Fatih'in Fedaisi: Kara Murat (16 ocak 2015)

Cüneyt Arkin nerde?

2 ay var gösterime girmesine böyle dandirik fragmanla mı milleti toplatacaklar sinemaya

olsun abi spartacüsten alıntıolsun, çalıntı olsun böyle böyle gelişir

senede 30 tane film çıkarıyorlar yarsından çoğu dram geri kalana deli saçması komedi

ha birde türkiye de iyi senaryo çok ama çok az,

Tarihimizde malzeme bolluğu varken konu olarak kendini tekrar etmek manasız.

kara muratı oynayan kişinin kolu kendi küçüklüğü tarafından koparılıyor muymuş

Tarihimizde malzeme bolluğu varken konu olarak kendini tekrar etmek manasız.

Gokturk yada eski turk tarihini gectim bari selcuklu doneminede el atsalar keske ama yok yat kalk osmanli sanki osmanli gokten dustu direk imparatorluk oldu oncesi yokmus gibi hic bahsedilmez arasira cumhuru reisimiz mitinglerde alpaslandqn bahseder okadar selcuklu ile tek bilgileri alpaslan ve malazgirt.

Osmanlı dizi ve filmleri sıktı hakikaten artık her gün bir yenisi çıkıyor dizi desen zaten TRT1'de her akşam bir başka osmanlı temalı dizi var.. Bari güzel yapımlar olsun gerçekten tarihi anlatan bir yapım gerekiyor ben bugüne kadar hiç böyle bir film görmedim varsa da çok nadirdir.. Hep bir amaç için yapılıyor son zamandaki bu temalı filmler :)

Peyâmi Safa'nın tek tarih romanı olan Attila'yı ciddi bir bütçeyle dizi veya filme uyarlasalar Türkiye'de rekor kırar. Hem bol entrikalı, milletimiz tapar bile :)

Dünya'nın en büyük tarihlerinden olan Türk tarihinde malzeme bulamıyorlar. :red:

böyle filmler gerekiyor..kötü olsa bile gerekiyor ki teaserı beğendim..daha da iyileri çıkacaktır.

Kürşad ve 39 arkadaşı, Ergenekon'dan çıkış, Oğuz Kağan'ın hayatı...Hele Oğuz Kağan'ın hayatı aşk ve entrika yönünden de çoook zengin. Muhteşem Süleyman etkisi oluştururdu.

Kürşad ve 39 arkadaşı, Ergenekon'dan çıkış, Oğuz Kağan'ın hayatı...Hele Oğuz Kağan'ın hayatı aşk ve entrika yönünden de çoook zengin. Muhteşem Süleyman etkisi oluştururdu.
kürşad'ın hikayesini beyaz perdede izlemek isterdim , elin spartalısı bir kült oldu bizim kat be kat destansı hikayelerimiz duruyor tozlu yapraklar arasında :(

kürşad'ın hikayesini beyaz perdede izlemek isterdim , elin spartalısı bir kült oldu bizim kat be kat destansı hikayelerimiz duruyor tozlu yapraklar arasında :(
Kürşatın filmini bayağıdır kafamda kuruyorum bende biraz bütçeli olur ama birde gazi osman paşaya duygusal bir savaş.filmi yapılabilir malzeme çokda yapabilecek adam yok

Devasa tarihimiz var ama adam akıllı bir tane filmimiz yok.

Geri
Üst Alt