- 28 Temmuz 2019
- 46.777
- 47.910
- 3.683
İstediğim seviyeye doğru çıkıyor müthiş müthiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu komediyi bedavaya izlediğin için şanslı hissediyor musunulan bizim genel kurulda en çok dalga geçtiğimiz üyelerimiz bile bunların alayından x10 kat vizyoner, vasıflı anasını satayım
Şimdiye kadar çoktan RTE nin haberi olmuşturReise laf söylediler. @Reis @ÜmmetinLideri @UzunAdam
Gerçekten bunu dedi mi?Ahahahahah cennet mi Fenerbahçe mi diyor feneri seçerim diyor
Atatürk görse duysa bunları sen benim askerim olamazsın beni böyle dandik ortamlara alet deyip fırçalar bunlar hala..mustafa kemalin askeriyim
atatürkçüyüm
gerizekalıların sığınma adresidir
Bu komediyi bedavaya izlediğin için şanslı hissediyor musun
Aziz Yıldırım 2015’te Persie’leri falan getirmek için 1 milyon üye sloganıyla tüm taraftarlara kulüp üyeliğini açtı. O dönem için pahalı bir bedeldi diye hatırlıyorum ama şu an o para ucuz kalmış olabilir.Bişey sormak istiyorum, bizde kongre üyesi olmak FB kadar kolay değil diye biliyorum, burdaki fark nedir?
kulübümüze sözcü olarak başlaman için nereye başvurmam lazımkim ağzından fetöyü düşürmüyorsa fetöyle en çok içli dışlı olan odur
hiç şaşmaz