fb kongresinden enstantaneler

fb cumhuriyetin neferidir dendiğinde ıslıklar yükseldi. demekki fb cumhuriyetin neferi değilmiş ben öyle anladım.

Galatasaray halkındır lisenin değil diye tezahürat yapılırdı bir dönem. Galatasaray iyi ki halkın değil de liseli bir avuç elitin takımı, halka açılırsanız işte böyle ele ayağa düşersiniz. Şu konuşmalara bak, forumdaki maç konularında yenik olduğumuzda özellikle seviye olarak dibi görüyoruz misal, yine de şu kongrelerden daha kaliteli tartışmalar dönüyor.

bu herif fatih terim hegemonyasından kurtar bizi başkan diyen değil mi

Galatasaray halkındır lisenin değil diye tezahürat yapılırdı bir dönem. Galatasaray iyi ki halkın değil de liseli bir avuç elitin takımı, halka açılırsanız işte böyle ele ayağa düşersiniz. Şu konuşmalara bak, forumdaki maç konularında yenik olduğumuzda özellikle seviye olarak dibi görüyoruz misal, yine de şu kongrelerden daha kaliteli tartışmalar dönüyor.
Zaman zaman eleştirsek, yeri geldiğinde sövsek de lise bizi diğer iki camiadan ayıran ve elit ,elegant bir yapı cidden.

orada kasıt liselilerin bu kulübün sahibi olmadığıdır üstat.

Zaman zaman eleştirsek, yeri geldiğinde sövsek de lise bizi diğer iki camiadan ayıran ve elit ,elegant bir yapı cidden.
Kesinlikle. Benzeri yok dünyada. Liseden çıkan herkes harikadır süperdir demiyorum misal Demirkol da liseli. Gel gelelim oradan çıkan en kalitesiz insan dahi şunların fersah fersah ötesinde.

Kesinlikle. Benzeri yok dünyada. Liseden çıkan herkes harikadır süperdir demiyorum misal Demirkol da liseli. Gel gelelim oradan çıkan en kalitesiz insan dahi şunların fersah fersah ötesinde.

Normal bir ülkede, bir kulübün küçük bir zümre ile yönetilmesi saçmalık ama biz normal bir ülke degiliz, daha 100 senelik bir demokrasi geçmişimiz var

orada kasıt liselilerin bu kulübün sahibi olmadığıdır üstat.
Kulübün sahibi liseliler yav nasıl değil? Yönetecek olanlar onların arasından çıkıyor, bu seçimleri onlar yapıyor. Kulübün kurucusu liseli. Tabii ki kulübün sahibi lise. Mevzu taraftarın rolünü küçültmek değil burada. Taraftar yer yer etki etse de yönetimde söz sahibi değil ve olmamalı da. Taraftarın ne kadar sağlıklı değerlendirmeler yaptığını bakıver maç konularından, misal Oliviera bir tane pas hatası yapınca yazılanları oku. Ya da ne bileyim saf fanatizm ile hareket eden taraftar gibi düşünen koçun durumu ortada. Bizde ise kolektif bir bilinç var, harika bir demokrasi var.

Bu seyfi çıkmış yine ortalığı birbirine katmış ahahaha.Malın birisi bu arada suadiyede playstation kafe işletiyor , hiç sevmediğim bomboş bir adam.İşte loser camiada bu heriflere bile çıkıp konuşma yapma fırsatı veriyorlar.

Geri
Üst Alt