Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.516
- 25.812
- 2.598
Fenerli hesaplar aziz kazanacak diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baştan beri aziz seçilir diyordun gidişatta o yönde diyorlar neden aziz kesin alır dedin ?Aykut’u getirecek Aziz’in herkesi getireceğini iddia eden Safi’yi tokatlaması zeka göstergesi olur yalnız, o kadar kampanya da boşa olur.
Safi 1 milyar liraya yakın para harcadı seçim kampanyasında.
Seni 30 binde ne durdurdu30 bin olsa Safi kazanırdı ama %50-50 diyorum çok yakın geçer ilk sandıklar Aziz farkı açar sonrasında Safi kapatır 1 adım farkla Aziz kazanır.
Safi kazanır gibiSafi kazansa 2027'ye kalmadan kapıya kilidi vuracaklardı büyük fırsat kaçtı maalesef.
Son saatlerde gelecek 3 bin oyun %90'ı yani 2.700 oy Safi tarafına geçerdi aradaki fark 1700-1800'de kalacağını düşünüyorum direk fark yaratırdı.Seni 30 binde ne durdurdu
Yok ya Aziz'e tepki oyu biraz da Koç'tan gelir 2'ye 3'e katlar Aziz.Safi kazanır gibi
fbli fenolara acaip paralar vermişAykut’u getirecek Aziz’in herkesi getireceğini iddia eden Safi’yi tokatlaması zeka göstergesi olur yalnız, o kadar kampanya da boşa olur.
Safi 1 milyar liraya yakın para harcadı seçim kampanyasında.
bizden ögrenebılırsınSonuçları nasıl açıklıyor bu değişikler? Takip edebileceğin bir yerde yok.