fb kongresinden enstantaneler

Mehmet Büyükekşi nin TFF başkan adaylığı Ali Koç u rahatsız etmiş ivedilikle başka bir aday çıkmalıdır diyor.

Bize ne fbnin kongresinden başkanından yönetiminden

Böyle başlıklar açıp galatasaraylılara fb konuşturuyorlar millette ayıla bayıla konuşuyor

Biz ne haldeyiz bununla ilgili başlık açıp fikir alışverişi yapılmalı banane fb den
Kurallara uygun olduğu sürece bütün üyelerimiz başlık açabilir, yorum yapabilir. Bu konuda herhangi bir sansür/yasak uygulamamız yok.
Ayrıca her üye yine kurallara uygun olduğu sürece her konuda fikrini beyan edebilir. Bu konuda da kimseyi engellemiyoruz.
Ayrıca önceliğimiz Galatasaray olmakla birlikte bu forumda spor, gündem, bilim, sanat, kültür, oyun, sinema vb konularda da fikir alışverişinde bulunmak diğer forumlardan farkımızdır.

Kurallara uygun olduğu sürece bütün üyelerimiz başlık açabilir, yorum yapabilir. Bu konuda herhangi bir sansür/yasak uygulamamız yok.
Ayrıca her üye yine kurallara uygun olduğu sürece her konuda fikrini beyan edebilir. Bu konuda da kimseyi engellemiyoruz.
Ayrıca önceliğimiz Galatasaray olmakla birlikte bu forumda spor, gündem, bilim, sanat, kültür, oyun, sinema vb konularda da fikir alışverişinde bulunmak diğer forumlardan farkımızdır.

Farkımız fb haberlerini fb iç işlerini bol bol fazlasıyla konuşmakla olmuyor.

Galatasaraylılığımız konusunda bize düşman olanlara hatta aldığımız avrupa kupasına dahi tesadüf diyebilecek kadar alçalanlara karşı fazlasıyla iyi niyet olamaz

Ben konuşmayalım demiyorum ama aşırı buluyorum ve sıklıkla fb başlıkları açılması sizi rahatsız etmiyorsa şunu belirteyim madem bu kadar demokratik bir ortam var bilmem kaç sayfaya daha başlığa mesaj bile yazmadan mesaj kısıtlaması olması da çok ironik

Bu forumda moderatör olup neredeyse fb yi savunacak duruma düştüğünüz içinde sizi tebrik ediyorum ayrıca

Süper moderatörlük değil daha öte bir rütbe hakkınız

Mehmet Büyükekşi nin TFF başkan adaylığı Ali Koç u rahatsız etmiş ivedilikle başka bir aday çıkmalıdır diyor.
Tiyatronun boylesi. Adamlar S.Yardimci'dan sikayetciydi herif aciktan Fb holiganiydi. N.Ozdemir'den sikayetcilerdi herif Fb camiasinin 10 sene merkezinde bulunmus skandal demecleri ve gecmisi olan biriydi. M.A.Aydinlar'dan sikayetcilerdi herifleri kume dusmekten kurtarmasina ragmen.

Bu klasik Fb tiyatrosudur. Her turlu sikayetci ol her turlu agla suyu bulandir ortami ger.

Bize ne fbnin kongresinden başkanından yönetiminden

Böyle başlıklar açıp galatasaraylılara fb konuşturuyorlar millette ayıla bayıla konuşuyor

Biz ne haldeyiz bununla ilgili başlık açıp fikir alışverişi yapılmalı banane fb den
Beğenmiyorsan girme yazma başlığa da foruma da. Bu kadar basit aslında.
FB de konuşulur bjk de ts de. 11 yılından beri forumdayim hiç görmedim sadece Gs üzerine sohbet. Her konu saçmalık düzeyine göre konuşulur, tartışılır, gerektiğinde goygoy da yapılır. Fb nin 6 milyar borcunun açıklandığı konu da var ben açtım oraya da bi uğra istersen. Bunu bilmenin kime ne zararı var? Ayilan atılsın bayılan bayilsin. Bilginin kimseye zarari olmaz. Ha beğenmiyorsan başlıkta belirtiliyor zaten konu içeriği girmezsin.

GscimbomMobile

Bu arada konunun açılış amacı goygoy bu arada. Bikac sayfa ciddi konuşma yapıldı diye fb gündemi gündemimiz olmuyor.

Antudan enstantaneler konusundan farkı yok bu başlığın.

GscimbomMobile

aslında şevki gibi düşünsem de şevki olduğundan şevkiye katılmıyorum

Beğenmiyorsan girme yazma başlığa da foruma da. Bu kadar basit aslında.
FB de konuşulur bjk de ts de. 11 yılından beri forumdayim hiç görmedim sadece Gs üzerine sohbet. Her konu saçmalık düzeyine göre konuşulur, tartışılır, gerektiğinde goygoy da yapılır. Fb nin 6 milyar borcunun açıklandığı konu da var ben açtım oraya da bi uğra istersen. Bunu bilmenin kime ne zararı var? Ayilan atılsın bayılan bayilsin. Bilginin kimseye zarari olmaz. Ha beğenmiyorsan başlıkta belirtiliyor zaten konu içeriği girmezsin.

GscimbomMobile

Forumun bir kullanıcısı olarak rahatsız olma hakkım yok anladığım kadarıyla

Madem öyle bir hakkımız yok o halde sen neden benim yorumumdan rahatsız olup gecenin bu saatinde bu kadar yazma zahmetinde bulundun beğenmediysen cevap verme alıntı yapma görmezden gel çok zor değil

Başlığı açan arkadaşımızdan cevap gelmesini anlardım ama korku filminden fırlar gibi başkalarının cevap vermesi de ilginç

Konu fb olunca neden bu kadar hassaslaştınız onu anlayamadım

Forumun bir kullanıcısı olarak rahatsız olma hakkım yok anladığım kadarıyla

Madem öyle bir hakkımız yok o halde sen neden benim yorumumdan rahatsız olup gecenin bu saatinde bu kadar yazma zahmetinde bulundun beğenmediysen cevap verme alıntı yapma görmezden gel çok zor değil

Başlığı açan arkadaşımızdan cevap gelmesini anlardım ama korku filminden fırlar gibi başkalarının cevap vermesi de ilginç

Konu fb olunca neden bu kadar hassaslaştınız onu anlayamadım
Okusan anlarsın neden yazdığımı. fb nin borç konusunu bugün açtım ordan hak görüyorum yazmayı mesela.
Hadi onu geç Velev ki fenerliyim nolacak ??

GscimbomMobile

Bu baslik varolmali neden mi. Cunku bi adam vardi yerlere diz cokup yumruklayan onun gibi adamlari baska nerede gorecegiz. Bir de bizi Fatih Terim'in egolomanyasindan kurtarin baskanim diyen herif de komikti.

Fenerbahçe DK'da konuşan bir üye: "Bunlar eşref-i mahlukat yani homosapiens ve homoserectustan ayrılmış başka türlerdir. Buradan bulutlara merdiven dayayıp sizi Rabbime şikayet ediyorum."

Fenerbahçe Divan Kurulu'nda konuşan bir üye: "Ben futboldan anlamıyorum."

Fenerbahçe Divan Kurulu Toplantısı | FBTV

Geri
Üst Alt