fb kongresinden enstantaneler

Yalıkoçu izlemedim sizce yangın çıkarmalı mıyız

Kendi aleyhimize olan hakem hatalarını paylaşmanın hiçbir zararı olmaz şu anda kimseye bulaşmadan bu kadarını akıl ederler umarım

Hükümete yakın ensonhaber.com kuşlara saldırıya geçmiş

Bu saçmalığı izlemem. Sezon sonu Aziz Yıldırım'ın aday olacağı olağanüstü genel kurulu çekirdek kola izlemesi daha keyifli olacak 🙂

Hükümete yakın ensonhaber.com kuşlara saldırıya geçmiş
:asd:

ali-koc-devlet-ses-cikaramiyorsa-onlar-da-bu-isin-icinde_e406a320.jpg

Bunlar kafayı sıyırdı resmen, Cumhurbaşkanına şikayete kadar götürdüler işi.

Bunlar Konyayı da yenemeyecekler tepetaklak aşağı giderler bundan sonra iyi seyredin. Hiç konuşmasa daha çok etki yapardı bence

cumhurbaşkanımız, içişleri bakanımız bunlara ''ne istediler de vermedik'' deseler yeridir. bence özendikleri gibi ülke sporundan aforoz edilmeleri ülkemizin bekası açısından kritiktir.

@cimer

Vasfinete ne zaman devlet fb fetö üçlemesi yazısı gelecek ya boşuna mı konumum da bedava reklam veriyorum

Domacla tanıdımadigim biri feneri ovuyor full nerde geri adım
ilk 5 dk böyle divan kuluru olmaz fln dedi domaç

şimdi hakem art niyetliydi zajc'a faul vermeliydi fln diyor temcit pilavi gibi ayni şeyleri söyleyip duruyorlar 2 gündür

Vara yabancı hakem atansın sözü tek doğru söz
Ama bunu onca maçta kollandiktan sonra , son maçta yine kollanmalarına rağmen mağdur edebiyatı yaparak açıklamak ayrı bir itlik

6222 nerede

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç:

''Ülkemize saldıran terör örgütüne karşı tek savaşan Fenerbahçe ise, Fenerbahçe'nin mağdur edildiği, haksızlığa uğradığı, maddi-manevi çektiklerine hiçbir devlet, hükümet, siyaset 'biz bunu nasıl gidereceğiz' demiyorsa bunlar da işin içindedir.''

Ne anlatıyor bu ya? Ne terörüne karşı savaşmış bu angutlar ordusu, ulan kim bunlar ya? Bu ülkenin TSK'sı, savunma bakanlığı nerede, çıkıp bir cevap vermiyorlar bu şeref yoksunlarına? Alt tarafı bir tane futbol maçı üzerinden ne devlet bıraktılar, ne ülke bıraktılar, ne terör kaldı ne siyaset kaldı, kaç gündür bu ülkenin gündemini herkese rahat rahat iftira atarak, hakaret ve itham ederek işgal ettiler. Bu ülkenin bir tane savcısı da çıkıp siz kim oluyorsunuz demedi. Bu ülke bu devlet bu kadar sahipsiz mi de, şu 3 kuruşluk sözde futbol kulübüne haddini bildiremiyor? Kaale almak gereksiz diyordum ama kimse sesini çıkarmadıkça bu herifler günden güne provokasyonda zıvanadan çıktılar, sağlam tokat yemeleri gerekiyor artık.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Erdogan reyiz bunun altinda kalmaz ali koc bu sefer cok ileriye gitti. Bügün cikip herkesi baski altina almak isteyen ali koc tam tersini basardi yakinda istifasi istenilir ali kocun.

Giresun maçında penaltımız verilmedi ekleyelim 3 puan
Kayseri maçında barış alperin golü sayılmadı ekleyelim 3 puan
Ts maçında penaltımız verilmedi ekleyelim 2 puan
Alanya maçında yalandan kk gördük ekleyelim 2 puan
Şuan 61 puanda olmamız lazım
ifbnin de öyle çok geriye gitmeden ümraniye ve antalya maçlarında son dk yediği goller sayılmadı silelim 4 puan
41 puan yaptı puan farkı 20 olmalıydı en az
GSC yüksek divan kurulu 04.01.2023

Geri
Üst Alt