Fatih Terim'in Yardımcısından İlginç Paylaşım

Arif Ulu

Baba Gündüz
Galatasaray yardımcı antrenörü Levent Şahin yaptığı paylaşımı bir süre sonra sildi.

Finansal Fair-Play görüşmeleri kapsamında UEFA'dan gelecek kararı bekleyen Galatasaray'da yeni sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in yardımcısı Levent Şahin ile Futbol Takımı İdari Direktörü Şükrü Hanedar'ın, listelerindeki bazı isimleri takip etmek için Almanya'ya gittiği öğrenildi. Levent Şahin, uçak içinde Hanedar ile çektiği fotoğrafı kişisel sosyal medya hesabından yayınladı. Ancak Levent Şahin, bir süre sonra bu paylaşımı sildi.

Cumhuriyet
sahin.webp

neyi ilginç orasını anlamadım. gayet normal bi foto, transfer için gidiyorlar işte

Insallah Joe Allen ve Shaqiri icindir.

Benim tahminim Lewandowski
Bayern ile anlaşıp, oyuncu ile görüşürüz.

Benim tahminim de Ronaldo için gidiyoruz... Olmazsa Neymar, bir ihtimal de Messi olabilir...

Almanya' mi Italya'mi simdi? Almanya ise Bruma felandir

Ronaldo,Ramos ve Messi paketi yapıp geleceklermiş.

Milan yakındır Münih'e...

14701127_1009469219181249_7261493278837571584_n.webp

Rodriguez olabilir.

Alaba bitmis geliyor gönlümün efendisi , Nagatomo pahalı geldi demek

Galatasaray yardımcı antrenörü Levent Şahin yaptığı paylaşımı bir süre sonra sildi.

Finansal Fair-Play görüşmeleri kapsamında UEFA'dan gelecek kararı bekleyen Galatasaray'da yeni sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in yardımcısı Levent Şahin ile Futbol Takımı İdari Direktörü Şükrü Hanedar'ın, listelerindeki bazı isimleri takip etmek için Almanya'ya gittiği öğrenildi. Levent Şahin, uçak içinde Hanedar ile çektiği fotoğrafı kişisel sosyal medya hesabından yayınladı. Ancak Levent Şahin, bir süre sonra bu paylaşımı sildi.

CumhuriyetEkli dosyayı görüntüle 23109
Su arkadaki arkadas kes gibi duruyor :D

GSC de büyük Bilmece.

Doğru Oyuncu yu bilen @Murat Urhan tarafından özel bir hediye alacaktır.

Başarılar Dostlar

Ucakta yolculuk yaparken foto paylasmis.

Gercekten cok ilginc bir paylasim, ibretlik.

Geri
Üst Alt