fb kongresinden enstantaneler

bizim yönetim oturup g. kaşıdğı için cvbı burda ben düşünüom
sivas maçı diyip duruyolar da onun ekmeğini ztn yediler. antalya oçfb maçında son dkda gol iptal edildi 3 puanı öyle aldılar. biz içerdeki antalya maçında aynı golü yedik saydılar. biz gol atmasak -2 puan. bunun tek sebebi o sivas maçı. bu pezevnk sonsuza kadar sivas maçı diyecek. biri de çıkıp bunları söylemeyecek. tekrar diom yarın öbür gün bişey olursa konuşmasınlar. takım iyi ama ümraniye maçında gördük taklaya gelebilir. bi de bunların etkisiyle hakem devreye girerse işler değşebilir.

İşi yine pensilvanyaya dayandirdilar, yok abi bunlarda şeye sürülecek akil yok, burunların kattiyen boktan çıkmaz burunları bu kafayla. Bruma'lara, Samet'ler onlara bunlara dağıt milyonları ardından başarısızlıkta pensilvanya diye agla, taraftarinda, aha bu kongre üyelerinde şak şak şak şak ooooo büyük başkan... Aynen bu yolda devam edin, ayağa kalkıp aynı anda alkışlıyorum o üyelerle birlikte.

Bizim yonetime ellemeyin ssyin ezeli rakiplerimiz sevgili dostlarımız modunda takılmaya devam
Ulan ali palabiyik yuzunden kadikoyde galibiyetimiz calindi adamlar ağlama emojisi atti suna bile atifta bulunamadiniz

bizim yönetim napiyo ya ?anca kulaklik paylassinlar. bu ülkede kaale almayarak veya efendi takilarak birsey olmuyor. meydan bu lagim agizlilara kalinca heryerde bunlarin açıklamaları haber ediliyor ve gündem oluyorlar alginin kralini bunlar yapiyor. ver cevabi direk hic olmazsa ayni anda bizim görüşümüz de verilir algiya mahal verilmemis olur

Yeter gercekten. Biz isimize bakalim demekle olmuyor. Maclar git gide zorlasacak, bu algilarla hakemlerin aleyhimize veya Fb lehine calismasi artik kesin gibi. Mudahale etmezsek gec kalacagiz.

Futbolcular isine bakiyor zaten, cok umursadiklarini zannetmiyorum bu konulari. Etkilenecekler diye tribe girmeye gerek yok. Yonetim de kendi isine baksin ve kahpelige gereken cevabi butun kudretiyle versin. Mac mac o fahis hatalari yayinlayin. Gorelim o 5 puan mi yoksa fb lehine 17 puan mi.

Geri
Üst Alt