fb kongresinden enstantaneler

Çocuk mikrofona uzanamıyor, altına basamak koyun bari yaw

Aziz Yıldırım döneminde iki tane 2 milyonluk çekin çalışanlara yazıldığını açıklayan Koç, ''Yöneticiler kulübe kasa kolaylığı yapar, kulüp, yöneticilere değil diyorum. Sayın başkan isim vermeyeceğim ama eminim size bu konu sorulur siz de diğer yöneticilerini zan altında kalmasın diye isim verirsiniz. Dönemin parasıyla 2 tane 2 milyonluk çek görmüştük çalışana yazılmış çek. O zamanın rakamlarıyla kur 3.5-4. Dibine indik hiç keşfetmek istemeyeceğimiz bir şey keşfettik. Güya bu iki çek bazı futbolcularımızın ödemelerini içeren çeklermiş ve bir yönetici bu çeklerin arkasını cirolayıp nakte çevirmiş futbolculara da ileri tarihli şahsi çeklerini vermiş. Futbolculara sorunca onlar dedi ki 'FFP ve kulüp menfaatleri için dediler, biz o yüzden yaptık.' Fenerbahçe sizin için bu kadar önemliyse niye müsaade ettiniz hadi haberiniz yoktu sonra neden bir şey yapmadınız.

way itler

27 yaşında bir genç olarak doluluğumu onların üzerine boşaltmak istiyorum

HAHAHAHAHAHA
Komedi herifler

Fy0UqQGWIAEIuZh

Hayatımda verdiğim bir çok doğru karardan en doğrusu fbli bir çocuk iken Galatasaray taraftarı olmayı seçmek, net. 4 sene üst üste şampiyon olup benim bütün nesli Galatasaraylı yapan hocasından topçusuna herkese teşekkürler. Ya bunlar gibi olsaydık ?

Geri
Üst Alt