fb kongresinden enstantaneler

bizim yönetim oturup g. kaşıdğı için cvbı burda ben düşünüom
sivas maçı diyip duruyolar da onun ekmeğini ztn yediler. antalya oçfb maçında son dkda gol iptal edildi 3 puanı öyle aldılar. biz içerdeki antalya maçında aynı golü yedik saydılar. biz gol atmasak -2 puan. bunun tek sebebi o sivas maçı. bu pezevnk sonsuza kadar sivas maçı diyecek. biri de çıkıp bunları söylemeyecek. tekrar diom yarın öbür gün bişey olursa konuşmasınlar. takım iyi ama ümraniye maçında gördük taklaya gelebilir. bi de bunların etkisiyle hakem devreye girerse işler değşebilir.
Ali'ye 1v1 agresif bir cevap vermedikçe kudurup kendini daha fazla rezil ediyor. Transferler veya projeler için olağan basın toplantıları olacaktır ilerleyen günlerde. Orada Erden ağabey konuşur muhtemelen bu mevzuları sakin sakin, iyice delirtir.

Ts maci sonrasi acik acik tum pozisyonlari yayinlayalim artik. 10 mac sayiyorum sadece.

Fb - Umraniye
Fb - ADS
Fb - Sivas
Fb - Karagumruk
Antalya - Fb
Umraniye - Fb
Gs - Giresun
Gs - Alanya
Kayseri - Gs
Trabzon - Gs

Bu maclarin tartismali pozisyonlarina bakalim. Nasil Fb lehine +17 puan etki etmis bu 10 mac gorelim. Erden Baskan susarak olmaz. Lale Orta ve bu algi operasyonu ile yeni bir surec basliyor.
Evet bende bunu anlamiyorum, heriflere meydani bos birakiyoruz, sanki hep bizim lehimise kararlar verilmis havasi yaratiyor fenerliler

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet bende bunu anlamiyorum, heriflere meydani bos birakiyoruz, sanki hep bizim lehimise kararlar verilmis havasi yaratiyor fenerliler

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yonetimin niye sessiz kaldigini anlamiyorum. Bence dogru degil bu yaklasim. Simdi bircok "Alanya" maci skandali yasayacagiz ve cikip medyadaki tetikcileri ile "bize olunca sustunuz" vs diyip gecistirecekler. Oysa bunlara hiçbir sey oldugu yok, olan bize oluyor. Oradaki saydigim maclar ayan beyan ortada. Ama is algilarla yuruyor.

Adamlara gore herseyin sorumlusu dıj güçler

evet ligin bitmesine 20 hafta varken tüm federasyonu, yeni mhk başkanlarını, bütün hakemlerini ve onları maçlara atayan ağababalarını boklayalım ki ligin geri kalanında bize sıkıntı çıkarmasınlar.

çünkü haksıza haksız, hırsıza hırsız dendiğinde yüzü kızarlanlarca yönetilen bir ülkeyiz. çok mantıklı bu önerileriniz.

devlet ve hükümet de işin içinde dedi
enteresan şeyler söylüyor gaza geldi, ne dedigini bilmiyor

Ben lider takım olarak her zaman kaale almama, işimize bakma tarafındaydım ama bizi günlerdir alenen terör örgütleriyle anıyorlar.Bunun cevapsız kalmaması gerek bu ne cüret ya

Donkişotlukta üzerlerine yok bu camianın, bravo, aynen devam başkan. 👏👏👏👏👏

Geri
Üst Alt