Fatih Terim’in Yollayın Dediği Oyuncular

maiconun gitmesi isabetli olur

maicondan verim alinmasi isteniyorsa defansif futbol oynamak lazim ki kaplumbaga hizi o kadar göz batmasin

fatih terim ofansif futbol oynadigi için bu çok göze batiyor

ve bunu kompanse edecek savunma özellikleri olmadigi için fazla bir halta yaramiyor

arti takimi dün sabote etti

unnamed.gif

inter miranda yerine maiconu ajax da ziyech yerine belhandayı alsa

hoca da sözlümüze 100-100 verse bu transfer dönemini güzelce geçeriz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda ile Maiconu yollayamazsın gerçekçi olun kimse o paraları vermez...

Eren de türk ne diye yollayalım hem de yeniçeri değil...
Lato-Eray-Carasso-Balta-Günter-Yasin zaten sözleşmeleri bitiyor biz enayilik yapmazsak zaten yoklar 1.5 ay sonra da niye listede umut gündoğan yok bu adamın eceliyle ölmesi mi gerek?
Ahmet Çalık gönderilebilir 1-1.5 milyon euroya çok da iyi olur zira hem yeteneksiz hem de yeniçeri leşşş

Tarık da artık gider zira son senesine giriyoruz...

Cavanda niye yok listede hazır müşterisi de var???

Carole'u hoca istiyor anlaşılan...

Peki ama niye selçuk yok listede donk yok listede??? Endoğan Adili'yi de unutmuşlar o da gitsin artık son seneye giriyorlar yeni trasnfer yapılmasa sırf şunlar gönderilse bile kadro kalitemiz 3 gömlek artar o derece pislikler bunlar...Gördük selçuku yine resital yaptı mal...

Belhandaaaaaaaa!

Ftor hocam forumumuzdaki futbol zircahillerine logar kapaklarini dosemis. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı dediğini belirtmiş idik.

Şampiyon olacaksak kilit isim belhanda olacak bu 5 haftada. Ama bakıyorum medyanın gazına gelmis taraftar hemen. Ha haftalardır söylüyorum şampiyon olmamız cok zor ama şurada 5 hafta kalmışken bu tarz algıları taraftar bile yutuyorsa belhanda ne düsünür kim bilir

Sabriyi göndermezdim diyen hoca selçuğu yollamaz donk da görüldüğü üzere uzatılır .. sıkıntı orda zaten..
Donk ne ya olmaz onu uzatacağına yuto ile denayeri kiralarız carole döner linneste sözleşmesini bitirir yeter...Sabri ayrıca yeniçeri değildi selçuk yeniçeri ve koşamıyor sabri mücadele de ediyordu

Şampiyon olacaksak kilit isim belhanda olacak bu 5 haftada. Ama bakıyorum medyanın gazına gelmis taraftar hemen. Ha haftalardır söylüyorum şampiyon olmamız cok zor ama şurada 5 hafta kalmışken bu tarz algıları taraftar bile yutuyorsa belhanda ne düsünür kim bilir
Üstat sağolsun hoca bizi kupadan etti böylece 5 maç kaldı bu sezon ama aslında sadece 2 maç önemli alanyayı yenip içeride bjk ile berabere bile kalsak şampiyonuz...

Sabriyi göndermezdim diyen hoca selçuğu yollamaz donk da görüldüğü üzere uzatılır .. sıkıntı orda zaten..
Donk ne ya olmaz onu uzatacağına yuto ile denayeri kiralarız carole döner linneste sözleşmesini bitirir yeter...Sabri ayrıca yeniçeri değildi selçuk yeniçeri ve koşamıyor sabri mücadele de ediyordu

Olay mücadele değilde neyse inş dediklerin olur ve kurtuluruz alayından..

Yalan haber oldugu belli

Listede tolga ve selcuk yok ama belhanda var,dün gördük selcuk ve tolga'yi

Üstat sağolsun hoca bizi kupadan etti böylece 5 maç kaldı bu sezon ama aslında sadece 2 maç önemli alanyayı yenip içeride bjk ile berabere bile kalsak şampiyonuz...

Orası ayrı bir konu, ben gencler macından sonra şampiyonluk inancımı yitirdim. O maçı kazansak şampiyonduk kesinlikle, ama bunu futbolcular kavrayamadı, gomis dahil kedi gibi gezdiler sahada. Bu yüzden diyorum şampiyonluk macına cıksak bile şu takıma güvenmiyorum. Ama şampiyon olacaksak kilit isim dedigim gibi net Belhanda olur, medya da bunu biliyor ve dünkü mağlubiyetten sonra hemen haber salmışlar, taraftar da bunu yutuyor Belhandaya sallıyor

Orası ayrı bir konu, ben gencler macından sonra şampiyonluk inancımı yitirdim. O maçı kazansak şampiyonduk kesinlikle, ama bunu futbolcular kavrayamadı, gomis dahil kedi gibi gezdiler sahada. Bu yüzden diyorum şampiyonluk macına cıksak bile şu takıma güvenmiyorum. Ama şampiyon olacaksak kilit isim dedigim gibi net Belhanda olur, medya da bunu biliyor ve dünkü mağlubiyetten sonra hemen haber salmışlar, taraftar da bunu yutuyor Belhandaya sallıyor
Taraftarın çoğu için maalesef selçuk belhandadan yetenkli :) allah akıl fikir versin...Belhanda 10 numara değil ki 8 numara kovalım selçuğu mis gibi oynar 8 numara yedeğini de buluruz donka da gerek yok fernandonun yerine de tolga var hepsi o...

Geri
Üst Alt