuklası olmuş.

Sarı kartla Türk futbolunu kurtaracaklar.

Allah belanızı versin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben ortada üç büyük proje değil de üç büyük saçmalıktan başka birşey göremiyorum.Hele ki kırmızı kart konusu.Kusura bakmasınlar ama gerçekten komik.

Bunlarla uğraşılacağına Ekvador ve Honduras'ın bile katılacağı Dünya Kupasına neden gidilemediği üzerine birşeyler yapsalar daha sağlıklı olmaz mı?

Geri
Üst Alt