- 11 Aralık 2009
- 18.394
- 11.179
- 1.998
Böyle bir başlığı daha önce açmayı düşünüp üşenmiştim. Son maçta ''Kadroda radikal değişiklik'' diye bek pozisyonlarında Ömer ve Oğulcan' ı ilk 11 e yazınca, bu defa yazayım dedim...
Anladığım kadarıyla, Hocanın bek oyuncularından beklentisi o denli yüksek ki; kendilerinden insan üstü bir performans bekliyor ve kimseleri beğenemiyor. Yarısı da bizzat transfer ettirdiği futbolcular!..
Mariano
Linnes
Tarık
Emirhan Civelek
Ali Ülgen
Carole
Latovlevici
Nagatomo
Hakan Balta
Batuhan Tekin
Emre Taşdemir
Ömer Bayram
Saracchi
Süleyman Luş
Şener
Yedlin
Omar
PVA
Boey
Geleli tam 4 yıl olmuş durumda. Verileri TM dan aldım; bu kadar adamı düşünerek çıkarmaya kalksam, illa ki birkaçını unuturdum!..
Önceden mevcut / kendi aldırdığı, beğendiği / beğenmediği bunca futbolcunun sizce kaçından makul düzeyde verim alabildik?..
Ligde bu kadar bek oyuncusu transfer eden başka bir kulüp de yok, bu denli yetersizlik çeken de...
Ne dersiniz?..
Anladığım kadarıyla, Hocanın bek oyuncularından beklentisi o denli yüksek ki; kendilerinden insan üstü bir performans bekliyor ve kimseleri beğenemiyor. Yarısı da bizzat transfer ettirdiği futbolcular!..
Mariano
Linnes
Tarık
Emirhan Civelek
Ali Ülgen
Carole
Latovlevici
Nagatomo
Hakan Balta
Batuhan Tekin
Emre Taşdemir
Ömer Bayram
Saracchi
Süleyman Luş
Şener
Yedlin
Omar
PVA
Boey
Geleli tam 4 yıl olmuş durumda. Verileri TM dan aldım; bu kadar adamı düşünerek çıkarmaya kalksam, illa ki birkaçını unuturdum!..
Önceden mevcut / kendi aldırdığı, beğendiği / beğenmediği bunca futbolcunun sizce kaçından makul düzeyde verim alabildik?..
Ligde bu kadar bek oyuncusu transfer eden başka bir kulüp de yok, bu denli yetersizlik çeken de...
Ne dersiniz?..