Favre'den Olumsuz Yanıt!

Kadir Ari

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
1_WUUMV.jpg

Yeni sezonda takımın başına yeni bir teknik direktör getirmek isteyen Galatasaray'a Lucien Favre'den olumsuz yanıt geldi.

İsviçreli teknik adam, batı Avrupa'da bir takım çalıştırmak istediğini söyleyip sarı-kırmızılı yönetimin yaptığı teklifi reddetti.

Galatasaraylı yetkililer, daha önce de Favre ile temasa geçmiş, ancak deneyimli çalıştırıcı sezon devam ederken takımın başına geçmek istemediğini belirtmişti.

Sarı-kırmızılı yönetim, Mircea Lucescu ile de görüşerek Galatasaray'ın başına geçmesini teklif etti. Ancak Rumen teknik adam, Mayıs ayı sonunda daha sağlıklı bir yanıt vereceğini söyledi. Galatasaray yönetimi, bu cevabın üzerine Lucescu'yu beklemeye aldı.

Galatasaraylı yetkilere bir yandan da teknik direktör önerileri gelmeye devam ediyor. Alman ekolüne sıcak bakan sarı kırmızılılara Bernd Schuster ve Felix Magath gibi deneyimli isimler önerildi. Yönetim, kendi içinde yapacağı durum değerlendirmesinden sonra teknik direktör konusunu netleştirmeyi amaçlıyor.

Favre’den Olumsuz Yanıt!

Favre'den olumsuz yanıt! - NTVSpor.net

Moderatör tarafında düzenlendi:
Schuster ve Magath :red:

Adım adım Ersun'a doğru gidiyoruz.

Oglum Bülent Korkmaz bile reddetti. Düsünün yani.

Ersun gelmesin yaaaaaaaaa

Dursun iyice ortalık malına döndü. Evlatlar bile reddetti.

Birde neymiş Favre gelecekmiş puhahahaha

Anca 3'ün 1'i gelir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Magath delisi mi geliyor? O gelirse oyuncularin hepsi kulubu terkeder :D

Anlaşılan lucede gelmeyecek.Bencede Ersun a doğru çıkıyor bütün yollar.Yapacak bişey yok.Böyle adı sanı belli olmayan yabancı t.direktör geleceğine ersun gelsin.Hem şikecilerde psikolojik olarak çöker lig başlamadan.

düşünsenize yine dengetör geliyormuş :) ve tüm yaz kadro yeterli diyormuş burak çinden geri geliyormuş dengetör aha da yıldız geldi diyormuş ! olur mu bence bu yönetimle her şey mümkün !!

Ersun'un gelmesi için bir an önce kampanya başlatmalıyız.

Anlaşılan lucede gelmeyecek.Bencede Ersun a doğru çıkıyor bütün yollar.Yapacak bişey yok.Böyle adı sanı belli olmayan yabancı t.direktör geleceğine ersun gelsin.Hem şikecilerde psikolojik olarak çöker lig başlamadan.

O bile gelmez bence herhalde evlat orhan ile riekerinke kalacaz gibi

Almanya 2. liginden birini getirsinler yeter, adi sani belli olmasina gerek yok. Yeterki oyunculari it gibi kostursun.

Geri
Üst Alt