- 6 Eylül 2014
- 94.871
- 65.465
- 4.608
Fenerli mi olucansergen gelirse ben kaçarım gs'den
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerli mi olucansergen gelirse ben kaçarım gs'den
Fb de oynadı sonuçta camiadan sayıyordur.yav camia içinden dedi ne Sergen'i.Dansöz Sergen'in camiası mı var
1 sezon gs'yi tutmama kararı alacağımFenerli mi olucan
aykut azizin adamı ,tesislere bile almazlar onuAykut'tur.
Onla kavgalı. Halı olayı var. Aykut asla gelmezAykut'tur.
Yemediği laf mı var onun onu da sineye çeker.aykut azizin adamı ,tesislere bile almazlar onu
Avrupa'dan kupa alırsak o kupa için konusamazSin ozaman kupalarin eksik olur1 sezon gs'yi tutmama kararı alacağım
beygir camiası var kardesimyav camia içinden dedi ne Sergen'i.Dansöz Sergen'in camiası mı var
Sergen para için Siir Jetpa'da bile oynadı.Camia içinden falan değil.Fb de oynadı sonuçta camiadan sayıyordur.
Avcı gelse keşke tam tencere kapak misali olur.Rezil camiaya rezil hoca yakışır.Ayrıca kent'i biz alsak floryanın önünde ateşe verirdim kendimi büyük ihtimalle.Sergen ya da avcı.
emre volkan falan gelmez. Aykut azizci. O da olmaz ya sergen ya avcı gelecek ki avcının kent transeferı ıstedı yıyorlar.
Bunlar çıkarları için lafını yer ölüm kalım senesini İsmail'e emanet etmezler Aykut bence.Onla kavgalı. Halı olayı var. Aykut asla gelmez